Popularne odwołania do tej strony: jak zainstalowac diablo mod cs, diablo mod cs jak zainstalowac, jak zainstalowac diablo moda cs, zainstalowalem mod diablo do cs co dalej, jak zainstalować mody w cs, jaki mod cs
Siema mam Problem niewiem co wybrać bo bede kupywał serwer 13slotowy public i chce na nim zainstalowac jakis mod tylko niewiem który i zalezy mi na tym ze chce zrobic serwer który ludziom i mi sie bedzie podobał wiec prosze o propozycje ja osobiscie stoje za war3
Jemu chodzi o modyfikację, a nie o to co ma wgrać na serwer ;#
Osobiście lubię serwery szybkiej gry, takie jak DM czy też GG. Fajnie by było gdybyś stworzył jakiś ogarnięty serwer z takim modem/trybem ;)
riki wiadac duza inteligencje masz .....Mu chodzi O mody...........
Wgraj Paint Ball Malo jest serverow polskich Polecam fajna zabawa
Lub wgraj Zabawa w chowanego..
Ostatecznie DM+HS+AIM JAKOS TAK
nie no wiesz ja umie sie obsługiwać amxx xD ale HnS mi sie ten mod za bardzo niepodoba ale pomysle nad tym :) a tak to dalej prosze o jakies propozycje.
nie wgrywaj modów. tylko trzeba dziadostwa ściagać. najbardziej lubie serwy takie które jak wchodze to od razu wbija bo nie musze czekac aż się ściągnie...
Witam Przedstawiam Wam poradnik Jak zainstalowac na serwer AMXX 1.8.0 Najnowsza Wersje Amxxa
I-Jak Sciagniac
II- Jak zainstalowac
III - Jak Wsadzic Amxx
przy instalacji wyskakuje mi bląd.
Nie można otworzyc pakietu instalacyjnego . Skontaktuj się z producentem aplikacji w celu weryfikacji czy to jest prawidłowy pakiet instalatora windows . Help
Elo
Szukałem i szukam dalej ...
Kiedyś miałem adma na botach ale teraz nie mam :( un-instal
Chce tak znów ale nie pamiętam jak to się robiło moze mi ktoś dać link do strony z instalacją amx na botach
Witam chcialbnym postawic se serwer HLDS nawet te 6 slot na 3on3 , ale niewiem jak wgrac amx zeby ludzie mogli grac , albo zeby im pokazywalo serwer moze ktos wie?? bo jak oni pisza w konsoli "connect 10.112.0.110:27018 password emt" to mi pisze "retruing conection to serwer" , oco chodzi?...
tak jak w temacie , mam patch 23 ale wywalaja mnie z serwera bo nie mam sxe a w rzeczywistosci go mam :/ wiec sadze ze to wina patcha , na jaki patch zamienic wersje 23 ?
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u