Siemka chciałbym nagrac własne demko w cs-ie :mrgreen:
Tylko nie wiem wogle jak za to się zabrac nie wiem czy mam sciagac jakies programy :?: Może coś wpisac w konsole :?: Gdzie znajde ten filmik jak go nagram :?:
|
|
Siemka chciałbym nagrac własne demko w cs-ie :mrgreen:
Tylko nie wiem wogle jak za to się zabrac nie wiem czy mam sciagac jakies programy :?: Może coś wpisac w konsole :?: Gdzie znajde ten filmik jak go nagram :?:
demka nagrywa sie komenda record i nazwa demka stopuje sie wpisujac stopdemo / stop
u mnie zapisuje sie ono w /valce/cstrike_polish
potem szukam ciekawej akcji podgladajac demko komenda vievdemo i nagrywam je frapsem ;)

Ok czyli gram wduszam przycisk nad TAB wpisuje to co kazesz(+nazwa).
No ale jak mam wejśc do tego pliku co mi podajesz?? bo jestem ciemny w tych sprawach xP
viewdemo nazwa
albo
playdemo nazwa
różnica : viewdemo ma pasek
nagrywasz demo z nazwa: kupa.dem (przykład)
jeśli juz nagrasz demo masz je w folderu cstrike/cstrike_polish
potem włączasz cs wciskasz tylde to pod esc. wpisujesz komedne
viewdemo kupa.dem lub
playdemo kupa.dem 1.0
no i tak jak kolega mówił nagrywasz frapsem bierzesz to klecisz w całość i done :)
recordNAZWA
Piszesz w konsoli (po naciśnięciu ~) ;) A nie TAB![]()
@up moze sobie przestawił w cfg ;d
nie TAB tylko otwierasz console (tylda ~) wpisujesz np: record maniakZamieszczone przez Borowik
potem zeby odtworzyc sobie demko zeby oblookac wpisujesz w consoli np: playdemo maniak i lookasz
a demo masz nie w folderze vacle tylko Vavle/cstikre (jesli masz non steam) w przypadku steam jest to Vavle/cstrike_polish
no i tam masz swoje demo poznasz po nazwie pliku ktore to :)
mi też by się to troche przydało pomóżta mi :D gg 234439 ; ]
Polecam fraps.
O kolega powyżej dobrze mówi fraps jest spoko programikiem jest on po polsku. Filmiki nie trzeba przerabiać na inny format i można odtwarzać innymi programikami typu winamp, subedit,allplayer itp
FRAPS
Dobra sparawa
Bez spamowania prosze ;]
| « Tabela prędkośći biegu z różnymi broniami | Macie jakieś fajne amimacje » |