co oznacza np [b] czy [t] w nicku?
|
|
co oznacza np [b] czy [t] w nicku?
Wiesz co, to takie bajery są dodawane do nicków, tak naprawde nic to nie oznacza, chyba że ktoś coś sobie wymyśli i się tym jara. Wiem że [kb] oznacza karam botów,[t] to myślałem że treble (czyt. trebyl - kłopot) etc.
Ale jak wpsomniałem na początku, to jest tylko taki bajer;)
nic nie oznacza
chyba że to skróty DEWIZJI
[b] wzielo sie od ktoregos z graczy mym i oznaczalo to Cos z Betonowym humorem [#w] znaczy tyle co wyp... uzywa sie tego na irc
[b] - Beton - śmiejesz się ze wszystkiego bez powodu.
[t] - Tytan - no domyśl się
[bg] - Bocisz gaming - grasz jak ulow, bot
[n1] - number one - ....
dzieki
Wcale nie prawda.. niektórzy wystawiają [t] w nicku bo po prostu mają na imię Tomek i pierwsza litera imienia.
Czytałem kiedyś ciekawy artykuł pt. "Jak zostać pr0". Zaciekawił mnie tylko i wyłącznie własną treścią. Było dokładnie wytłumaczone co to znaczy [#w] czy też innego badziewia. Wszystkie te bajery wzięły się od graczy z czołówki, którzy pod czas swoich sparingów dokładali tego typu znaki. Ludzie chcąc być tacy fajni jak oni zaczęli to wrzucać. Teraz stało się to plagą, tak samo jak korzystanie z nicków, takich jak Loord, mYm] Neo
Osobiście każdy szanujący się gracz nie robi ze swojego nicka salonu 'Barbie'. Ktoś zapewne powie, że to jest fajne i dobrze mu się z tym gra. Takie sytuacje są śmieszne..
Odradzam wrzucania takich pokemonów..
A czy to ważne jest co ma koleś przed nickiem? Ja osobiście gram na nicku Player
Nic nie oznacza i nic o graczu Ci nie powie.

| « Poszukiwany nick | Mym Confing » |