Download Counter Strike 1.6 Non Steam Zwiń / Rozwiń kategorię

Counter Strike 1.6 Non Steam NAJNOWSZY Counter Strike 1.6 Non Steam do pobrania za darmo
Pobierz Counter Strike 1.6

Serwery Counter Strike 1.6 wiaderko.com Zwiń / Rozwiń kategorię

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 | tp.hashjama.com status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015 | dm.hashjama.comstatus serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015 | aim.hashjama.comstatus serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [AWP] 193.33.176.50:27015 | awp.hashjama.comstatus serwera HashJama [AWP] 193.33.176.50:27015 połącz

HashJama [TP ELITE] 193.33.176.54:27015 | tpelite.hashjama.comstatus serwera HashJama [TP ELITE] 193.33.176.54:27015 połącz

HashJama CS:GO [TP] 31.186.83.122:27176status serwera HashJama CS:GO [TP] 31.186.83.122:27176 połącz

SPONSOR:
pukawka.pl

Hashjama CS:GO [TP] Zwiń / Rozwiń kategorię

Zapraszamy na nowy serwer Hashjama Counter Strike:Global Offensive Team Play

HashJama CS:GO [TP] 31.186.83.122:27176

status serwera HashJama CS:GO [TP] 31.186.83.122:27176 połącz

Pokaż wyniki od 1 do 12 z 12
  1. #1
    Banned
    Dołączył
    Jan 2009
    Wiek
    23
    Posty
    184

    Angry Jak włączyć menadżer zadań ?

    Witam

    Nie działa mi menadżer zadan po naciśnięciu alt+ctrl+del

    pisze ze jest wyłączony.

    Jak go włączyć lub jak inaczej mozna to włączyc menadzer

    Musze wyłączyc proces zeby działał mi CS.
    HELP

    Gbony

  2. #2
    ~NN
    ~NN jest nieaktywny
    Banned
    Dołączył
    Nov 2008
    Posty
    1,791

    Domyślnie Odp: Jak włączyć menadżer zadań ?

    START - Uruchom ... wpisz regedit i OK.
    potem przejdź do klucza:
    [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\System]
    Value Name: DisableTaskMgr
    Data Type: REG_DWORD (DWORD Value)
    Value Data: (0 = default, 1 = disable Task Manager)

    ustaw na Zero (default) jesli nie masz - załóż i ustaw

  3. #3
    młodszy pro Awatar FLoo
    Dołączył
    Jan 2009
    Wiek
    23
    Posty
    2,672

    Domyślnie Odp: Jak włączyć menadżer zadań ?

    Cytat Zamieszczone przez NN:* Zobacz posta
    START - Uruchom ... wpisz regedit i OK.
    potem przejdź do klucza:
    [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\System]
    Value Name: DisableTaskMgr
    Data Type: REG_DWORD (DWORD Value)
    Value Data: (0 = default, 1 = disable Task Manager)

    ustaw na Zero (default) jesli nie masz - załóż i ustaw
    Owszem, ale to działa jak nie jesteś zalogowany na koncie administratora i nie możesz odpalić menadżera urządzeń.
    Yeah, can't stop now...
    This maybe the last chance I get, to be famous

  4. #4
    Banned
    Dołączył
    Jan 2009
    Wiek
    23
    Posty
    184

    Domyślnie Odp: Jak włączyć menadżer zadań ?

    tak cos takiego

    ale jest tylko 12 profil na kompie i nie działą

    P.S. wczesniej wszystko grało :/

  5. #5
    Spamer z doświadczeniem
    Dołączył
    Nov 2008
    Posty
    287

    Domyślnie Odp: Jak włączyć menadżer zadań ?

    Pewnie jakiś spyware Ci na kompa się wkradł, niedawno miałem też coś takiego.

  6. #6
    młodszy pro Awatar FLoo
    Dołączył
    Jan 2009
    Wiek
    23
    Posty
    2,672

    Domyślnie Odp: Jak włączyć menadżer zadań ?

