Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > OffTopic - Counter Strike

OffTopic - Counter Strike - Tutaj cała reszta która się nie kwalifikuje do grup powyżej - typowy offtopic o Counter Strike i tylko Counter Strike!

Tagi tematu Aequitas - INSTRUKCJA:

,

Popularne odwołania do tej strony: aeq, instrukcja esl wire, aequitas instrukcja, obsługa wire esl, esl wire instrukcja, aequitas cs, instrukcja obsługi gry cs

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 9588
Narzędzia wątku

Aequitas - INSTRUKCJA

banus12 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam, szukam instrukcji do Aequitas, żeby grać na esl'u, ale nie wiem jak mam to uruchomić. Jakby ktoś mógł niech zapoda pełną instrukcję do tego.

anthRax is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

http://www.esl.eu/pl/faq/aequitas/

jak sobie nie poradzisz pisz gg:373735 napewno pomoge.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
esl Aequitas
Witam chciał bym się dowiedzieć co się stanie z graczem który nie wrzuci pliku aeq po meczu czy mecz będzie nie ważny proszę o odpowiedz
ESL - europejska liga CS
instrukcja do iphona
Witam szukam instrukcji obslugi do iphona po polsku bo nie moge gada rozgrysc
Inny sprzęt
[Steam] Aequitas.
Witam ! Od paru dni jestem nowym użytkownikiem str esl. No i z kumplem chcieliśmy zagrać mecza , lecz niestety nastąpił problem, na szczęście przeciwnicy nie prosili ode mnie ss'ów więc wszystko było dobrze. No ale! Program aequitas robi mi strasznie dziwne ss'y, o ile to można tak nazwać: ...
Problemy z CS 1.6
Esl wire & aequitas
Witam mam problem z aeq bo nigdzie go nie mam a w Aequitas Logfiles jest że miałem odpalone dałem wyszukaj i nigdzie nie ma pliku
OffTopic - Counter Strike
Instrukcja obsługi AutoMapy.pdf+Poi - Instrukcja dodawania POI do AM
Instrukcja obsługi AutoMapy.pdf+Poi nowe Instrukcja dodawania POI do AM + Poi nowe Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Aplikacje na komórkę
Aequitas
Czy jest może gdzieś source, lub gotowy plik zabezpieczenia ESL mianowicie Aequitas do pobrania... ponieważ VaC raczej na Non steam serwie nie da się zastosować...
Instalacja gry i podstawy
aequitas - błąd!
CO robić? Zarejestrowałem się na ldize esl, ale potrzebny jest włączony program podczas meczu... Program nosi nazwę aequitas, ejst pobierany z esl.eu/pl.. Włączam program, potem cs i all gram mecz. Po meczu wyłączam cs i wyskakuje takie coś: ImageShack - Hosting :: erroral4.jpg Czym to...
Problemy z CS 1.6
aequitas
moze mi ktos objasnic jak to dziala i gdzie to znajde oraz jak to zainstalowac bo szukalem na forum i nie znalazlem jakos:] a z google mam wojne o cs-a wiec sie nie wybieram tam:D lub ewentualnie cos lepszego od tego:D
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Instrukcja!;)
Mógl by ktoś zamieścić tu Jakąś instrukcje dotyczącą robienia avatarków , loga ?;) Bardzo bym prosił;)Dam... :razz: Ortografia/Rozek
Archiwum forum
cms e 107 Instrukcja
Ma ktoś instrukcje lub powie jak zrobić np menu itp będe bardzo wdzięczny ..ja nie kumam tego cmsa
Archiwum forum

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz