Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > OffTopic - Counter Strike

OffTopic - Counter Strike - Tutaj cała reszta która się nie kwalifikuje do grup powyżej - typowy offtopic o Counter Strike i tylko Counter Strike!

Tagi tematu komendy admina dla upierdliwych ludzi:

, , ,

Popularne odwołania do tej strony: slay w cs, comandos admin de counter strike 2d, jak kogos slay na serwerze rcon, css comando para matarte, cs comendy admina diablo, jak dac slapa rcon cs, komendy dla admina do tibi, komenda na admina css, diablo mod cs comandos, komenda na slay, que hacen los comandos de admin en samp, cs2d comandos mod zombie

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 4525
Narzędzia wątku

komendy admina dla upierdliwych ludzi

miki2007 is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

wiec tak chodzi mi o komende po ktorej raczej nikt nie bedzie chcial wrocic juz na moj serwer, bo np ktos ma non steama i neo czyli nawet jak dam mu bana to i tak moze wejsc pozniej na serwa a mi chodzi o komendy typu np. ta co wywala do pulpitu windowsa ( ale ja znam chodzi mmi o jeszcze inne)

pisalem juz ten temat ale niby w zlym dziale wiec pisze tu.... :mrgreen:

' fil0ne is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra

może go slayuj ;) ja jak mam czita na serwie to nie banuje co runde slay ;) i tak po czasie sam wychodzi z serwa ;)

amx_slay nick

podaj komende co do pulpitu wywala ;)

Przeladuj # 1 [Only DD2] - IP: 91.210.128.58:27015

miki2007 is Offline
Spamer

Poziom upalenia:

heh nawet dobre ale mi chodzi o taka hamska komende :mrgreen:

Adamus is Offline
Spamer

Poziom upalenia:

Hmm to możę co runde piorunem go??Komendy nie znam niestety:/

' fil0ne is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra

miki2007, podasz ta komende... ? ;)

Przeladuj # 1 [Only DD2] - IP: 91.210.128.58:27015

miki2007 is Offline
Spamer

Poziom upalenia:

yy tak ale napisze na pw ,i jak ktos ja chce to pisac na pw bo niechce kiedys jej dostac na jakims serwie a tak nie wszyscy beda ja mieli....

Stalker na pw ok??

[ Dodano: Nie 25 Lis, 2007 ]
Adamus, piorun to sie slay rowna chyba tak?

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Dałęm admina ale komendy mu nie działaja,ale ma admina
Witam dałem koledze admina ale on wogóle nie może korzystać z komend,ale ma admina bo wiem bo ma strój admina podczas grania,ale mówi mi że nie działa mu ta komenda amxmodmenu,daje wycinek z users.ini "jego nick" "haslo" "acdefjt" "a"
Problemy i konfiguracja AMXX
Poradnik | Komendy admina Ventrilo
Bardzo często zdarza się że posiadamy hasło admina na naszym ventrilo, ale nie posiadamy dostępu do panelu administratora w którym możemy rozdawać i zdejmować bany itd., ale to nic straconego. Ventrilo posiada ukryte komendy admina dzięki którym możemy zdziałać bardzo wiele. W poniższym poradniku...
Poradniki do Counter Strike 1.6
PH-Squad [HS Only] Nabód na admina!Pierwsze 5 osob z forum dostaje admina!!!
- PH - Squad @ NiceShoot.pl - 91.204.160.80:27020 - Sloty: 12 - Typ serwera: FFa/HS - Steam - www.phcs.tk - Friendly Fire (Off) - Kontakt gg: 6075901 - Strona KLIK - Forum KLIK
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Komendy admina
Witam Mam problem. Zrobiłem sobie serwer na linuxe cs 1.6 non steam.Serwer jest czysty czyli bez zadnych amx . Moje pytanie jak sie zalogować na admina i jakie są podstawowe komendy. Pozdrawiam
Problemy z HLDS
Szukamy ludzi,czlonek dostaje Admina na servie 4fun.
Witam Szukam ludzi do klanu,nasz klan ma 3 członków (3 z reala) składamy sie co miesiąc na serwer 4fun "Każdy na każdego" DM. na razie wspólnie tylko gramy na serwerze aby wyćwiczyć skilla ponieważ dopiero niedawno 2 czlonkow kupilo steam (ale po roku grali na NS). trzeba wyszlifowac diamenty...
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Szuakmy ludzi do klanu +Admina na servie 4fun
Szuakmy ludzi do klanu +Admina na servie 4fun witam szukam ludzi do klanu.niebiore ludzi po jednym sprawdzeniu,graj na naszym servie a bede cie codziennie observoval za 2-3 dni jesli sie bedziesz nadawal dostaniesz admina na servie. Petra-Plock IP: 91.204.163.15:27103 PW: plock
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Komendy Admina
No to tak zrobiłęm swój serwer lecz nie znam komend admina napszyklad na kicki na bana na zmiane planszy zdeby dac komus slapa ze tak lata xD albo na przeniesienie kogos naprzyklad z ct to terro...Jak ktoś zna prosze żeby napisał w tym temacie... Pozdro Rothinger ~!
Instalacja gry i podstawy
Sanocki Server! Łatwo dostać admina za zwołanie ludzi na server.!193.42.218.28:27021 hasło: snk
193.42.218.28:27021 hasło: snk <<<< GRAJCIE ! PROSZE ZAPRASZAM:D
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
DiabloMod - Komendy Admina?
Chciałem Się wszytkich zapytać czy na Diablo Mod .posiadając admina mozemy np : Stworzyc Item Dodac Expa itd? Jesli tak to bardzo bym prosil i te komendy z gory dziekuje i prosze o szybko Odpowiedź Wiem ze Jest Kupowanie Expa Ale mi Chodzi Zeby Admin Komus Albo sobie dodal....i item...
Problemy z CS 1.6
Komendy Admina
Zrobiłem wszystko OK co do admina i chciałem sie zapytac jakie są podstawowe komendy admina i co one robią. 2. Szukałem ale nic nie znalazłem i chciałem sie dowiedziec jak moge zrobic zeby pod koniec mapki gracze mogli głosować o następną mapke jaka ma byc! Z góry proszę o pomoc!
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz