Witam.
Czy Death Match wnosi coś do swojego poziomu gry, jak tak to co i po jakim czasie można zauważyć pierwsze efekty DM mani ? I Czy Gra na GAD or FX DM Będzie dobra do nauki czy TRZEBA grać STER?
|
|
Witam.
Czy Death Match wnosi coś do swojego poziomu gry, jak tak to co i po jakim czasie można zauważyć pierwsze efekty DM mani ? I Czy Gra na GAD or FX DM Będzie dobra do nauki czy TRZEBA grać STER?
GAD I FX dm to najgorsze moim zdaniem dm , najlepiej pograć na dm typu ster gaming,maouse esport oraz Lukman
Zależy dm jest głównie żeby ogarniać bróń itp jest to lepsze niż granie u stasia [ffa]
Efekty to możesz sprawdzać podczas nudnych mixów
O, tak DM dużooo daje ostatnio nudziło mi się ale niechciałem surfować po niecie i postanowiłem sprawdzic czy to cos daje.A więc wejdz na jakis serwer najlepiej HJ puść jakąś muze np: Abradab-a i karaj tak z 3-4 godzinki mozesz zobic przerwe np 15 minutową napić się kawy pepsi albo cuś energetycznego i łączyć się z serwerem i karać ile wejdzie o tak to dużo daje.
Po 3 godz grania na DM HashJama karałem na mixach/cw i innych banie wchodziły niewiarygodnie. Polecam DM-y
Janek, Ty mnie z dabem rozwalasz :D
Na sterze potwierdzam - high poziom (nawet LUq tam kiedyś grał :))
a HJ DM to bez urazy - low server pod względem poziomu graczy.
Jak tam chcesz tu niechodzi o skill innych graczy tylko aby wyćwiczyć sobie namierzanie główek.Bez urazy:D
Ja sam zacząłem grać na DM i zauważyłem różnicę po dwóch dniach. Lepiej ogarnąłem zasadę rozrzutu, refleks no i zachowanie w niektórych sytuacjach :)
| « Bind na wiele klawiszy | nazwa dla firmy? » |