jesli macie jakies skrypty na niskie skakanie to zarzucajcie, bo bardzo ciekawi mnie ten motyw... widzialem takie jumpy na meczach klanowych i na roznych servach non'a...
z gory THX
|
|
jesli macie jakies skrypty na niskie skakanie to zarzucajcie, bo bardzo ciekawi mnie ten motyw... widzialem takie jumpy na meczach klanowych i na roznych servach non'a...
z gory THX
to nie jest jump, efekt taki mozna uzykac szybko naciskajac kucanie, napickaj kilka razy przez chwile, wtedy wyglada jakbys nisko skakal.
space+ctrl = niski skok:P
anthrax troche sie jednak skacze ale to praktycznie nic nie daje
bo ziomale na servach mi pisali ze to bind taki... myslalem ze moze z tej stronki bedzie dobry http://www.fpsbanana.com/scripting/30
to co dales to chyba bind na skok z kucnieciem , a minijump to nic innego jak szybkie klikanie kucniecia.
ale tam pisze "jump 25% gighter"... hmmm :/
te jak wy nazywacie minijump to jest wykorzystywane na zmyle. Jak tak sie skacze to nie wyraznie slychac skad gosciu idzie ja sam tego uzywam jak zostalem sam a musze ogarnac 2 bs :P
jeszcze chyba przy tym malym skoczku nie traci sie predkosci... chyba... ale chyba nie chodzi o "polowe spacji", tylko o szybkie oderwanie sie od ziemi i spadniecie na nia - to trwa jakis ulamek sekundy!
[ Dodano: Wto 18 Gru, 2007 ]
jeszcze chyba przy tym malym skoczku nie traci sie predkosci... chyba... ale chyba nie chodzi o "polowe spacji", tylko o szybkie oderwanie sie od ziemi i spadniecie na nia - to trwa jakis ulamek sekundy!
nie robisz to Ctrl
robi sie to tak naciskasz ctrl i puszczasz a potem szybko 2 raz dociskasz ctrl ;p
taka to jest filozofia
poZdr
OMG... :D Options->Keyboard->Duck->Ustaw na mhweeldown czy jak tam sie to pisze (chodzi i kółko od myszy)
za używanie skryptów powinno się banować!!!!!!!!! skrypt=czit jak dla mnie
ja nie jade na scrypcie ani czicie jak ty to porownales ja to robie swoim palcem ;p
wiec to nie jest zadne oszustwo
bind "mwheeldown" "+duck" ==== kręcisz w dół i masz :D
PS: Nie chce żadnego pomógł bo to dla noobów forumowych co się jarają cyferkami
//Pozdro
EDIT: Fachowa nazwa tego to russian walk
spoko, wszystko fajnie bind wklejony do cfg... ale mam krocic kolkiem na myszy?? musi byc w biegu?? i czy musze naciskac ctrl w moim przypadku, bo DUCK to kucniecie??
opisz mi co po kolei musze robic i jak, bo juz probowalem, ale nie styka
biegniesz i kręcisz w dół w tym samym czasie i wtedy słychać co drugi krok. Służy to do zmylenia przeciwnika gdzie biegniesz
no robie tak, ale nic sie nie dzieje... nawewt nie skacze, nie robi russiana![]()
ronni133, po co się powtarzasz przecież to już napisałem?
Embi, może ronni Ci to źle napisał czy co :P Włącz cs wejdz w opcje>keyboard>duck>kliknij dwa razy i przekrec kólkiem :P
Potem dołącz się do serwera i krecisz kolkiem.
| « życzonka bożo narodzeniowe | Słuchawki z mikro » |