Tak Jak W Temacie :)
|
|
no to zależy od sytuacji. Jak chcesz na odległość to z tłumikiem, a jeżeli łazić po mapie to bez ;)
Mi sie wydaje ze jest odwrotnie ... na odleglosc sciagasz tlumik
a jak idziesz se :P to wtedy tłumiczek i tylko hs slyszysz ^^
boze redbul idz sobie juz ankieta z dupy dla non steamowcow
zależy-jak kampie to z tłumikiem(bo gość czasem nie popatrzy od razu na mnie),a ogólnie to bez
hmm bez tłumika celownik jest mniejszy i jest większa szansa ,że z daleka komuś hs walniesz :) zaś gdy założysz celownik jest ciszej ale celownik ci się troche powiększy na długie dystanse radze bez tłumika zaś na bliskie z tłumikiem :p
zdecydowanie bez, wieksze obrazenia i lepiej sie strzela, ale czasem warto zalozyc, np. na nuke , nie wiadomo wtedy skad strzelasz.
Dla mnie bez różnicy Ja strzelam częściej bez ; )
Ja tylko z tłumikiem na bliskie i na daleke odległości I Tam zawsze wymiatam
ja ta wole bez bo lepsza celnosc ( tak mi sie wydaje :D ) a z tlumikiem czasami gram na duzych mapkach kiedy zostaje sam na np. 2 to wtedy przykrecam :)
Ja zawsze z tłumikiem jadę.Czy daleko czy blisko tłumik roX :-)
gdy zmienilem sobie rozdzielczość w CSie na 800x600 to teraz wole z tłumikiem, taki banie wchodzą xD
Myślę ze wartko grac z tłumikiem myślę oczy wisicie o cw jak trafisz kogoś przez ścianę w banie to zawsze to usłyszysz i to jest duży + i mniejsza orientacja przeciwnika z kad. strzelasz. Jak strzelasz z tłumkiem full auto słyszysz czy ktoś ci pleców nie zachodzi.... A co do celności, jeżeli ktoś umie grac na tłumiku nie ma znaczenia czy daleko czy blisko wchodzi :) wszystko![]()
Reyes ty wymiatasz ja cie zawsze sciągam heheh tylko mi niedawaj bana xD
...Ja wole bez tłumika lepiej mi się gra
Ogólnie to latam bez tłumika chyba że muszę kogoś z odległości sciągnąć to zakładam
Ja to mam tak jesli ide gdzie zeby typek byl blisko to zakladam tlumik ale jesli z dalek to zdejmuje :)
Jak dlamnie lepiej wchadza HS bez tlumika hehe ale to tylko moje wyonbrazenie ale tak wogole gram bez tlumika .
oczywiscie ze bez bo mnie tlumik wkurza :D jakas akcja jest i sie go zalozy mozna sie wkurzyc :D
Ja wole z tlumikiem na mapkach w ktorych jest duzo cienkich scian i mozna poskanowac... a na dalekie wole bez :D
a ja wole famasa od m4 ale jak kupie m4 to biore z tłumikiem :)
| « pBG.ave vs DeathTime Liga Terespol i przyjaciele | NAJLEPSZY FILMIK O CS! » |