Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > OffTopic - Counter Strike

OffTopic - Counter Strike - Tutaj cała reszta która się nie kwalifikuje do grup powyżej - typowy offtopic o Counter Strike i tylko Counter Strike!

Tagi tematu Co myślicie o RAZER Lachesis 4000 dpi:

, , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: razer lachesis ustawienia, myszka razer lachesis 4000 dpi, razer lachesis 4000dpi cs 1.6, razer lachesis windows 7, como configuro mi mouse lachesis para cs, como comprar lachesis, razer lachesis dobra do csa, how to proerply configure razer mouse

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 2998
Narzędzia wątku

Co myślicie o RAZER Lachesis 4000 dpi

kamilkamil92 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam.

Co myślicie o tej myszce RAZER Lachesis 4000 dpi.
Będzie dobra do cs?
Może ktoś ją ma?
Wygodna w trzymaniu graniu?

Pozdrawiam

Odp: Co myślicie o RAZER Lachesis 4000 dpi

YoMla is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Na początku mało wygodna ale jak dasz dobrą podkładkę często łączą ze steelseries ale to dupa bo jest zwinięta i są fałdy to jak ci się nie wyprostuje będziesz miał lipnie xD zapewniam.
Jak odpowiednio skonfigurujesz do cs. to się świetnie gra moim zdaniem lepiej teraz kupić jakąś lepsza z razera jeszcze pamiętam jak kupiłem za 140 a teraz .... no koment ...

Odp: Co myślicie o RAZER Lachesis 4000 dpi

seba is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

Dobra firma, więc mysz źle wypaść nie ma prawa.

Graczu CS'a, coś dla Ciebie:
# Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020

# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784

# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Sprzedam myszke Razer Lachesis (nowa)
Witam wszystkich, mam do sprzedania myszkę RAZER LACHESIS (NOWA) Cechy produktu: - 4000dpi - 1000 Hz - optyka Razer Precision - 9 przycisków - 129mm (długość) x 71mm (szerokość) x 40mm (wysokość) - ponad 2-metrowy, ultralekki kabel - łącze USB
Inne
Razer Lachesis Piekna Niunia, Sprzedam Tanio!
Witam, zachęcam do licytacji myszy Razer Lachesis. Mysz jest w stanie idealnym, na ślizgaczach nie widać praktycznie żadnego zdarcia, używam jej póki co do zwykłego marnotrawienia czasu przed komputerem. Dla mnie zbędny bajer, ktoś kto szuka sobie dobrej myszki, będzie wiedział jakimi ona cechami...
Inne
Razer Lachesis vs. Razer DA
Czesc.Doradzcie jaka myszke kupic...ktora lepszA???wygodniejsza?? Mam na oku razer lachesis... Mam aktualnie Logitech Mx518 ale jest bardzo niewygodna...
Archiwum forum
Razer 4000DPI Lachesis ścina tylko w CS - POMOCY !
Witam, Razer 4000DPI Lachesis ścina w csie ,nigdy nie miałem takiego problemu używam jej już z rok. Wszędzie indziej normalnie działa jedynie w cs zamula coś. Doinstalowałem sterowniki do niej (czego nigdy wcześniej nie robiłem ) // nie pomogło Zmieniałem sensivity na wyższe ... // pozornie...
Problemy z CS 1.6
Problem z razer Lachesis
Witam! Mam problem z razer lachesis, kiedy włączam komputer to mysz nei działa i muszę wyjąć wtyczkę z usb i jeszcze raz wsadzić i wtedy już działa i tak jest za każdym razem czy ktoś wie czego to wina jest?
Archiwum forum Hardware
Myszka Razer Lachesis
Witam!Jak najlepiej skonfigurować tą myszkę?(Razer Lachesis) Nie chodzi o szybkość kursora ani czułość bo to kwestia gustu.Bardziej się jakieś porady przydadzą... Prosze pisac! PS źle w temacie napisałem :P
Archiwum forum Hardware
Razer Lachesis vs. Razer Copperhead ....
Razer Lachesis , Razer Copperhead Którą bardziej polecacie. Roccat już wyleciał z Mojej małej wybieranki (Nie piszcie typu Razer Da, bierz dobra.) A i jeszcze jedno, żeby nie robić następnego tematu
Archiwum forum Hardware
Razer Lachesis
No więc dzisiaj przestał mi działać w moje myszce środkowy przycisk(scroll). Najprawdopodobniej coś wpadło pod przycisk i nie da się go 'wklikać'. Niestety nie wiedziałem gdzie dać temat, ale moje pytanie do was to : Czy ktoś wie może jak rozłożyć Razer Lachesis? Nie chcę nic na siłę robić a na...
Problemy z CS 1.6
[Razer] Lachesis vs Copperhead vs DeathAdder
Witam, jest już trochę późno i jakoś nie mam chęci do rozpisywania się. Generalnie wszystko wyjaśnione w temacie. Mam zamiar kupic typową myszkę do grania i zastanawiam się właśnie między tymi rodzajami. Jeżeli ktoś posiada jakąś większą wiedzę na ten temat i potrafi wyjaśnic dlaczego mam wybrac...
Archiwum forum Hardware
Mysz Razer Lachesis?
Siema, Jak widac w tytule mam pytanie w sprawie TEJ myszy, a mianowicie do kogoś kto się na nich zna... Bedzie to moja pierwsza 'dobra' (chyba) mysz, obecnie gram na jakiejs z Logitech 800DPI a nawet nie zabardzo wiem o co chodzi z tymi DPI wiec prosze kogos zeby mi powiedzial czy oplaca sie...
Archiwum forum Hardware

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz