witam , oferuje załozenie strony z oprogramowaniem webspell (najlepszym dla klanow) i wgram szablon ;]
za jednego sms'a :]
zainteresowani pisac 2301765 ;]]
|
|
witam , oferuje załozenie strony z oprogramowaniem webspell (najlepszym dla klanow) i wgram szablon ;]
za jednego sms'a :]
zainteresowani pisac 2301765 ;]]
Takie coś to ja moge zrobić za free.... | Pozatym tutaj jest poradnik jak wgrać webspell + szablon...
Czyli mam rozumieć dajesz swój szablon? Skoro za kase?
On tylko wrzuca ten szablon tym, którzy nie umieją tego zrobić i bierze za to kasę...
a tu sie mylicie ;] bo sms kosztuje 1zł ;] szablon mogeę zmienić ;] wiec mi tu nie pisac ze biore kase za nic;]
Arek 20:16:27
za zrobienie pelnej stronki z oprogramowaniem i wgraniem szablonu sms 7.32 z
no widzisz nie zarobisz. Takie pro strony robisz a nie mozesz sobie samemu szablonu zrobić? tylko z kupnego korzystasz
po co mam robic swoj skoro mozna miec za free? ja nie bede godzine siedzial i robil szablonu pff ogar i nie nabijaj sobie postow lamo ..
free szablon to kazdy ma i to nie jest zadna podnieta miec taki szablon ktory ma juz moze ze 100 klanow
Close :]
no wlasnie szukasz kogos kto sie na to nabierze wziol bys szablon z cms szablony albo pixelozy czy od majora i bys wstawil wielce mi z cb pro informatyk
nie nabijaj postów ku*** pisze zeby zamknąc to niech zamka i japa
Nie chce nabijać postów ale ten koleś to jakaś lama jak sam pisze, skopiować i wyśly że świeci, a pewnie nawet photoshopa nie umie obsługiwać lub gimpa pokaz mi swoje prace to zobaczymy kto jest pro!
| « Kto ma steam, niech się wpisze ;) | Rcon i AMX » |