mi wszystko odrazu dzialalo. Jak macie najnowsze sXe to zainstalujcie service pack 2. To pomoze w 100% :mrgreen:
|
|
mi wszystko odrazu dzialalo. Jak macie najnowsze sXe to zainstalujcie service pack 2. To pomoze w 100% :mrgreen:
Mam windowsa z sp2 i sXe 4.3 zawsze mnie wyrzuca z gry z komunikatem "error de cliente verificar logs" :P .Zamieszczone przez NepTuN
Znalazłem sprawcę problemu. Zawsze miałem w tle uruchomiony program Ati Tray Tools, którym to podkręcam kartę graficzną :P . Kiedy go wyłączę jest ok.
Sxe nie chce działać koledze na steam. Instaluje tam gdzie trzeba, ma SP2. Gdy wchodzi na server to piszę, że ma nie zainstalowane:/
Ja mam problem z sXe 4.4 taki ze gdy wchodze na serwer HJ wybiore team i mnie KICK za to ze nie mam sXe ... nie rozumiem o co chodzi ..
Ja mam problem z sxe 4.5 gdy gram nagle gra sama zamyka się i mam komunikat ze sxe zostało zamknięte klikam nie wysyłaj hmmm powie mi ktoś dlaczego trak się dzieje??
http://www.sxe-injected.com.ar/sxeinjected(en)
ściągnij sobie sxe-injected fix 1.0 i problem się rozwiąże :)
A może ktoś mi powie jak wstawić sex na serwer non-steam w Shooters.pl ???![]()
tylko prezerwatywy kup :lol:Zamieszczone przez CBC | Pako
Ja miałem dokładnie taki sam problem z SXJ 4.5 teraz sciagnolem tego najnowszego 4.6 i jest wszystko wporzadeczku.Nie mam pojecia od czego to zalezy ;/
Mam CS 1.6 Digital Zone to z wiaderka, spachowalem na v 23. Chciałem sobie pograc na servie wiaderka lecz nie moglem vo tzreba bylo zaisnatlwaoc sXe, wiec zainstalowalem wersji 4.6 fix 1.0 Komp mi sie resetuje niedlugo po wlączeniu sXe. Duzo ludzi mowi ze w sxe 4.3 nie ma tego problemu...lecz za chiny nie moge tego sciagnac co wejde w jakis link downlaodu z tym to strona wygasla itp..!
Pomoze ktos? Mam SP 2!!!
Wiem ze pelno tego w tym temacie ale wszsytkie pomoce jakie napisaliscie nie dzialaj:P
Ja mam problem z sXe wyskakuje mi taki błąd jak włączam CS-a ale nie wyskakuja mi wpisy:tylko ten ERRORKod:Error:[ SYSENTER / Int2E ALTERED [0x804DE6F0] [\WINDOWS\system32\TUKERNEL.EXE] ] Error:[ SYSENTER / Int2E ALTERED [0x804DEF6F] [\WINDOWS\system32\KERNEL1.EXE] ]Jeżeli ktoś wie co zrobić pisać na GG 3114002 nawet jak niedostępny.
dlaczego mi sie steam wylancza jak mam wlaczoe sxe ?
| « Co Sądzicie o Counter-Strike 1.6 | Kode5 BlueCity 5-6 kwietnia - Plusy i minusy Kode5 Polska CS » |