Czy są jakieś cheaty działające na SXE 4,3 ?
Mam na serwerze pewną osobę jest SXE włączone i powiedzmy na 100 zabójstw 90 to HS. Drugie zawsze wie gdzie ktoś jest. Nie wiem czy to jakiś szósty zmysł czy po prostu hax.
Da się to jakoś wykryć?
|
|
Czy są jakieś cheaty działające na SXE 4,3 ?
Mam na serwerze pewną osobę jest SXE włączone i powiedzmy na 100 zabójstw 90 to HS. Drugie zawsze wie gdzie ktoś jest. Nie wiem czy to jakiś szósty zmysł czy po prostu hax.
Da się to jakoś wykryć?
nagraj demko i do oceny
nie ma :roll: Może Ziomek Pr0 eLo Jest xD Jak Ci z PGS :} XD
słyszalem ze czitysa na sxe wystarczcy 2 programy sciagnac 1 to czit a 2 to do obejscia sxe ale tylko o tym slyszalem ze tak jest![]()
sxe to program bardzo latwy do obejscia i jest bardzo duzo haxów, tylko napewno jest do nich gorszy dostep. Pozatym do godziny od wyjscia aktualizacji sa juz nastepne haxy niewykrywalne przez dany antycheat. Najlepszym przykładem jest VAC. Trzeba sie tylko znac...
Do sXe-I są ale tylko simple hacki np WH, No Recoil.
Ale niema Multi-Hacków czyli czitów które mają wiele funkcji w 1 np. WH, No Recoil, AIM, Speedhack w Jednym czicie.
dobrze ze sa update sxe ale ten program moze narobic komus problemow .np komp ci sie wylacza mozesz miec zbanowane konto steam O_o
na 4.3 nic nie ma...
... narazie![]()
Nie wiem może dobry jest albo daj mu bana xD
seba, jesteś pewny?
najlepszym antyczitem jest inny gracz, który obserwuje takiego typka... nagrywa mu demko, a potem publikuje je na www.forum.wiaderko.com :)
Ja bym nie był![]()
Pewny. sXe injected 4.3 Public hack not exist.
jak bde to bedzie updateZamieszczone przez Shadow
Public ... no publica nie ma :) na szczescie ... ale sa priv hacki ktore obchodza sXe-I ... ale w polsce to MOZE kilka osob ma ...
tu jest czit który działa pod SXE i nie jest wykrywalny przy skanowaniu
[URL=http:x.x
dostepny pod naxbasex
Ostatnio edytowane przez ' fil0ne ; 23-05-2009 o 08:53
Nie ma to jak odświeżyć ponad 2 letni temat.
| « SS 5H v2 usb 7.1 | Logo strony i baner » |