Niewiem czy to możliwe , czy da się to zrobic ,chciałem się zapytać czy można słuchac na vt np. co gadają gracze podczas meczów np.gracze MYM-u podczas spara. Gdzie znalezć takie ip do vt i czy wogóle się da . Please help.
|
|
Niewiem czy to możliwe , czy da się to zrobic ,chciałem się zapytać czy można słuchac na vt np. co gadają gracze podczas meczów np.gracze MYM-u podczas spara. Gdzie znalezć takie ip do vt i czy wogóle się da . Please help.
haha
nigdy gracze mYmu nie podawali nigdzie swojego komunikatora
i raczej tego nie zrobią...![]()
mozliwe za ktos ma ip ale napewno haslo maja!
Ale chodzi mi o takie cos , bo jeśli to nie jest vt, to co to jest :p. Są jakieś ip i teksty z vt tak jakby.
Counter-Strike.PL - największy polski serwis poświęcony CS
Ciekawe czy oni posługują się ventrillo czy ts ;P
Moim zdaniem to oni posługują się xFire, a nie Ventrilo bądź TeamSpeak2 bo jest one lepsze ma więcej funkcji lepszą jakość dźwięku.
A na kanał/serwer do nich nikt się raczej nie dostanie oprócz ich bo gdyby inne osoby miałyby dostęp do serwera/kanału komunikatora, którym posługują się oni to tym bardziej korciło by wroga na wejście i podsłuchanie jak, co, gdzie robią, żeby móc później z nimi wygrać.
No tak ale przecież w tym linku co dałem to w wypowiedziach podają ip i można coś tam słychać . może to jakiś żart?
Tak graja na VT :)
Hahaha ale karki na forum są ^^ Jeżeli grają na lanie (większe imperezy), to zazwyczaj jak grają z gościami zza granicy to poprostu krzyczą "długa, itp." a jeżeli grają z polakami to posługują sie ventrilo nie żadnym xFire/ts, i musą mówić troche cicho, nawet mają swoje nazwy miejscówek ;)
wystarczy obejrzec kilka filmikow z LANow i widac ze caly czas krzycza do siebie
a co do tego IP to napewno nie da sie sluchac ich rozmow na VT/czy ts
nie wiem czego uzywaja w polsce na mniejszych(w prowonaniu do CPL) lanach.
Jak dostać ip do LAN ow . Te na Hltv to nie są lany tylko normalne spary tak? Skąd mogę się dowiedzieć kiedy grają na lanach. Pomóżcie , wiem że pomoiżecie. :D proszę
HLTV to żadne normalne spary i nie żadne nie lany,
HLTV - to takie coś co nagrywa mecz, nie ważne czy LAN czy zwykłe CW -.-
www.hltv.org - Tu masz zbiór HLTV
Ostatnio edytowane przez fTm ; 23-01-2009 o 19:11
| « Tapety MYM! | Muza pod filmiki? » |