JejQ . Myśle że każdy kto zaczyna grac w cs'a i kto jest już połapany o co kaman to powienien grac na własnym wymyślonym confingu i do niego sie przyzwyczajac, bo i tak nie będziecie pro gdyż gracie np z configniem Neo...Byc może Wy będziecie grac w światowych rangach CS'a i w tedy dzieciaki będą pomykac na waszych confingach
JejQ . Myśle że każdy kto zaczyna grac w cs'a i kto jest już połapany o co kaman to powienien grac na własnym wymyślonym confingu i do niego sie przyzwyczajac, bo i tak nie będziecie pro gdyż gracie np z configniem Neo...Byc może Wy będziecie grac w światowych rangach CS'a i w tedy dzieciaki będą pomykac na waszych confingach
Sprawa każdego gracza, na temat gustu nie dyskutuj! Jeden woli tak, drugi tak. Umieszcza, bo ma. Bezsensownych postów nie trzeba pisać. ;/
@Topic
Trzeba spróbować jak się gra. Już wypróbowuje.
Sorry może nie ten Dział i na cfg sie nie znam za bardzo , ale moje pytanie brzmi co dopisać do cfg żeby nicki graczybyły pod celownikiem jak na cfg Neo ??
Witam
Chcialbym sie dowiedziec jak ustawic swoj wlasny confing.. Od czego zacząc??
Wiem, ze to poprawia jakosc gry, bo kiedys ktos kazal mi ustawic rate takim programem ( nie pamietam nazwy ) to celownik odrazy przestalo szarpac. A teraz to znowu sie dzieje..
1.Witam mam pytanie kiedys sciagnolem sobie confing neo ( gdy sie wlaczalo cs mial nick kab) poszkuje taki confing , poniewaz po prostu zawlaliscie mi sie na nim gra , lepiej od mojego . i dzis wgralem sobie jakis inny i do bani :( i szukam tego confingu neo ( 1 raz znalazlem na jakies stronie...
Witam , mam problem z confingiem . Powiem to tak , włączyłem dzisiaj cs'a normalnie
wchodzę na server , a tu zonk nie mogę sie ruszać itp. daję szybko disconnecta i patrze w opcjach , WSZYSTKO mi zniknęło nick , servery ulubione , opcje klawiatury , myszki. No dobra wychodzę z cs'a i wchodzę w...
Witam.
Zainstalowałem niedawno css. Po pierwszym włączeniu cs'a utworzył mi się w folderze cfg plik config.cfg i postanowiłem go zmodifikować, lecz coś nie działa. Zedytowałem komende cl_allowdownload z 1 na 0. Zapisałem zmiany. Lecz po ponownym wejściu do css znow mam cl_allowdownload 1 a gdy...
witam wszystkich mam sprawe mozecie zobaczyc czy dobrze mam napisany cfg?? a wiec :
// This file is overwritten whenever you change your user settings in the game.
// Add custom configurations to the file "userconfig.cfg".
unbindall
bind "TAB" "+showscores"
bind "ENTER" "+attack"
Witam Mam własny server CS'a i chciałbym na nim zainstalować confing esl 5on5 mr12.
Niestety nie mam takiego i nie wiem jak go poprawnie zainstalować. Gdyby ktoś wiedział i taki posiadał to proszę o odpisanie...
Witam mam taki problem :) kiedys jak grałem na normalnych ustaweniach na steamie miałem 60 fpsów teraz na najmniejszej rozdzielce z najsłabszym confingiem i na ns mam ich 20 czasami 8
moje pytanie dlaczego?
Parametry Notebook-a są następujące:
Procesor Celeron M 420 (1,6 GHz, 533 FBS, z 1...
mam prośbe ale chyba nie do spełnienie :D zrobi mi ktoś taki confing w którym np. jak przeładowuje to mówi coverme lub osłaniać mnie pisze itp. taki juz full conf. fajny, nie mam pojęcia do tego jestem zielony w tych sprawach
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u