Popularne odwołania do tej strony: jak postawic na serwerze dedykowanym serwery do cs a, panel cs, panel do włączania serwerów cs, co można na serwie dedykowanym cs, jak zrobić panel serwerow w php, jak ustawic panel admina na vent.cc, panel do serwera, jak wejsc na serwe za pomaca panelu cs, jak właczyć serwer dedykowany, stawianie serwera debian, jak sa stawiane servery cs w firmach, teamspeak 3 tworzenie serwera dedykowanego, jak zarobić na serwerze dydekowanym, programy do serwera dedykowanego, robienie serwera dedykownego z komputera, panel do serwerow
Od niedawna mam postawiony serwer dedykowany w pewnej firmie hostingowej, która nie robi serwerów do CS'a. Na serwerze są niskie pingi i ogólnie dobrze działa. Problemem jest, że nie ma żadnego panelu. Kolega mi mówił coś o putty, ale dokładnie nie wiem o co chodzi. Da się coś zrobić, żeby był panel?
z tego co wiem - to firmy płacą tysiące złotych za panel.
za profesjonalny i oryginalny panel płacą nawet do 10.000zł - nie wiem czy znajomość np.: C++ pomoże Ci w zrobieniu takiego panelu - ale powodzenia :)
Witam!
Z góry przepraszam moderatorów jeżeli nie ten dział, proszę o przeniesienie.
Prowadzę małą serwerownie która stoi na prywatnym serwerze dedykowanym. Problem tkwi w tym iż od dwóch dni ktoś mi ten serwer pinguje. Pingi skaczą do 300+, ludzie momentalnie uciekają z serwera. Chciałbym się...
Witam. Mianowicie posiadam serwer dedykowany na Linux - Debian 5.0 .
Chciałbym na nim postawić serwer jednak nie wiem jak się za to wziąć.
Tzn. chodzi mi tutaj jakie komendy mam wpisywać w putty i to wszystko.
Z góry Dziękuję za pomoc.
Witam,
Mam serwer dedykowany i chciałbym zrobić na nim FTP tak aby móc zrobić swój własny serwer, ale kompletnie nie wiem jak się za to wziąć .. prosiłbym o jakieś porady itp ponieważ w sieci nic konkretnego nie znalazłem.. Dodam tylko, że serwer ma mieć 24 sloty i mam dane takie jak IP i pw
Witam
Mam taki problem. Niedawno stworzyłem serwer dedykowny oto tym sposobem : http://www.forum.wiaderko.com/instalacja-cs-s-steam-i-non-steam/41248-jak-postawic-serwer-do-cascading-style-sheets-poradnik.html .
I mam takie pytanie : jak wgrywać tam pluginy, mody, adminów itp.
Prosze o...
Mam problem. Gdy stawiam dedyka przez sds wogóle go nie widać. Ustawiam mapke, widać adres ip oczywiście zaznaczyłem internet nie LAN. Może źle go szukam? Szukam go przez ulubione find servers at this ip number..... Wyskakuje nie ma serverów na takim ip! Co robić proszę o pomoc!
Z góry dziękuje....
Mam pewien problem. Otóż po zainstalowaniu patchy 16 i 17 do CS:Source, nie mogę uruchomić programu do stawiania serwera dedykowanego. Czy ktoś ma ten sam problem i zna rozwiązanie?
A zatem: mam narzędzie do tworzenia serwer dedykownego. Ustawiam wszystko w ten sposób: http://img514.imageshack.us/img514/3149/csded1eh8.png
I włączam (no tylko "RCON Password" wpisuję inne, tu dla przykładu byle jakie). Potem wyskakuje mi w załadowanym oknie pod zakładkją console coś takiego:
...
mam taki problem - razem z kumplami zebraliśmy kase na serwer dedykowany do CSS w serwisie pukawka. Lecz dowiedziałem się że nie mają instrukcji do scrackowania serva.
Czy jest możliwe scrackowanie serweru do Counter Strike: Source? W dziale FAQ znalazłem tylko to "Tak. Przy czym serwer musisz...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u