Siemka. Jest ktoś kto chciałby zrobic siec serverów?? na początek moznaby kupić 3 servery. ja moge zrobić amx, forum itp. Mój wkłąd napoczątek to 100zł
PS najlepiej jakby ktoś umiał załatwić sponsora
|
|
Siemka. Jest ktoś kto chciałby zrobic siec serverów?? na początek moznaby kupić 3 servery. ja moge zrobić amx, forum itp. Mój wkłąd napoczątek to 100zł
PS najlepiej jakby ktoś umiał załatwić sponsora
sponsora tak latwo nie zalatwic ja proponuje zalozyc jeden serwer ffa 32 sloty lub tp albo mnie szy i do tego forum bo po ci tyle serwerow i tak nie bedziesz gral na wszystkich
A jeżeli chodzi o sponsora, to musisz mieć strone najlepiej z serwerem oraz domeną pl lub inną!!!
JEżeli chodzi o serwery, to najlepiej założyć jak na początek 2 serwery 20`slotowe. Do tego ładne forum z domeną.
Jeżeli chodzi o sponsora, to przeważnie pisząc w odpowiedzi otrzymujesz ze musisz mieć +1000 aktywnych userów na forum. Wiec najpierw trzeba by rozreklamować serwery, a potem forum. Na serwerach obowiązkowo amx-bans, co zwiekszyło by oglądalność forum. Plus do tego jakieś małe podfora o cs`ie, pluginach i serwerach, co również pozwoliłoby zwiększyć oglądalność forum.
po co 2 serwery wystarczy Jeden 20 slotowy na dobrym hostingu a puzniej o sponsorze sie mysli
Sprawa 1.
Wróć się do nauczania początkowego, bo ortografie masz na najwyższym poziome ...
Sprawa 2.
Widzisz ile on napisał? Ma 100 zł. Więc spokojnie moze sobie na 2 serwery pozwolić.
Sponsor? Nie tak łatwo go znaleść, bez znajomości najpierw trzeba włożyć swój wkład, dopiero potem liczyć na jakiegos sponsora ....
1 błąd zrobiłem i mam się wracać chyba cie dupą drze
A sam zrobiłeś bład może się pisze z kropką hahahaha
No ja polecam serwery ffa
nie bierz z hitme
a sponsora to
domena szablon jakis orginalny forum ;]
Dajcie jakieś serwery DM HS nonsteam 1.6
kurde, chodzi o to ze nie mam na tyle czasu zeby sie sam zajmowac taką siecią, dlatego myślałem ze ktoś drugi by sie znalazł
napisz do mnie na gg 12448801
Sieć Serwerów już jest. Zapraszam Servery Counter Strike 1.6 - ELita :: Strona Główna
PS co zrobić żeby ściągnąć użytkowników?? Jakieś pomysły??
Reklamuj gdzie tylko się da i polecaj znajomym :].
a może jakies przykąłdy gdzie się da?? oczywisce na wiaderku temat napisałem, ale gdzie jeszcze?? mozesz na pw napisać
Mogę ci pomóc rozreklamuje u kumpli...
Może trochę przybędzie ludzi.To jest też kwestia czasu musisz być cierpliwy.
Siemka. Szuka kogoś, kto zająby się promowaniem forum i serverów... pisać na PW
| « Tekst Piosenki Po Polsku | Eswc .cfg » |