Popularne odwołania do tej strony: ranking serwerów cs, ranking cs, ranking serverow cs 1.6, ranking serwerow cs 1.6, lista najlepszych serwerow cs steam, serwery cs ranking, cs ranking serwerów, ranking serwerów cs w polsce, ranking serwery cs, cs 1.6 ranking, ranking serverow cs, ranking cs w polsce, rank cs 1.6, ranking serwerów cs non steam, ranking na serwerze cs, ranking cs servery, polski ranking cs, polski ranking serwerów cs, ranking do cs 1.6 non steam, 2 serwer do cs a w rankingu w polsce, ranking polski klanów cs, ranking polskich serwerow cs, ranking w cs boty, serwery cs z rankingiem, serwery cs rabking
Scena 1.5 ma swój ranking w postaci proXion.pl więc ja na bazie proxa , uruchomiłem Oficjlany ranking CS 1.6 STEAM & NONSTEAM , forum będzie dopracowywane w trakcie działania , robi się już logo oraz tabelki do leaderów ale zapraszam już do rejestracji
Scena 1.5 ma swój ranking w postaci proXion.pl więc ja na bazie proxa , uruchomiłem Oficjlany ranking CS 1.6 STEAM & NONSTEAM , forum będzie dopracowywane w trakcie działania , robi się już logo oraz tabelki do leaderów ale zapraszam już do rejestracji
Teraz nam wytłumacz na jakiej zasadzie to będzie działać.
No i aż śmieszne... `Oficjalny ranking CS 1.6` na darmowym hostingu... Może nam objaśnisz?
Serwer na dwa protokoły, obsługujący graczy NonSTEAM oraz STEAM. Protokół 47 i 48 razem, z mnogością funkcji, w tym generowanie unikalnych SteamID. Dodatkowo w paczce plugin naprawiający błędy svc_bad - już nigdy więcej nie będziesz posiadać błędów svc_bad na swoim serwerze! Instrukcja pluginu...
Witam, mam pytanko.
Związane z rankingiem / czasem grania w cs.
Mój czas gry wynosi 44.4 godz. / 919.8 godz. Ale nie chodzi tu o chwalenie się bo nawet nie ma czym :/ czy da się to usunąć ? Do 0 godz0/ 0 godz.
Bo chciałbym sobie od nowa nabijać a szukając na wujku google nie mogę nic...
Mam do zaproponowania ranking klanow cs non steam
strona do rankingu: www.ffa.gumisstudio.com tam dowiesz sie wszystkiego czytajac regulamin rankingu mysle ze dobry pomysl poniewarz klany beda mogli grac na pkt :)
Zapraszam serdecznie na serwer tych, którzy nie spią w nocy tylko graja.
serwer w dzien jest na 16 slotów ale na noc przestawiamy na 32
http://cache.www.gametracker.com/server_info/62.133.128.22:27028/b_560x95.png
62.133.128.22:27028 - ManhattaN FFA @ost.net.pl
Zapraszam również na...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Witaj .
Znudziły Cię 'zwykłe' , 'bez celu' mecze ? walka o nic ...
Dziś przedstawiam Wam ranking,w którym walczymy o punkty w tabelach 1on1,2on2,3on3,4on4,5on5.
Wielkim atutem rankingu jest posiadanie anty-cheata, który wyeliminuje cziterstwo z rankingu.
Ten 'cudowny' antycheat, działa na...