:(( Really szkoda... Swietny gracz. Nie wyobrazam sobie jego w innym teamie. Co bedzie ze zlota piatka ? Nie wyoabrazam sobie nowej , lepszej... RL cry... placze...
Odp: Luq Leave meet your makers ! l Luq odchodzi z mYm !
mnie ciekawi powód jego wywalenia. MYM nie szło ostatnio, chcieli sobie znaleźć kozła ofiarnego? tak to teraz wygląda.
przecież LUq > kuben, Loord więc DLACZEGO on? i w ogóle po co zmiana? lepszego zawodnika w polsce raczej nie ma, skillowo może ktoś się znajdzie, ale ogranie, doświadczenie - tego nie ma nikt poza piątką(byłą) z MYM. eh...
Dokładnie. Dobrze gadasz. Taki Pionas co ma dojsc moim zdaniem nie jest tak ograny i doswiadczony jak LUq . LUq wygrywal , przegrywal. Grali ze soba bardzo wiele. Nie wiem jak wy ale moim zdaniem Pionas (czy ktos inny kto zastapi LUqa ) nie da rady...
Jak to wczoraj 1 raz przeczytałem myślałem że to żart a jednak to smutna prawda.Moim zdaniem LUq dobrze grał cały czas nawet gdy przegrywali dawał rade.Szkoda tyle lat już ze sobą grali tyle osiągnęli a tu nagle po jakiś nie powodzeniach wywalil Luq'a zobaczymy jak pionas będzie grał
Pionas by musiał jeszcze trochę pograć by choć jakieś 40% dorównać LuQ'owi... A właściwie to czemu akurat Pionas, ja bym wybierał między BeNem, a dOkiem.
Zobaczcie, LUq ma już prawie 29 lat i cały czas naginał w cs'a,wreszcie chyba pomyślał o sobie i rodzinie bo na steamie u siebie w profilu miał opis że najwyższy czas odejśc ale w zaciszu domowym tam sobie pogrywa pewnie w cs'a :D
Zobaczcie, LUq ma już prawie 29 lat i cały czas naginał w cs'a,wreszcie chyba pomyślał o sobie i rodzinie bo na steamie u siebie w profilu miał opis że najwyższy czas odejśc ale w zaciszu domowym tam sobie pogrywa pewnie w cs'a :D
Pewnie tak
to nieprawda ze sam odszedl wyrzucili go i tyle;] szkoda ze jego bo on chyba tam najbardziej ogarnial;] mogli wywalic np. loorda ktory moim zdaniem jest od niego torche slabszy zreszta to cala 5 jest ogarnieta i tylko wyrzucenie kogos i wziecie kogos innego spowoduje jeszcze gorsze skutki... zanim sie zgraja troche minie
Peszko ponoć będzie miał możliwość odejścia w przypadku spadku, więc w tej kwestii na pewno się zabezpieczył. Czy to dobra decyzja ? Trudno powiedzieć. Z jednej strony spore osłabienie Lecha, drużyny, która ma świetny stadion, gra w pucharach, jest jeszcze mistrzem kraju. Z drugiej, to być może...
Mam wrażenie, że przyczyną porażki Beniteza w Liverpoolu była presja uzyskania wyników i błędna polityka transferowa ostatnich lat, na którą zresztą miał wpływ dopiero w ostatnich dwóch sezonach. Przypominam sobie wywiad z nim z 2008 lub 2009 roku, w którym oświadczył, że podziwia sposób budowania...
ahhh jak już wspomniałem - tylko pobudka z piękną kobietą w łóżku przewyższa radość jaką mi sprawiła ta poranna wiadomość :)
I co teraz?! Do końca sezonu Robert ma gdzie jeździć, co dalej ? Renault ? Brawn ? Wiliams? Ferrari ? wszystko to jedna nie wiadoma, jedno jest pewne koniec z...
Free download Instant Leave 5 | Pobierz za darmo Instant Leave 5
Instant Leave firmy Apex Business Software jest potężnym narzędziem kadrowo płacowym pozwalającym na zarządzanie pracownikami, ich danymi oraz godzinami ich pracy. Program umożliwia tworzenie grafików i siatek...
Jeden.Odchodzi.Drugi.Zostaje (2005) .DVDRip XviD i RMVB
Jeden odchodzi, drugi zostaje / Un reste, l'autre part, L' (2005) Lektor PL
http://i601.photobucket.com/albums/tt96/best1xxx/7110855.jpg
Reżyseria: Claude Berri
Scenariusz: Claude Berri
Obsada: Charlotte Gainsbourg....Judith
Daniel...
Free download Time To Leave 2.3.0 | Pobierz za darmo Time To Leave 2.3.0
Jak wiadomo - miejsca na dysku nigdy nie jest za dużo. Ale nie ważne jak je oszczędzasz, pojawiające się na nim pliki zajmują na nim coraz więcej miejsca każdego dnia. Tutaj z pomocą przychodzi nam aplikacja Time To...
Witam wszystkich
Szukam Ludzi Dobrych oraz Bardzo Dobrych
Oferujemy:
Strone Klanową http://www.df.dbv.pl/news.php
Server Jak Bedzie Caly sQuad
Dużo Sparow i Treningow
Oczekuje:
Witam wszystkich
Szukam Ludzi Dobrych oraz Bardzo Dobrych
Oferujemy:
Strone Klanową http://www.df.dbv.pl/news.php
Server Jak Bedzie Caly sQuad
Dużo Sparow i Treningow
Oczekuje:
Archiwum forum
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u