Popularne odwołania do tej strony: razer lachesis ustawienia, myszka razer lachesis 4000 dpi, razer lachesis 4000dpi cs 1.6, razer lachesis windows 7, como configuro mi mouse lachesis para cs, como comprar lachesis, razer lachesis dobra do csa, how to proerply configure razer mouse
Na początku mało wygodna ale jak dasz dobrą podkładkę często łączą ze steelseries ale to dupa bo jest zwinięta i są fałdy to jak ci się nie wyprostuje będziesz miał lipnie xD zapewniam.
Jak odpowiednio skonfigurujesz do cs. to się świetnie gra moim zdaniem lepiej teraz kupić jakąś lepsza z razera jeszcze pamiętam jak kupiłem za 140 a teraz .... no koment ...
Witam, zachęcam do licytacji myszy Razer Lachesis. Mysz jest w stanie idealnym, na ślizgaczach nie widać praktycznie żadnego zdarcia, używam jej póki co do zwykłego marnotrawienia czasu przed komputerem. Dla mnie zbędny bajer, ktoś kto szuka sobie dobrej myszki, będzie wiedział jakimi ona cechami...
Czesc.Doradzcie jaka myszke kupic...ktora lepszA???wygodniejsza??
Mam na oku razer lachesis...
Mam aktualnie Logitech Mx518 ale jest bardzo niewygodna...
Witam,
Razer 4000DPI Lachesis ścina w csie ,nigdy nie miałem takiego problemu używam jej już z rok. Wszędzie indziej normalnie działa jedynie w cs zamula coś.
Doinstalowałem sterowniki do niej (czego nigdy wcześniej nie robiłem ) // nie pomogło
Zmieniałem sensivity na wyższe ... // pozornie...
Witam!
Mam problem z razer lachesis, kiedy włączam komputer to mysz nei działa i muszę wyjąć wtyczkę z usb i jeszcze raz wsadzić i wtedy już działa i tak jest za każdym razem czy ktoś wie czego to wina jest?
Witam!Jak najlepiej skonfigurować tą myszkę?(Razer Lachesis) Nie chodzi o szybkość kursora ani czułość bo to kwestia gustu.Bardziej się jakieś porady przydadzą...
Prosze pisac!
PS źle w temacie napisałem :P
Razer Lachesis , Razer Copperhead
Którą bardziej polecacie.
Roccat już wyleciał z Mojej małej wybieranki
(Nie piszcie typu Razer Da, bierz dobra.)
A i jeszcze jedno, żeby nie robić następnego tematu
No więc dzisiaj przestał mi działać w moje myszce środkowy przycisk(scroll). Najprawdopodobniej coś wpadło pod przycisk i nie da się go 'wklikać'. Niestety nie wiedziałem gdzie dać temat, ale moje pytanie do was to : Czy ktoś wie może jak rozłożyć Razer Lachesis? Nie chcę nic na siłę robić a na...
Witam,
jest już trochę późno i jakoś nie mam chęci do rozpisywania się. Generalnie wszystko wyjaśnione w temacie. Mam zamiar kupic typową myszkę do grania i zastanawiam się właśnie między tymi rodzajami. Jeżeli ktoś posiada jakąś większą wiedzę na ten temat i potrafi wyjaśnic dlaczego mam wybrac...
Siema,
Jak widac w tytule mam pytanie w sprawie TEJ myszy, a mianowicie do kogoś kto się na nich zna... Bedzie to moja pierwsza 'dobra' (chyba) mysz, obecnie gram na jakiejs z Logitech 800DPI a nawet nie zabardzo wiem o co chodzi z tymi DPI wiec prosze kogos zeby mi powiedzial czy oplaca sie...
Archiwum forum Hardware
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u