Mam pytanko, mieszkam w Krakowie i niewiem gdzie zabardzo kupic Steam...słyszalem ze najlepiej chyba jechac do Empiku, a mozna jeszcze w jakims innym sklepie????
|
|
Mam pytanko, mieszkam w Krakowie i niewiem gdzie zabardzo kupic Steam...słyszalem ze najlepiej chyba jechac do Empiku, a mozna jeszcze w jakims innym sklepie????
w sklepach komputerowych (z grami) inna opcja allegro lub inne sklepy z grami w necie
np. Serwery Gier Multiplayer - Pukawka.pl KampNO.pl - serwery gier, jezeli chcesz na miejscu to w krakowie napewno jest duzo sklepow ze steamem, chociazby komputronik etc.
proste. mediamartk, saturn, empik, chyba jasne ze tam gdzie gry będą:P
Chyba że chcesz sam cd-key ja kupiłem na allegro za 26 zł
jak oszusci na allegro to mozna przeciez zglosic do administracji + negatyw :)
Dzieki wielkie za odp...napewno z ktores skorzystam,
Odswiezam moj temat, dzisiaj pojechalem na rynek do empiku i patrzylem na Steam, Cs 1.6 Steam Kosztowal 50 zl, a Source 100zl, postanowilem pojechac do Galeri Krakowskiej do Saturna i okazalo sie ze Cs 1.6 Steam Kosztowal 45zł, a Source 90 zł. moze sie komus przyda !! Moim zdaniem lepiej jechac do Saturna i tam kupic.
Ostatnio edytowane przez jacyna ; 13-03-2009 o 18:28
ebay.com lub inne krajowe wersje ebay'a ebay.de ebay.pl
poza tym ja radził bym kupić w sprawdzonym sklepie np. w empiku, dołożysz parę złoty ale masz pewność
| « Problem z Logitech MX 518 | W jaki sposób najlepiej nauczyć się(jak ty się nauczyłeś) dobrze grać w cs'a? » |