Zapewne czesc z was wie, ze prywatnie prowadze dwa serwery Euforia ( od poczatku 2007 roku ). Dzialaja juz one prawie 2 lata, pomimo, ze praktycznie nie gram juz w Counter-Strike, mam poprostu za malo czasu ( prowadze cserwer.pl ).
Mam na serwerach dobra ekipe, ale niestety nikt nie nadaje sie na administratora technicznego. Prawie dwa lata praktyki dla mnie to duzo, zwlaszcza, ze inwestowalem w rozwoj i czesc systemow napisalem sam, korzystajac z wlasnych umiejetnosci ( PHP/MySQL, a nawet C# przy pisaniu klienta do obslugi kont NEO, ktory w przyszlosci mial miec rowniez wykrywanie cheatow ).
Z powodu braku czasu postanowilem oglosic konkurs, a raczej nabor na admina technicznego. Szukam osoby, ktora ten czas posiada ( nie wymagam siedzenia 24/7, wystarcza minimum 1-2 godziny dziennie ).
Osoba ta musi orientowac sie w:
- administracji serwera HLDS, najlepiej na poziomie zaawansowanym ( konfiguracja, wgrywanie amxx, metamoda, pluginow, configi ),
- php ( nie musi byc to skrypter, wystarcza podstawy i wiedza o dzialaniu ),
- mysql ( instalacja skryptow zwiazanych z baza danych zarowno do HLDS jak i na serwerze www, umiejetnosc korzystania z phpmyadmina ),
- jezyku angielskim ( poziom, ktory pozwala na czytanie dokumentacji ),
Mile widziane jest takze posiadanie serwera lub sieci serwerow przez ta osobe, pod warunkiem, ze nie sa to serwery z "@ abc" w nazwie, gdzie 'abc' to nazwa firmy.
Osoba ta nie moze nalezec do zadnego klanu.
Wiem, ze takich osob na tym forum jest bardzo malo, ale mam nadzieje, ze zainteresuje sie tym tematem chociaz jedna.
Jak juz napisalem, w zamian oferuje jeden lub dwa serwery ( public, 20 slotow ) pod opieke ( jeden serwer to wartosc prawie 1000 zl na rok ). To znaczy, ze nie sa one na wlasnosc, nadal jestem wlascicielem, ale osoba ta otrzymuje praktycznie pelna wladze nad nimi i mozliwosc kierowania ich rozwojem. Bedzie miala takze mozliwosc doboru ekipy do dotychczasowej, wybranej juz przeze mnie.
Jesli ktos spelnia wiekszosc wymagan to takze moze napisac w tym temacie.
Nie wymagam, aby kazdy pisal tu jakies podania na dwie strony, bo to nie jest podanie o platna prace. Wystarczy, ze kazdy napisze pare zdan o sobie i poda kilka linkow do jego projektow, for, stron itd...
Mile widziane sa propozycje rozwoju.
Jesli czyjas propozycja wyda mi sie interesujaca to skontaktuje sie z nim na PW w celu otrzymania jego numeru gg.
Osoby, ktore nie biora udzialu w naborze prosze o nie komentowanie.
Prosze umieszczac swoje propozycje tylko w tym temacie, a nie wysylac PM.