Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > OffTopic - Counter Strike

OffTopic - Counter Strike - Tutaj cała reszta która się nie kwalifikuje do grup powyżej - typowy offtopic o Counter Strike i tylko Counter Strike!

Tagi tematu Host dla serwerow:

,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 973
Narzędzia wątku

Host dla serwerow

Snajper is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam, chciałbym zaoferować swój komputer jako serwer dedykowany dla serwerow CS, kontakt na gg 11756070.

ERF is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:

Za darmo ?
A może byś tak raczył wymienić dane swojego kumputera :shock:

Snajper is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

dla tych ktorzy nie zrozumieli jak kolega wyzej, szczegoly podaje osobiscie, mozna sie ze mna skontaktowac na gg.

ERF, to chyba nie jest takie ciezkie?

ERF is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:

Jest, jeśli ktoś nie używa GG i musi Instalować, aby spytać się o dane.

Snajper is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

owszem musi, przeszkadza ci to?

Prosze nie nabijac postow...

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Co to host
Do amx Mod mam wpisać host co to jest i skąd to wziąć?
Problemy i konfiguracja AMXX
Host dla klanu
Witam poszukuję dobrego hosta poniżej wymienie "wymagania" - pingi -20 -scin -żeby się nie wyłaczał (jak na luffa.pl) - żeby rcon był dobry nie tylko na początku (HostVision.pl) -hltv (\tylko nagrywanie demek albo 1 slot) dokładnie proszę WAS o pomoc w wybraniu tych hostingów : pukawka...
Hosting serwerów gier
Multi-Host.pl
http://www.multi-host.pl/logo.png MULTI-HOST Chciałbym przedstawić ofertę Serwerów Gier MULTI-HOST. Jesteśmy nową Firmą na rynku, która już posiada wielu Klientów, którzy są zadowoleni z naszych Usług . Naszym klientom staramy się dostarczyć jak najbardziej profesjonalne usługi.
Hosting serwerów gier
Host Serwera ... OVH.pl
Witam Serdecznie mam pytanie chciał bym kupić serwer prywatny na ovh.pl. Ile bym serwerów postawił na tym czymś ?? i jakie by były pingi ?? Informacje techniczne Procesor Intel Atom mono 1.60 Ghz L2: 512KB, FSB: 533MHz Architektura 32 - 64 bits Pamięć RAM 512 MB DDR 2
Hosting serwerów gier
Host serwera
Witam, mam zamiar założyć mój 1 serwer, serwer ma być klanowy choć publiczny (spary - hasło, tak to publik) miałby mieć 12 slotów I tu mam problem z doborem hosta (cena slota max 5zł) Sam myślałem o fragers.pl ale jak dla mnie ceny za wysoki i tu orosił bym o radę, jaki host jest dobry i...
Hosting serwerów gier
Jaki Host
Witam, planuję założyć sieć serwerów opartych na jednym hostingu.:) I stąd moje pytanie jaki hosting mi polecacie:D Oczekiwania: -niskie pingi (przedewszystkim) -Przeźroczyscy panel sterowania -nie zbyt wysoka cena (od 5 zł max) -dobry kontak -i żeby Firma sponsorowała serwery oraz miała...
Hosting serwerów gier
Własny host
Elo mam pytanie czy jak mam modem i ruter to moge sam hostować serwery internetowe do cs lub innych gier najlepiej z amx i mam na myśli serwery 24/7. Oczywiście jestem zielony w tych sprawach. Z góry dzięks. P.S. Mam steama i non steama.
OffTopic - Counter Strike
host error
siemka. otóż mam problem.chcę założyć serwer hlds . niestety jest z tym problem. Wyskakuje mi takie okienkohttp://img194.imageshack.us/img194/1663/ssssszng.png i nic nie mogę zrobić, serwera nie ma . może wy mi coś poradzicie . mam cs 1.6 non steamv23. pozdro NA prośbę navena: wybieram...
Problemy z HLDS
host
WITAM! Chciałbym kupić serwer ale nie znam żadnych fajnych hostów. Znam tylko: -Gamepad -Pukawka I tyle jeżeli się orientujecie prosiłbym o waszą rade i pomoc. W nagrode postawie GIBONA.
Hosting serwerów gier
Host dla serwerow
Witam, chciałbym zaoferować swój komputer jako serwer dedykowany dla serwerow CS, kontakt na gg 11756070.
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz