Witam.
Mam problem z pluginem alt_end_round_sounds. Muzyka działa , ale nie zawsze ją słychać i powtarzają się tylko 2 dźwięki mimio iż jest ich 14 (po siedem dla drużyny).
/* - - - - - - - - - - -
AMX Mod X script.
Copyright (C) 2007 - Arkshine
Plugin ...
Co jest w nim nie tak bo żadnej muzyki nie słysze
#include <amxmodx>
public plugin_init()
{
register_plugin("RoundSound","1.0","PaintLancer")
register_event("SendAudio", "t_win", "a", "2&%!MRAD_terwin")
register_event("SendAudio", "ct_win", "a", "2&%!MRAD_ctwin")
RoundSound by H_S v2.0
Autor : H_S
Jest to RoundSound v2.0. Ponieważ jest to mój drugi rs. Robiłem go na potrzeby własnego servera i udostępniam go wam.
Piosenek na Team : 6
Waga po rozpakowaniu 3.48 MB ale warto :P
Download :
MegaUpload
mam sprawe poniewaz zrobilem roundsound z formatem wav ale sciagaja sie one zbyt dlugo probowalem zrobic z mp3 ale jak robie wedlug poradnika z wiaderko to nie odtwarzaja sie chyba mam zly format ale nie wiem jak zrobic dobry tutaj macie link do moich muzyczek jak mozecie zrobcie mi na dobry format...
Witam !
Szukam Pluginu roundsound i żeby piosenki były w formacie MP3.
I chcial bym zeby :
- 10 piosenek do ct i 10 piosenek do tt
- nazywaly sie od ct1, ct 2, ct 3, ct4 ... ct 10 i to samo w tt1, tt2, tt3, tt4 ... tt10
Jak by ktos nie znalazl moge podac zawartosc sma z innego...
Witam
Mam taki problem sciagnolem sobie RoundSound wszystko pięknie działa ale jak sie włącza muzyka na koniec rundy to przed początkiem pierwszej sie wyłacza chodź ma 12 s.... co jest nie tak??? przed każda następna runda sie wyłącza (urywa).????
Siema.Mam do was prośbe.Wiem że taki temat już był ale nie mogłem znaleźć.Jak zrobić muzykę między rundami?Mógłby ktoś podać mi jakiś link do tego lub napisać jak to zrobić.Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Mam problem... mam swoj server z AMX MODEM(testuje narazie) i jak wbijam to w konsoli pojawia mi sie cos takiego:
Warning: Unable to open sound/misc/dru.wav for transfer
Warning: Unable to open sound/misc/wiling.wav for transfer
Warning: Unable to open sound/misc/ct1.wav for transfer...
Problem z pluginem AMX/AMXX
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u