Cześć.
Mam problem od pewnego czasu puszcznie muzyki w CSie mi sie popiepszył. Wszystko było dobrze, muzyka skonwertowana idealnie. Nie leci muzyka tylko buczy strasznie. Prubowałem wszystko, reinstalowalem hlss i csa i wraz nic. Wiecie może pomysl co sie dzieje ?
otoz tak ogladalem kilka filmikow czytalem kilka poradnikow dotyczacych hlss ale jest taki problem dzisiaj w koncu mi zadzialal bind na puszczanie muzyki w cs wchodze ladnie fajnie w hlss dodaje muzyczki (zconwertowane juz) a i jeszcze nawet dodalem je do folderu csstrike i counter-strike-polish...
witam czy mogly ktos dac mi linka do programu hlss? jest to program do puszczania muzyki w cs bede bardzo wdzieczny ale prosilbym bez trojanow bo na google sa same wirusy
Witam mam taki problem, gdy puszczam dluga muzyka w HLSS to strasznie mi przerywa i nie wiem co moze byc tego przyczyna, kiedys normalnie puszczalem i wszystko działało elegancko a teraz tak sie dzieje. Gdy mowie cos przez mikro to nie przerywa.
Witam. Od pewniego czasu interesuję się puszczaniem muzyki HLSS. Miałem format i zapomniałem zgrać na nośnik pamięci zew. soundpack. Miałem tam dźwięki m.in:
- Ale urwał!
- z Youtube: "Ventrilo Busters" czyli np. Spier****, banan wszyscy itp.
- Jak kupisz mi loda to zrobie ci jeansy itp.
- I...
Witam mam mały problem, robiłem jak trzeba zmniejszałem głośność co kol wiek, ale i tak to nic nie pomaga, wciąż ta muzyka jest taka nie czysta:
Cicho to Basy
Basy to Cicho
To ja już nie wiem.
Podajcie jak najprostszy pomysł na to, żeby uniknąć nie czystego dźwięku.
Mam problem z hlss a dokładniej to w połowie piosenki przestaje odtwarzać...znaczek głosnika jest dalej a muzyka nie gra...probowałem zmieniać config ale nic nie dało.
Witam.Mam problem :/ Gdy wciskam f8 (wlaczenie muzyki) to wylacza mi sie CS... Powinien pokazac sie glosniczek w prawym dolnym rogu. Oto dwie linijki z Config.cfg:
bind "F8" "+PlayWAV"
bind "F9" "ToggleWAV"
A oto autoexec.cfg:
// Half-Life Sound Selector Script
//
// Script by Solid Snake...
OffTopic - Counter Strike
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u