Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > OffTopic - Counter Strike

OffTopic - Counter Strike - Tutaj cała reszta która się nie kwalifikuje do grup powyżej - typowy offtopic o Counter Strike i tylko Counter Strike!

Tagi tematu [SPAR] Klan MoD vs Twoj klan:

, , , ,

Popularne odwołania do tej strony: spara z klanem cs, klan mod

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1681
Narzędzia wątku

[SPAR] Klan MoD vs Twoj klan

misiekplxxx is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam nas klan poszukuje KLANU do odegrania jutro spara najlepiej 3vs3 lub 4vs4, w godzinach wieczornych (19.00-23.00). Kontakt: gg- 805248.

zbiq is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

siema jezeli macie server my mozemy z wami zagrac kontakt gg 7099756

css.danet.com.pl

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Klan NajS|<Twój nick> Zaprasza
Co oferuje klan:: Rozrywke , Świetną zabawe , duże osiągniecie , Miła atmosfere , Sprawnie działające forum , miłych Graczy , Musisz być u Nas Nazwa klanu: : NajS|<Twój Nick> Strona: : najs.jun.pl Serwer do gry: Gramy na serwerach PaintBall Serwer/kanał głosowy: Nie posiadamy iż serwer...
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Klan [D]ream [T]eam Chetnie zagra spar ![non steam]
Witam ! Klan ream eam Chetnie zagra spara zaden z naszych graczy nie gra na wh itd. i oczekujemy tego samego ! Chcesz zagrac z nami ? Pisz na GG 10415107 albo wbij na stronke www.dreamteamcs.dbv.pl ! ZAPRASZAM ! Wszystko uzgodnimy na GG :))
OffTopic - Counter Strike
Klan[B.O.S]czyli klan brothers of shadows szuka graczy
nie ważne proszę zamknąć....
Twoj klan szuka taktyka?? Napisz
Witam. Jeżeli oddawana masz problem z klanem, ponieważ gracze twojego klanu graja FF@, albo jedyna taktyka jest "szybki wjazd na B" to napisz do mnie. Jak widać w temacie jestem taktykiem z doświadczeniem. Oferuje dużo taktyk na takie mapy jak: -de_dust2 -de_nuke -de_inferno -de_train...
Twoj klan szuka taktyka?? Napisz
Witam. Jeżeli oddawana masz problem z klanem, ponieważ gracze twojego klanu graja FF@, albo jedyna taktyka jest "szybki wjazd na B" to napisz do mnie. Jak widać w temacie jestem taktykiem z doświadczeniem. Oferuje dużo taktyk na takie mapy jak: -de_dust2 -de_nuke -de_inferno -de_train...
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
Twój klan potrzebuje Loga,Herbu,Banera,Reklamy,Szablonu itd? Jak tak to WBIJAJ!!!
Witam od pewnego czasu interesuje sie polskim e-Sportem i doszedłem do wniosku że niektóre klany potrzebują grafiki na swoje www itp. Postanowiłem więc że pomogę klanom na tyle ile będe mógł.Od paru dni wykonuje grafike dla Klanów zauważyłem ze zainteresowanie jest ogromne wiec jeśli jest ktoś...
Archiwum forum
Klan Bandit-Team.pl - Rekrutacja Otwarta (klan STEAM !! )
Rekrutacja do klanu Bandit Team otwarta. (KLAN STEAM !!) Poszukujemy dobrego Taktyka i Snajpera. Przyjmiemy do klanu 4 osoby. Oceniamy grę a nie a nie kto ile zabije. Dzieci ffa nam nie potrzeba! Co oferujemy: • stronę i profesjonalną domenę .pl
Archiwum forum
Klan Polish Fanatic Klan Szuka Sponsora
Witam... Nasz Clan o Nazwie Polish Fanatic Clan jest doświadczonym klanem , mamy za sobą dużo wygranych sparingów cały czas trenujemy aby być lepszymi graczami counter strike jednak sami sie nie wespniemy na szczyty szukamy sponsora który nam pomoże mamy zarównież dla sponsora ofertę Oczekujemy:...
Klan Klan^Pr0sQuaD^ szuka graczy
Klan Klan^Pr0sQuaD^ szuka graczy Wymagania: -mikrofon -min 15 lat -obojetnie czy steam czy ns -skladek na serwer Oferujemy: -serwer staly 16 slotów
Twój Klan nie ma serwera Głosowego TS2??-->zobacz!!
WItam!! Twój klan chce sie rozwinać?Chcecie lepiej grac?Ustalać sobie spary? zamów swojemu klanowi pokój na TS2 i rozmawiaj podczas sparów,kontaktuj sie z ludzmi ^^to jest wlasnie rozwiazanie^^ IP serwera: 81.190.149.57:8767 Pogadaj z adminami i poproś o pokój dla klanu!!
OffTopic - Counter Strike

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz