Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > OffTopic - Counter Strike

OffTopic - Counter Strike - Tutaj cała reszta która się nie kwalifikuje do grup powyżej - typowy offtopic o Counter Strike i tylko Counter Strike!

Tagi tematu Wczytywanie CFG:

,

Popularne odwołania do tej strony: jak wczytac cfg w cs, jak wczytac config cs, jak wczytac cfg cs, wczytanie cfg, jak wczytać cfg cs, rcon jak wczytac cfg, jak wczytac config z dysku, automatyczne wczytywanie cfg, jak wczytac swoj cfg na cs, jak wczytac cfg rcon, jak wlaczyc config przez rcon, cs rcon- jak zaladowac config, cfg serwer z komputera, rcon wczytywanie configa, cs jak wczytac cfg na server, jak wczytac cfg na serwer rcon, jak wczytać configa cs, nie mozna wcytac cfg cs 1.6, wczytywanie cfg rcon, jak wczytac cfg w csie, wczytanie cfg w counter strike, jak załadować config z komputera, wczytaj config cs

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 4078
Narzędzia wątku

Wczytywanie CFG

kiko89 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam

Mam pytanie wsprawie takiej, mam rcona do serwera, lecz nie mam dostepu do FTP, w jaki sposob moge wczytac cfg do np GB5on5 czy esl1on1, bezposrednio z komputera a nie ładując je z serwera poprzez "rcon exec esl5on5po.cfg" jest jakis inny sposob na to ??

Odp: Wczytywanie CFG

guanaBANA! is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

Cytat:
Napisał kiko89 Zobacz post
Witam

Mam pytanie wsprawie takiej, mam rcona do serwera, lecz nie mam dostepu do FTP, w jaki sposob moge wczytac cfg do np GB5on5 czy esl1on1, bezposrednio z komputera a nie ładując je z serwera poprzez "rcon exec esl5on5po.cfg" jest jakis inny sposob na to ??
Nie, nie ma.

Odp: Wczytywanie CFG

Sasukekun is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

jest. Polecam Commandmenu.. tam sa wszystkie cfg

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku