OffTopic - Counter Strike - Tutaj cała reszta która się nie kwalifikuje do grup powyżej - typowy offtopic o Counter Strike i tylko Counter Strike! |
|
Popularne odwołania do tej strony: jak wgrac mape na serwer cs 1.6, jak wgrać mapy na serwer cs 1.6, wgrywanie map cs, jak wgrac mapy na serwer cs 1.6, jak wgrac mapy do ftp, jak dodac mapy przez ftp do cs 1.6, jak wgrywać mapy na ftp, jak wgrać serwery do cs 1.6, ftp jak wgrać mapę, cs 1.6 jak wgrac mapy, cs 1.6 jak wgrac mapy na serwer, jak wgrac mapki do panelu ftp, jak dodac mapy przez ftp, jak wgrać mapy przez ftp, wgrywanie mam do css, jak wgrywac mapy do cs, jak wgrac serwery do cs, jak dodawać mapy na serwer cs, jak wgrac mapki przez ftp, wgrywanie map przez total commander, jak wgrać mapy na serwer cs 1.6 o hostingu zabijaka, jak wgrac mape do servera, jak wgrac mapy na serwer cs board, ftp cs source maps, jak wrzucic mape na serwer css
|
Serwery forum.wiaderko.com
|
|
|
 Jak wgrać mapy na serwer ? |
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:

Doświadczenie: palił z lufki
Spalił:
1 za 1 wypowiedź
Postawił: 1
|
Siema mam serwer na pukawce, jak wgrać mapy takie jak : aim_headshot. Na serwerze są te standardowe :/ Co zrobić żeby mieć takie jak te ? Serwer NON STEAM. Mapy mam wgrane w grze :p jak zrobić??
|
|
|
|
 |
 Odp: Jak wgrać mapy na serwer ? |
|
|
|
|
Spamer
Poziom upalenia:

Spalił:
2 za 2 wypowiedzi
Postawił: 2
|
laczysz sie przez ftp do serwa i tam masz plik maps i tam dajesz wszystkie mapy ;]
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:

Spalił:
1 za 1 wypowiedź
|
jak przez ftp? jestem zielony w tym :(
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Banned
Poziom upalenia:

Doświadczenie: pali wiadra
Spalił:
157 za 127 wypowiedzi
|
ścignij taki program total commander I połoczysz się przez ftp :O jak coś pisz na PW to ci pomogę
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Starsza lamka
Poziom upalenia:

Spalił:
1 za 1 wypowiedź
|
Ema potrzebujesz total commandera ale tez poczytaj tu http://www.forum.wiaderko.com/proble...ek-na-ftp.html
|
|
|
|
 |
|
Krzyzu zapalił Gibony od:
|
|
 |
Podobne wątki
|
| Temat |
Forum |
|
Witam. Jakie byście mi polecali mapy na serwer FFA? Oczywiście nie chodzi tu o dd2, nuke czy aztec, tylko o jakieś inne, lub przeróbki tych mapek :)
| Pytania z odpowiedzią |
|
Witam.
Od jakiegoś czasu mam dziwny problem z serwerem.
Jest vote na mape, wybór następnej i serwer jej nie zmienia. Zatrzymuje się w momencie wyświetlania statystyk.
Nie reaguje na żadne komendy tzn mam plugin do restartu serwera z poziomu amxx, nie działa.
Komenda amx_map nazwa mapy nie...
| Problemy i konfiguracja AMXX |
|
Więc tak, kupuję sobie serwer, i prosiłbym was o wymienienie WSZYSTKICH jakich znacie modów, rodzajów itp serwerów, nie wiem co wgrać na swój serwer, i przydałby się taki spis wszystkiego
| Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6 |
|
tak jak w temacie wszystko opiszcie co i jak
| HLDS2 czyli serwer dla CS Source |
|
Witam, mam taki problem z serwerem, że jak upłynie czas mapy to mapa nie zmienia się, dziwne rzeczy zaczęły się dziać po zmianach wprowadzonych do maps.ini, mimo wgrania oryginalnego map.ini takie jakie było na początku problem dalej występuje.
Czy może mógłby ktoś pomóc ?
| Problemy z HLDS |
|
Mam problem. Niedawno dopiero kupiłem steama. I chciałbym wgrać jakies nowe mapy. O ile na no steamie nie stanowiło to żadnego problemu bo był folder "maps" to w steamie nie mam pojęcia gdzie wkleić nowe pliki :???:
Wielka prośba o pomoc!! :oops:
| Instalacja gry i podstawy |
|
Witam, jestem tu nowy i nie siedziałem długo na forum więc nie mam pojęcia jak rozwiązać swój problem :yahoo::yahoo: . Chce na swoim serwerze zainstalować zombie mod i nie mam pojęcia jak to zrobić, więc pisze z nadzieją, że ktoś mi to wytłumaczy krok po koku ;-);-);)
| Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6 |
|
Mam Taki problem bijam na serwa iwszytko git dobrze sie gra tylko jak jest zcas na vota to wysjakują mapy do wyborku i po 2 min gosciu zaczyna odliczac do zmainy mnapy a ta mapa sie ie zmienia gdy pisz timeleft to pisz 00.0 co mam zrobić ?:(
| Problemy z CS 1.6 |
|
siemano. Może jest już taki temat ale nie mogę znaleźć. ustawiłem sobie wszystkie pluginy tak jak macie tu na forum napisane żeby umieścić swoją nute na serwerze. Niestety działa on tylko wtedy kiedy ja sam sobie robie serwer na Dedicated Server. Co trzeba zrobić w przypadku jak mam serwer na...
| Amx Mod X |
|
Jak w temacie, + pomógł.
| Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6 |

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz
|