Ten niedorozwinięty dzieciak neo chcial mi steama ukraść.
Zaprasza mnie do znajomych potem pisze "Cześć chcesz sie zamienic kontami" mówie ze nie a on ciagle pisze "Czemu?". Ok dał mi spokój po 30min zmienia nick na V.A.L.V.E. i wysyłą wiadomość "Użytkownik "seil9" zmienił twoje hasło. Aby je adzyskać napisz say/login/starehasło a następnie say/login/nowehasło. Zmiana hasła potrwa 5-10minut. Pozdrawiamy, korporacja Valve".
Dobrze wiedziec, ale to dziecko jest jakieś naprawde chore i to bardzo pomoże tym początkującym steamowcom bo połowo posiadaczy steam by napisała hasło itp itd pozdro ;)
zal tylko boty sie nabieraja :D moj kolega jest taki głupi ze 6 kont juz stracil w tym 2 ja zajebalem mu :D ^^ bootki
Ten post świadczy o tylko o Tobie jakim jesteś złodziejem, że nawet własnego kolegę okradłeś....
-------------------------------------------------------------------------------------
Co do tematu:
Dzięki dobrze wiedzieć, że taki dzieciak próbuje kraść.
Gdy wchodzę na każdy serwer i dam przycisk GRACZE to pisze takie coś:
ImageShack: Host and Share your Photos and Videos - steamv.jpg
(Serwer gry nie zgłosił obecności użytkowników Steam.)
Jeszcze wczoraj działało dobrze-wyświelkało graczy grających na serwerze na steamie i ich avatary a teraz...
Siema. mam taki problem bo powgrywałem muze na serwer i sa wgrane też quake'i ale te wszystkie dźwięki są słyszalne tylko dla graczy nonsteam a steamowcy ich nie słyszą ;/
wszystko w Mani admin plugin w katalogach i configach na moje oko wygląda dobrze ale jak puszczam muze (mam steam) to w...
Szukam kogos kto założy ze mną klan
Oferuję:
-Ogarnięcie
-doświadczenię
-domenę (.pl)
-złożymy się na serwer
-jakies ligi jak się zgramy
-treningi i spary(częste i punktualne)
-miałem już klany
Oczekuję
Witam, mam taki problem
mianowicie mam serwer non steam i mam wgrane muzyczki na serwer,
tylko ze jest problem bo non steamowcy nie słysza ich
mam wgranego mani_admin_plugin_v1_2_beta_s , chociaż nie wiem czy to przez maniego nie slychac bo muzyczki sa dodane do configu w mani admin...
yo !!
Dziś o godzinie 19:30 odbędzie się rekrutacja do klanu nR . !
proszę chętnych o przybycie.(only OGAR - MED)
Rekruci w nicku mają wpisać @ : `nick @`
IP serwera i pw podam na gg. PROSZE SIĘ ZGŁASZAĆ pisząc nick /wiek / skill
Przypominam kryteria :
skill : med i w góre !
PuniSheR i Gawuj z clanu SoA szukaja nowego clanu!!
Oczekujemy :
SERVERA
TAKTYK
LUDZI Z HUMOREM ALE BEZ PRZESADY
OGARNIETYCH GRACZY Z DOBRYM SKILEM
WIEK 14+
GRY W LIGACH I PUCHARACH
Klan ^renegades^Team poszukuje 2 graczy do składu www.renegadesteam.tnb.pl zarejestruj sie i napisz o sobie w zasady rekrutacji w menu Pozdro For All Pro :*:D
Nazwa : License To Kill TP@KampNo.pl
Ip : 82.160.94.79:27022
Sloty : 16
Hasło : To chyba Proste :D :P
numer gg HA : 1966073
Serwer : Tp
Uwaga nabur adminow badz pierwszy !!! Poszukujemy 4 adminow !!!!
Serwer posiada wiele pluginow umilajacych gre :]
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
REAKTYWACJA KLANU:
Poszukujemy 5 ludzi do klanu oprucz tego Technika albo kogos kto sie bardzo dobrze zna na stronach interetowych YOYO.pl,Hostera servera klanowego.oczywiscie technik i hoster będa mieli członkostwo w klanie
Jezeli ktos chce dojsc do klanu tzreba wypełnic formulaz,wygląda on...
Ajo! :D No tak przejde do rzeczy : gram ostatnio na wielu serverach i na kazdym jest ta sytuacja : gram se na legalu i wbija jakis "kozak" ze steamem . Na powitanie pisze : "Co jest ch**e z nonsteamem?" . To mnie zaczyna wkurzac . Pisze do kolesia zeby zagral 1 vs 1 to zobaczy , ze nonsteam to...
OffTopic - Counter Strike
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u