Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > OffTopic - Counter Strike

OffTopic - Counter Strike - Tutaj cała reszta która się nie kwalifikuje do grup powyżej - typowy offtopic o Counter Strike i tylko Counter Strike!

Tagi tematu boty do zombie plague:

, , ,

Popularne odwołania do tej strony: boty do zombie plague

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 3705
Narzędzia wątku

boty do zombie plague

blasiak22 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

witam. przepraszam że tak tworze nowe tematy ale do moich starych nikt już nie zagląda :D :(. Mój problem polega na tym że mam zainstalowany zombie mod. a jak chce zainstalować boty to mam wybór: albo zombie albo boty :(- czemu?? Wiem czemu. Ponieważ i boty i amxx mod maja jeden plik dzięki któremu mogą działac- ma on nazwe liblist.gam. Nie wie ktoś jak mi pomóc??

pozdrawiam

Odp: boty do zombie plague

seba is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

Podbot.

Graczu CS'a, coś dla Ciebie:
# Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020

# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784

# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

seba zapalił Gibony od:
blasiak22 (09-12-2008)

blasiak22 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

tzn??

blasiak22 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

a te podboty mogą grać?? ja zawsze myślałem że sa jako obserwatoży. jak mi to pomoże to dzieki :D

blasiak22 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

no i jak zainstalowałem te podboty to mi cs'a wyłącza!!! ciągle jakieś problemy z tym zombie. zkąd ściągnąć te podboty ale działające!!!! bo chce aby mi działały. prosze o pomoc

pozdrawiam

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Zombie Plague Mod 4.3 - Zombie Mod infection - Instalacja, download, poradnik konfuguracji, jak grać?
Zombie Plague Mod - Zombie Mod infection Opis moda: Jest to znany wielu osobom zombie mod "infection" - na początku rundy jeden gracz staje się zombie i ma za zadanie zarazić resztę graczy. Zarażony gracz staje się zombie takim jak poprzedni - ma za zadanie zarazić resztę ludzi. Zombie nie mają...
Zombie Plague
Serwer Zombie Mod Ludzie vs Zombie (Boty) v34
Siema,Tak jak w temacie szukam takiego serwera chodzi o to że grałem na Rosyjskim serverze i bardzo mi się ten serwer spodobał ale dzień później został wyłączony:( I jak ma taki server to niech mi poda IP ... Tylko żeby Non Steam z góry dzięki za pomoc ... Kto mi poda Ip będzie miał :faja:
Serwery CS:S Steam i Non Steam
[Steam & Non Steam] Zombie Plague
Zainstalowałem na serwer Zombie Plague 3.59 wszystko działa mam admina, ale jak klikam ,,m'' a potam w menu admina to wszystko się ładnie wyświetla ale jak klikam że chcem być np. nemezisem to w lewym dolnym rogu pojawia się napis nieznana komenda co robić??
Problemy z CS 1.6
biohazard (zombie mod) - instalacja, download, dodatkowe pluginy, boty do zombie mod
Witam! Dziś przedstawię Wam alternatywę zombie plague. Oto biohazard (zombie mod) http://www.damian550.yoyo.pl/logo_biohazard.jpg http://www.damian550.yoyo.pl/opis.png Podstawowe różnice: Zombie wybierany jest na początku rundy Zombie ma mniej życia, ale za to jak dostanie, to życie się...
Przydatne pluginy AMX i AMXX
Zombie Plague 4.3
Witam Was. Mam problem, otóż chciałbym zrobić serwer z pluginem Zombie Plague. AMX jest zainstalowany. Kiedy patrzę w konsoli na listę pluginów, w pluginie Zombie Plague piszę, że nie można załadować. Mój AMX Mod to 1.81 Oto cały log z konsoli L 03/06/2010 - 14:56:03: -------- Mapchange to...
Problem z pluginem AMX/AMXX
Zombie Plague Mod 4.06
Siema ma ktos moze link do tego packa od Seby bo stary link wygasl http://www.forum.wiaderko.com/zombie-plague/42579-zombie-plague-mod-4-06-zombie-mod-infection-instalacja-download-poradnik-konfuguracji-jak-grac.html bardzo bym prosil daje +
Szukam pluginu AMX/AMXX
zombie plague 4.2 pl
witam ma ktos link moze do polskiej wersji tego moda? tzn zeby wszystkie napisy byly po polsku i opis konfiguracji takze polski, ale koniecznie 4.2 bo na forum znalazlem tylko 4.06 prosze o pomoc.
Problemy i konfiguracja AMXX
Nazwa: Left 4 Zombie [Zombie Plague] @ WhiteRabbit.pl
Nazwa: Left 4 Zombie @ WhiteRabbit.pl IP: 85.232.244.16:27015 Sloty: 18 Mod: Zombie Plague 4.2 Server : Steam
Serwery CS:CZ Steam i Non Steam
Zombie mod plague 4.2 - Zombie Apocalypse 100% ON
Witam. Chciałbym przedstawić wam całkiem nowy serwer Zombie Apocalypse. Serwer ma zombie mod plague 4. 06. Dodane jest całkiem sporo pluginów ale nie bójcie się ponieważ na serwerze jest fast download który działa porostu REWELACYJNIE! W 5 - 10 min ściągają się wszystkie modele oraz mapa! Na...
Archiwum forum
PGC-CS.EU [zombie plague]
Serdecznie zapraszam na serwer PGC-CS.EU * Nazwa serwera: PGC-CS.EU * IP serwera : 91.204.161.160:27016 * Wersja: Non - Steam * Czas mapy: 25 minut * Forum PGC: Najlepsze serwery nonsteam i steam! :: Strona Główna * Ilość slotów: 32+1 * Tryb: Zombie * Lista...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz