Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > OffTopic - Counter Strike

OffTopic - Counter Strike - Tutaj cała reszta która się nie kwalifikuje do grup powyżej - typowy offtopic o Counter Strike i tylko Counter Strike!

Tagi tematu Bind na wiele klawiszy:

, , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 379
Narzędzia wątku

Bind na wiele klawiszy

arus23 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam.
Gram na pewnym serwerze, na którym istnieje, sklep. Mianowicie jest to Left4Dead Mod. Pod przyciskiem M, czyli wybór drużyny otwiera się menu, pod przyciskiem 2 jest sklep, aby przejść na kolejną stronę sklepu należy kliknąć 9, a następnie aby kupić kamizelkę antyinfekcyjną trzeba nacisnąć 3. I właśnie poszukuje na to binda, aby jednym przyciskiem kupić kamizelkę. Oto klawisze, które muszę naciskać po koleji m, 2, 9, 3. Pomoże ktoś? Nie wiem jak tego binda napisać.

Odp: Bind na wiele klawiszy

crypt1c is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

może
bind "M" "<nazwa menu w configu>;wait;slot9;wait;slot3" ?

Nie jestem pewien, ale to jest analogiczne do bindów na kupowanie broni

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
naven's surf mod 2.3. Najlepszy mod pod surfa. Respawny, przechodzenie przez graczy(duch, semiclip) i wiele wiele innych opcji!
Kilka słów o modzie: Jest to mod, który stworzyłem, dzięki połączeniu wielu innych pluginów, część oczywiście napisałem sam :) Plugin był tworzony, aby zapewnić duże FPS graczy, bez wymaganego połączenia z bazami danych ani innych zbędnych pierdół, po prostu dobry mod łatwy w instalacji i...
Przydatne pluginy AMX i AMXX
[Steam & Non Steam] Nie moge bindować klawiszy
Mam mały problem. Formatowałem komputer i musiałem od nowa zainstalować csa. Zacząłem bindować bronie (wszystkie na F~). Kiedy skończyłem, zrestartowałem grę, wbiłem na boty aby sprawdzić czy działają, lecz niestety ani 1 nie był zbindowany, więc wchodzę w configa, sprawdzam wszystko dokładnie,...
Problemy z CS 1.6
[Steam] Błąd klawiszy
Witam.Od wczoraj mam problem z Cs'em.Otóż wchodzę sobie na countera i na serwer.Próbuję zrobić bunny hopa, a gdy naciskam CTRL pojawia się konsola.Ten problem mam na wszystkich serwerach. Aby uporać się z problemem robiłem bindy, zmieniałem config, zmieniałem ustawienia i nadal nic! Muszę grać z...
Problemy z CS 1.6
[Poradnik] Wykorzystywanie klawiszy F1-F12 jako schowek
Witam, Chciałem Wam przedstawić mało znany, aczkolwiek przydatny trick z klawiszami F1,F2...F12. Otóż można wykorzystać je jako schowek. Bardzo przydatne dla administratorów przy wpisywaniu powodów warna, uplinkerów czy uploaderów. 1) No więc na początku ściągamy program MFK /hasło:/...
Windows XP
Zmiana funkcji klawiszy dla graczy
Witam, chciałbym dowiedzieć się, co muszę zrobić aby odpowiednim przyciskom przypisać odpowiednią funkcję na serwerze. Chodzi mi o to, że gdy np. gracz wciśnie klawisz F9, INS, DEL itd. - to wyświetli się ustawiony przeze mnie tekst lub włączy się wybrana przeze mnie funkcja (np. quit).
Problemy z HLDS
brak klawiszy numerycznych od 4 do 0
Siema mam taki problem ze jestem adminem na serwerze mam zbindowany klawisz na amx_modmenu wiec wchodze chcem dac vote na mape i nie moge naciskam klawisz i ni dziala wic próbuje wułączycz amx_modmenu i tez sie nieda wiec próbuje cos napisac i tez sie na da jak chcem napisac cos cyframi od 4 do 0...
Problemy z CS 1.6
po wbiciu na server wyczyszczenie klawiszy
Elo mam problem bo jak wbije na server to automatycznie czyszcza sie all klawisze i nick sie zmienia na taki jakiego bardzo dawno brat uzywał prosze o pomoc. Gibon czeka
Problemy z CS 1.6
Przypisywanie klawiszy
Mam otóż taki problem. Wszedłem raz na pewnien serwer i gdy naciskam z, x czy c tam powinny być komendy na radio... a jak nacisne wyskakuje na czacie jakaś reklama serwera... A o to me pytanie: Jak to wywalić? Czy jeszcze raz zainstalować cs'a?
Instalacja gry i podstawy
Ustawienie klawiszy + inne
Witam W CS'a gram od kilku dni i już mam kilka pytań. Piszę tu z myślą, że mi pomożecie na nie odpowiedzieć. Nigdy wcześniej nie grywałem w gry tego typu, więc klawiszologie od razu zmieniłem z "WSAD" na strzałki co jak później mówili było głupotą. A co wy o tym sądzicie? A jak na WSAD zmienić to...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz