Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > OffTopic - Counter Strike

OffTopic - Counter Strike - Tutaj cała reszta która się nie kwalifikuje do grup powyżej - typowy offtopic o Counter Strike i tylko Counter Strike!

Tagi tematu Source Steam Key:

, ,

Popularne odwołania do tej strony: source key

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1415
Narzędzia wątku

Source Steam Key

OdYn ^^ is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

elo, mam steama (z allegro, cs1.6 za 24 zł ^^) i mam tam cs'a 1.6, cs zero i kilka mniej waznych.. i mam pytanko.. chcialbym miec rowniez na tym loginie steam, koncie, source'a tzn. chce kupic source key'a (np. tu CS SOURCE Counter-Strike Steam CDKEY - ALL BANKS (580810708) - Aukcje internetowe Allegro ) i czy wtedy na tym koncie moge aktywowac go ? i miec na jednym loginie steam source'a i cs'a 1.6, zero ?

pozdro :)

~^~ Najlepsze serwery CS w sieci! - You wanna play?!
~^~ Nasze serwery - FFA, DR i DiabloMod!
~^~ www.GameFrag.pl - Polecam!

Odp: Source Steam Key

Toxo is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

Cytat:
Napisał OdYn ^^ Zobacz post
i czy wtedy na tym koncie moge aktywowac go ? i miec na jednym loginie steam source'a i cs'a 1.6, zero ?
Tak, możesz ;)

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Sprzedam Konto Steam | Allegro | luty 2009 | cs 1.6 + source + hl 2 + dod source
Witam, sprzedam Konto Steam z początku (luty) 2009r. Forma płatności: przelew Allegro ON 13 gier: cs 1.6 + cs source + half life 2 + dod source itd. screen: http://img834.imageshack.us/img834/7638/aaa2.png Cena: 55 zł
Gry
HooLigans Czyli Nowy Serwer CS:Source Non Steam+Steam
Niskie Pingi :) Brak Cheaterów :) Stala Kontrola Adminów :) IP: 188.116.34.102:27095 Haslo 123 Pozdrawia H@ El Polako
Serwery CS:S Steam i Non Steam
Zamienie konto Chomikuj.pl i Zbanowany steam za Steam z Source
Jak w tytule mogę oddać komuś zbanowane konto steam z grami : 1.Counter Strike Source 2.Day of Defeat Source 3.Half Life 2 Deathmatch 4.Half Life 2 Lost Coast Oraz konto na stronie chomikuj.pl : 1. 15 GB dodatkowego transferu 2.Miesieczny pakiet chomik EXPLORER
Zamienie
SeoServ.pl - świetna sieć serwerów steam/non-steam CS:Source
http://seoserv.pl/seoserv%20reklama/1a.png http://seoserv.pl/seoserv%20reklama/seoserv.png http://seoserv.pl/seoserv%20reklama/onas.png Jesteśmy osobami które na co dzień mają styczność z CS. W większości, zaczęliśmy swoją przygodę z tą grą już dawno, jednak jesteśmy otwarci na nowych...
Arhciwum #Szukam klanu CS:S Steam / Non Steam
[zamienie] Layout na konto steam CS:Source + DoD Source
A więc chciałbym wymienić pokazany niżej layout na konto steam CS:Source + DoD source Link do ss laya: http://fc04.deviantart.net/fs71/i/2010/002/a/a/Layout_for_gaming_by_analogystudio.jpg Kontakt: 5822958
Zamienie
[Wymienię] Konto STEAM z grami Red Orchestra i Speedball 2 - Tournament oraz oryginalny CD-Key CoD 2 na konto STEAM/STEAM Key Counter Strike:Source
Jak w temacie. :) Jestem gotów oddać niemal nieużywane konto Steam z grami Red Orchestra i Speedball 2 - Tournament w zamian za konto z CS:S, lub też Steam Key do CS:S. Mogę dorzucić jeszcze np. zaproszenie na Lockerz i dozgonną wdzięczność :D Dodam, iż milej widziałbym Steam Key, bo mam juz...
Zamienie
[Steam i Non-Steam] Serwer Multigaming'u High-Technology ;) Serdecznie zapraszamy miłośników Counter-Strike: Source
Witajcie miłośnicy Counter-Strike: Source,serdecznie Was zapraszamy na serwer Multigaming'u High-Technology !! Adres: 93.33.177.21:27016 Hasło: ht Typ: Prywatny Rozgrywka: Steam i Non-Steam Slotów: 16 TR: 66 Ping: 10-30 Strona Klanu: high-tech.com.pl
Serwery CS:S Steam i Non Steam
Steam na non steam Source (pukawka.pl)
Witam jak mam zmienić serwer steam na non steam na pukawce ? znalazłem kilka poradników ale tam kazali secure w liblist gam dac na 0 a ja w ogóle nie mam liblist w plikach :/ czy może ktoś dać poradnik ? Chyba że to były do 1.6 to jak się nazywa w source ten plik ?
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Zamienie cs source steam na cs 1.6 steam ! Fast
Siemka zamienie cs source steam na cs 1.6 steam . Jest ktos chetny ? Szkam tylko uczciwych osob . JA jestem w 100 % uczciwy . Wielokorotnie mialem hackowanego steama i wiem ze to nei jest nic fajnego. Wiec troche zaufania do mnie ;] . Chetni zglaszac sie pod gg://6562125
OffTopic - Counter Strike
Serwer Steam na Non Steam Counter strike Source Oraz SRDS
Tak jak w temacie potrzebuje biblioteki do css znalazłem wiele ale do 1.6 A te poprzednie co były to coś u mnie nie działają. Znalazłem program SRDS i po zainstalowaniu nie moe pobrać serwera Wyświetla się cmd i po chwili znika
HLDS2 czyli serwer dla CS Source

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz