Witam
Chcialbym wiedziec czy mozna grac w Half Life 1 przez neta tak jak np. w csa bardzo prosze o pomoc jesli znasz jakas stronke z opisem co trzeba zrobic to bardzo bym prosil
z gory thx
|
|
Witam
Chcialbym wiedziec czy mozna grac w Half Life 1 przez neta tak jak np. w csa bardzo prosze o pomoc jesli znasz jakas stronke z opisem co trzeba zrobic to bardzo bym prosil
z gory thx
można
@up
a trzeba cos sciagac jakies Patch'e ?? ;s bo ja nigdzie niczego nie moge znalesc :((
nie mam pojęcia bo nigdy nie grałem ale kuzyn z tego co mi wieadomo nic nie ściągał a grał
Sciagnij zwykly cs 1.6 ns i 1.6 masterserver aby same nonsteamy wykrywalo.Chyba ze masz juz servy :D.Odpalasz hl i grasz :D bez patcha ^.^
Mam nadzieje ze pomoglem :D
Wyskakuje mi pare serverow lecz blad podczas wbijania na server :[
![]()
na kazdym wyskakuje??mhmm mi dzialalo ale patcha do cs warto zainstalowac ;p
tak na kazdym , mam zainstalowanego Patcha v.19
heyah.ten hl jest w cs 1.6??zainstalowales 1.6 masterserver??jesli nie to wejdz na http://cs.nonsteam.blo.pl/ i przejdz do zakladki download.pozniej Counter-Strike i tam poszukaj 16masterserver.sciagnij go.zrob co jest napisane w readme i masz same nonsteamy :D.jak nie dziala to ja juz nie wiem ocb ;/
Mam pytanko jestem nowy i nie wiem jak uzyc broni w mp np jak jest jakis uzdrawiacz taki na scianie albo jakas bron mechaniczna co nnie da sie podniesc to jak mam tego uzyc :?:
nie odświeżaj starych tematówKod:Wysłany: Sro 09 Maj, 2007
żeby grać przez neta klikasz Find Server
| « Problem z fragmovie ;/ | Cfg - ptania » |