    Po prostu przeskanuj kompa.
    Yeah, can't stop now...
    This maybe the last chance I get, to be famous

  7. #7
    V.I.P. Awatar ModY
    Dołączył
    Mar 2007
    Wiek
    28
    Posty
    1,244

    Domyślnie Odp: Jak włączyć menadżer zadań ?

    W uruchom 'taskmgr' spróbuj.

  8. #8
    Banned
    Dołączył
    Jan 2009
    Wiek
    23
    Posty
    184

    Domyślnie Odp: Jak włączyć menadżer zadań ?

    nie można ten sam błąd wyskakuje :/

    może ktoś z mojej rodziny go wyłączył ?

    Jak go włączyć ?

  9. #9
    V.I.P. Awatar ModY
    Dołączył
    Mar 2007
    Wiek
    28
    Posty
    1,244

    Domyślnie Odp: Jak włączyć menadżer zadań ?

    "HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesSystem";

    wpis rejestru: "DisableTaskMgr"-wartość z 1 zmienić na 0

    Przeskanuj system, czy nie masz jakiś robaków, itp.

  10. #10
    Banned
    Dołączył
    Jan 2009
    Wiek
    23
    Posty
    184

    Domyślnie Odp: Jak włączyć menadżer zadań ?

    nie nie mam juz naprawiłem sobie ;D JUPI

    zamykam

  11. #11
    dAv
    dAv jest nieaktywny
    Lamka Awatar dAv
    Dołączył
    Dec 2008
    Posty
    19

    Domyślnie Odp: Jak włączyć menadżer zadań ?

    dobrze ze juz naprawiles :)
    ale mozna chyba jescze na pasku prawym przyciskiem myszy i kliknac na menedzer zadan

  12. #12
    Banned
    Dołączył
    Jan 2009
    Wiek
    23
    Posty
    184

    Domyślnie Odp: Jak włączyć menadżer zadań ?

    gibon dla Ciebie

Podobne wątki

  1. Problem z paskiem zadań
    Przez dankam99 w dziale Systemy operacyjne
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 19-10-2010, 00:02
  2. [Steam] Pasek Zadan
    Przez C S MocnY w dziale Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 23-07-2010, 12:42
  3. Poszukujemy menadżera i grafika !
    Przez szynek.999 w dziale Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 08-07-2010, 21:46
  4. menadżer zadań, reaktywacja
    Przez Witcher00 w dziale Systemy operacyjne
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 31-01-2010, 13:19
  5. Menedżer zadań
    Przez zwiru24 w dziale OffTopic - Counter Strike
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 28-11-2009, 10:33
  6. MENADŻER fast
    Przez bilon12 w dziale Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 15-06-2009, 14:43
  7. Menadżer szuka multigamingu
    Przez Freeman93 w dziale Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 17-05-2009, 18:21
  8. PowerFrag poszukuje menadżera!
    Przez Prechcik w dziale Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 17-01-2009, 21:15
  9. www.energyShock.com.pl | Szukamy Menadżera
    Przez matys105 w dziale Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 20-09-2008, 12:19
  10. Problem z chowaniem sie CS'a do paska zadan.
    Przez Kiepa w dziale Problemy z CS 1.6 oraz CS:Condition Zero
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 30-04-2008, 12:53

Odwiedzający znaleźli tę stronę szukając:

menadżer zadań

menadzer zadan

jak włączyć menadżer zadań

menager zadan

menedżer zadań

menedżer zadań windows 7manager zadańmenedzer zadanjak włączyć menadżer zadań xpmenadzer zadan windows 7jak włączyć menadżera zadańjak włączyć manager zadańjak wlaczyc menedzera zadanjak wlaczyc menadzer zadanjak włączyć menadżer zadań windows 7jak włączyć menadżer urządzeń xpjak włączyć menadżer zadań w windows 7menager zadan windows 7jak wlaczyc menager zadanmanager zadań windowsmanager zadań windows 7windows 7 manager zadańjak uruchomić menadżera zadańmenedżer zadań windows xpjak wlaczyc menadzera zadan

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •