Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > OffTopic - Counter Strike

OffTopic - Counter Strike - Tutaj cała reszta która się nie kwalifikuje do grup powyżej - typowy offtopic o Counter Strike i tylko Counter Strike!

Tagi tematu Szukam Serwera HnS:

, ,

Popularne odwołania do tej strony: cs hns setings, polskie serwery hns, hns server download, treningowy serwer hns, polski serwer hns, cs hns treningowy steam ip, cs 1.6 lj training servers, treningowy hns ip steam, hns serwer treningowy cs 1.6, counter strike 1.6 hns trainings servers, training server hns, fajne srewery non steam hns, inställningar hns server

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 2871
Narzędzia wątku

Szukam Serwera HnS

LandsberG17 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Jak w temacie Szukam Serwera HnS- zabawa w chowanego ( Nie mylić z Ganianym!!! )Może być steam lub non-steam. Tylko polski.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Szukam serwera TP
Szukam serwera TP. Podawać swoje 3 typy najlepszych serwerów TP (ip, strona internetowa). Oczywiście serwery only STEAM . Proszę o szybką odpowiedź.
OffTopic - Counter Strike
Szukam Serwera CS:S NS DM
Witam. Szukam serwera Counter Strike Source Non-Steam Deathmatch (CS:S NS DM) piszcie jak jakiś znacie. Nie musi być polski. A tak przy okazji, jeśli ktoś chce Texture Pack do CS:S to piszcie na GG: 6821233 lub skype: walus3232
Serwery CS:S Steam i Non Steam
Szukam Serwera Only HS
Szukam serwera Only HS. Nie chodzi mi o serwery DM i Aim tylko Only HS gdzie sa grane standardowe mapki typu dust2,inferno,nuke.itp Z góry TNX
OffTopic - Counter Strike
Szukam serwera do gta sa mp !!!!
Witam, kiedyś jak grałem w gta sa mp to widziałem taki fajny modzik, że był premier/prezydent( nie pamiętam dokładnie) była jego żona i ich ochrona a reszta miała za zadanie zabić prezydent/premiera. Założyłem ten temat ponieważ ip tamtego serwera nie pamiętam i nie znam nazwy moda, a tak znaleść...
Archiwum forum
Szukam serwera
Witam może ktoś dać serwer hns na skapienie po blokach tak jak tutaj 84.16.229.50:27300 (dostałem na nim bana ;()
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Szukam Serwera
Szukam serwera z zabawa w chowanego najlepiej polskiego
Szukam serwera awp
Szukam serwera na ktorym sa caly czasmapki awp no i moga byc aim Jak ktos zna taki to prosze o ip
szukam serwera
szukam jakiegoś treningowego serwera ganianego albo mapy do treningu lj
Szukam serwera
Siemano szukam serwerów z modem "paintball". Prosze was :) o podanie wszystkich serwerów z tym modem moze to byc steam albo non steam.
Szukam serwera
Szukam serwera TP, na którym są dobrzy gracze, którzy mogliby mnie czegoś nauczyć. Gram ciągle na jednym serwie ale tam wszystkich wycinam, a wiem, że nie jestem pro, no więc czekam na jakieś fajowskie pro serwery :D.

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz