no wiec mam takie pytanie jak sie robi te napisy co jak np wchodzisz na serwa lub jak kupujesz m4a1 to sie wyswietlaja same w sayu jak je sie robi? prosze o szybka odpowiedz w poscie w razie czego gg 9855733
|
|
no wiec mam takie pytanie jak sie robi te napisy co jak np wchodzisz na serwa lub jak kupujesz m4a1 to sie wyswietlaja same w sayu jak je sie robi? prosze o szybka odpowiedz w poscie w razie czego gg 9855733
musisz sobie zbindowac.
ale takie ze np po kupieniu same a nie ze ja musze naciskac
dobrze ze zzalozyliscie ten temat bo niedawno szukalem tego wlasnie ze jak sie wejdzie na seerwa to pisze.. wiec jak jest takie cos i ktos ma to bede wdzieczny
Program cfg editor tam takie rzeczy zrobisz, że jak wciskasz np. i to masz m4 + napis do teamu kupilem m4/ak-47 to da się ustawić.
wielkie dzieki lookne czy znajde i czy dziala
wpisujesz w konsoli, albo cfg cuś takiego ;]
Gdzie za "b" możesz dać własny klawisz..bind "b" "ak47;m4a1; say_team -=] Kupiłem AK // M4 [=-"
za "ak47;m4a1; swoje bronie etc.
i tekst takze możesz zmienic ;]
dzieki ale nie oto mi chodzi bo mi chodzilo o to aby to samo sie robilo a nie klawiszem bo malo juz ich mam gdy gram w csa i kolega wyzej polecil chyba dobry program niedlugo go sprawdze
| « PORTAL O CS !!!!!!! ZAPRASZAM !!!! www.cs-portal.ir.pl | Fajne skiny, nowe tekstury map i dzwieki??? » |