Siema, mam pytanie.. czy opłaca sie kupic SE W300i(z klapka)?? Pytam sie bo dostane go na swieta xD.. a jak sie oplaca kupic to znaczy ze dobry.. a jak dobry to jestem podniecony..komentowac.. Dajcie Wady i Zalety pls:P dam pomogl xD
|
|
Siema, mam pytanie.. czy opłaca sie kupic SE W300i(z klapka)?? Pytam sie bo dostane go na swieta xD.. a jak sie oplaca kupic to znaczy ze dobry.. a jak dobry to jestem podniecony..komentowac.. Dajcie Wady i Zalety pls:P dam pomogl xD
boroszekk, wg mnie niezły telefonik chociaż ma klapkę(nie lubię tel. z klapkami ;p) Polecam ta stronke, na niej amsz wszystko o telefoniku http://www.mobile.inspiracja.pl/Sony...300i,phone.php ;p
No to brachu masz 50ty pomógł
boroszekk, hehe dzięki ;p
boroszekk, inie opłaca się...
duży ten telefon według mnie :) lepiej kup sobie nokie 5300
Hehe ja n73 dostałem na urodzinki i nadal jestem z niej zadowolony ;p
No LeaF ma gust:] Ja ją mam od października i nie narzekam. Niezły aparat ma ^-^
Witam co do telefonow to ja teraz polecam jak najbardziej 2 NOKIE 1 to N70 a 2 To 6630
1. Telefony sa tanie
2. Symbian <w 6630 lepiej dziala>
3.Nokia <solidna>
4.Wszystko majace telefony.
a co do Sony Ericssona to wg mnie to 2 z najlepszych marek telefonicznych a ten model ma moja kolezanka i jej wszystko good:D ale aparacik troszke slaby :D Ja polecam nokie:D <tez nie lubie modeli z klapka> :mrgreen: a i jeszcze 1 NOKIA tak nie traci na wartosci jak SE :smile:
ejej nie postowac na inne tematy! Mnie ochodzi tylko my phone:p
Maro281 - To telefon muzyczny, aparat mi nie potrzebny
No temat do zamknięcia. Bo sie rozwinie o.0
boroszekk, ja też mam w300i ... :P fajny... ;P wyglada na ciężkiego ale wcale taki nie jest ... jedyny minus to aparat ale sam napisałeświec bedzie OK ;dZamieszczone przez boroszekk

Mam ten telefonik :D Spoko jest glosniczek niezle daje(lepiej na sluchawkach).Gierek tez duzo chodzi.Karty pamieci wchodza(te male).Latwy w obsludze.Jedyne do czego sie mozna przyczepic to aparat , straaszne zdjecia(640x480 i na kompa to jeszcze nie tak strasznie) i klapke od baterii ciezko bylo zdjac (teraz to przyciskam mocno klapke i w dol na maxa :P).Co prawda , stary troche telefonik , ale daje rade(dla niewymagajacych :P ).No to tyle ode mnie
Jeśli nie jesteś pewien, który z telefonów jest najlepszy dla Ciebie, to wejdzZamieszczone przez boroszekk
URL=http://www.mgsm.pl/compare.xhtml]TUTAJ[/URL].
jest to porównywalnie telefonów komórkowych.
jak juz ma ktos dosrtac telefon polecam by rodzice kupowali e65(jedynie jest 1 wada ze czasami ale to rzadko sie psuje
2 telefon kupujcie jak mavcie kase n95 najlepszy telefon jak dla mnie nawet aparat mowi sam za siebie xP
n73 nie za duza troche ? ^^ moj kumpel ja ma i mi do gusty nie przypadla ^^Zamieszczone przez [oi!
a co do w300i mialem go miec na urodziny ale nie wypalil ^^ a tak to nawet fajny jest :P kolezanka ma ^^
Hmm. Mnie obchodzi Ten jedyny telefon, o którym mowa (w300i).Zamieszczone przez Fisman
Nie musicie mówić, że ten lepszy itd, tylko proszę (tu zwracam się do wszystkich) wymieniać wady i zalety (oczywiście bez żartów i zwięźle) :) :roll:
Pozdro
Boroś:]
Dla mnie się opłaca kupić :D
Ostatnio edytowane przez Zakazany- ; 29-01-2009 o 14:51
Jak tak czytam wasze posty, to wszyscy co maja ten fon to pisza dobrze o nim.
To chyba ja mam tylko taka psujaca sie kome. Ja mialem problemy z wyswietlaczem, klapka i z "systemem" (nie chcial wysylac sms'ow). Ale to pewnie jedna na tysiac kom ktore produkuja :|
Po co odświeżacie ten tematt?
| « 2 pyatnka za 2 gibony | www.Sponsorzy-CS.pl » |