Witam! Pewnie wiele mi nie pomożecie, ale liczę na pomoc. Otóż od razu też proszę o przeniesienie jeśli zły dział, ale do rzeczy...

Chodzi, o mapę, w której terroryści muszą podłożyć planta. 1 to laboratorium, a 2 to małe pomieszczenie z dwóch stron zakryte przeźroczystą szybą. Mogę zaskoczyć, gdyż konkretów (niby konkretów) chyba jest tylko tyle. Wiem, że TT zaczynają w pomieszczeniu dosyć dużym, jest też sporo korytarzy. Na ten 2 plant trzeba wejść przez schody, a na środku mapy jest dosyć duża przestrzeń, gdzie może być niezłą jadka. Ogólnie to wszystko zbyt ogólnie dlatego nie licze na zbyt wiele. Gdybym mógł jakoś to pokazać, ale nie mogę nigdzie na necie znaleźć. Schemat mapy, może i bym narysował, ale nie wiem za bardzo jak... Pomyślmy... Gdy TT wychodzą z pomieszczenia gdzie jest start idą, albo w prawo, albo w lewo. Gdy idą w prawo, mają schody, albo dalej korytarzyk kręty do laboratorium, zaś w lewo to środek mapy, ów napisany wcześniej i prosto, otwierany, przez czujnik ruchu korytarz, albo skręcenie ponowne w lewo na schody do planta... Jak ktoś pomoże, co raczej mało prawdopodobne, dostanie co zechce, na moje możliwości... :D