Odejście Luq'a na youtube :
Gorąco zapraszam do oglądania gdyż to jest naprawde wzruszające i przypominające jego grę ;(
|
|
Odejście Luq'a na youtube :
Gorąco zapraszam do oglądania gdyż to jest naprawde wzruszające i przypominające jego grę ;(
Jednym słowem Zjeba^%$..szkoda ze go wywali (odszedł) :/ Jak ogladałem Mecze mYm to zawsze luq był moim zdaniem najlepszy <płacze> :/
Szkoda ze LuQ odszedl . To juz chyba kazdy co gra w cs'a wie bo na kazdym serwie o tym mowia xDD .
:(( Really szkoda... Swietny gracz. Nie wyobrazam sobie jego w innym teamie. Co bedzie ze zlota piatka ? Nie wyoabrazam sobie nowej , lepszej... RL cry... placze...
mnie ciekawi powód jego wywalenia. MYM nie szło ostatnio, chcieli sobie znaleźć kozła ofiarnego? tak to teraz wygląda.
przecież LUq > kuben, Loord więc DLACZEGO on? i w ogóle po co zmiana? lepszego zawodnika w polsce raczej nie ma, skillowo może ktoś się znajdzie, ale ogranie, doświadczenie - tego nie ma nikt poza piątką(byłą) z MYM. eh...
Dokładnie. Dobrze gadasz. Taki Pionas co ma dojsc moim zdaniem nie jest tak ograny i doswiadczony jak LUq . LUq wygrywal , przegrywal. Grali ze soba bardzo wiele. Nie wiem jak wy ale moim zdaniem Pionas (czy ktos inny kto zastapi LUqa ) nie da rady...
mi nie szkoda nie lubie mYm'u tak wiec ...
ale cóż każdy zakończy kiedyś grę w Countera![]()
Jedno co mnie bardzo dziwi - przeciez ta piatka gra z soba bardzo dlugo, osiagnela tak wiele, a teraz jak im nie szlo to szukaja kogos nowego...
trochę poczytałem i już wiemy wszystko - luq sam zrezygnował z gry w csa.
Szkoda, no ale co zrobić?
Na forum serwisu CS16.pl wyczytałem, że gracze, którzy mieliby zastąpić Luq'a w MYM to m.in:
- Adi
- BEn
- joolz
- Pionas
No niezbyt ciekawie sie to zapowiada . bo nie ma innego gracza ktory by zastapil go chociaz w 50%
Pionas go zastopi.. Ja też słyszałem, że pionas do mYm a LUq do FX ;x
Jak to wczoraj 1 raz przeczytałem myślałem że to żart a jednak to smutna prawda.Moim zdaniem LUq dobrze grał cały czas nawet gdy przegrywali dawał rade.Szkoda tyle lat już ze sobą grali tyle osiągnęli a tu nagle po jakiś nie powodzeniach wywalil Luq'a zobaczymy jak pionas będzie grał
"Cos sie konczy cos sie zaczyna !" moje motto ma tu duzo zwiazane z luq , zaczolem po przerwie grac w cs'a a tu taka smutna wiadomosc :((
Pionas by musiał jeszcze trochę pograć by choć jakieś 40% dorównać LuQ'owi... A właściwie to czemu akurat Pionas, ja bym wybierał między BeNem, a dOkiem.

Zobaczcie, LUq ma już prawie 29 lat i cały czas naginał w cs'a,wreszcie chyba pomyślał o sobie i rodzinie bo na steamie u siebie w profilu miał opis że najwyższy czas odejśc ale w zaciszu domowym tam sobie pogrywa pewnie w cs'a :D
Ale to był super chlopak i smutno mi sie zrobiło i na tym filmiku taka smutna Piosenka !!!<PŁACZE>
to nieprawda ze sam odszedl wyrzucili go i tyle;] szkoda ze jego bo on chyba tam najbardziej ogarnial;] mogli wywalic np. loorda ktory moim zdaniem jest od niego torche slabszy zreszta to cala 5 jest ogarnieta i tylko wyrzucenie kogos i wziecie kogos innego spowoduje jeszcze gorsze skutki... zanim sie zgraja troche minie
| « MYM zbankrutowało !? | Nowy portal www.cs-fuzja.neth.pl » |