Popularne odwołania do tej strony: slay w cs, comandos admin de counter strike 2d, jak kogos slay na serwerze rcon, css comando para matarte, cs comendy admina diablo, jak dac slapa rcon cs, komendy dla admina do tibi, komenda na admina css, diablo mod cs comandos, komenda na slay, que hacen los comandos de admin en samp, cs2d comandos mod zombie
wiec tak chodzi mi o komende po ktorej raczej nikt nie bedzie chcial wrocic juz na moj serwer, bo np ktos ma non steama i neo czyli nawet jak dam mu bana to i tak moze wejsc pozniej na serwa a mi chodzi o komendy typu np. ta co wywala do pulpitu windowsa ( ale ja znam chodzi mmi o jeszcze inne)
pisalem juz ten temat ale niby w zlym dziale wiec pisze tu.... :mrgreen:
Witam dałem koledze admina ale on wogóle nie może korzystać z komend,ale ma admina bo wiem bo ma strój admina podczas grania,ale mówi mi że nie działa mu ta komenda amxmodmenu,daje wycinek z users.ini
"jego nick" "haslo" "acdefjt" "a"
Bardzo często zdarza się że posiadamy hasło admina na naszym ventrilo, ale nie posiadamy dostępu do panelu administratora w którym możemy rozdawać i zdejmować bany itd., ale to nic straconego. Ventrilo posiada ukryte komendy admina dzięki którym możemy zdziałać bardzo wiele. W poniższym poradniku...
Witam
Mam problem. Zrobiłem sobie serwer na linuxe cs 1.6 non steam.Serwer jest czysty czyli bez zadnych amx . Moje pytanie jak sie zalogować na admina i jakie są podstawowe komendy.
Pozdrawiam
Witam
Szukam ludzi do klanu,nasz klan ma 3 członków (3 z reala) składamy sie co miesiąc na serwer 4fun "Każdy na każdego" DM. na razie wspólnie tylko gramy na serwerze aby wyćwiczyć skilla ponieważ dopiero niedawno 2 czlonkow kupilo steam (ale po roku grali na NS). trzeba wyszlifowac diamenty...
Szuakmy ludzi do klanu +Admina na servie 4fun
witam szukam ludzi do klanu.niebiore ludzi po jednym sprawdzeniu,graj na naszym servie a bede cie codziennie observoval za 2-3 dni jesli sie bedziesz nadawal dostaniesz admina na servie.
Petra-Plock
IP: 91.204.163.15:27103
PW: plock
No to tak zrobiłęm swój serwer lecz nie znam komend admina napszyklad na kicki na bana na zmiane planszy zdeby dac komus slapa ze tak lata xD albo na przeniesienie kogos naprzyklad z ct to terro...Jak ktoś zna prosze żeby napisał w tym temacie...
Pozdro Rothinger ~!
Chciałem Się wszytkich zapytać czy na Diablo Mod .posiadając admina mozemy np :
Stworzyc Item
Dodac Expa
itd?
Jesli tak to bardzo bym prosil i te komendy z gory dziekuje i prosze o szybko Odpowiedź
Wiem ze Jest Kupowanie Expa
Ale mi Chodzi Zeby Admin Komus Albo sobie dodal....i item...
Zrobiłem wszystko OK co do admina i chciałem sie zapytac jakie są podstawowe komendy admina i co one robią.
2. Szukałem ale nic nie znalazłem i chciałem sie dowiedziec jak moge zrobic zeby pod koniec mapki gracze mogli głosować o następną mapke jaka ma byc!
Z góry proszę o pomoc!
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u