Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > OffTopic - Counter Strike

OffTopic - Counter Strike - Tutaj cała reszta która się nie kwalifikuje do grup powyżej - typowy offtopic o Counter Strike i tylko Counter Strike!

Tagi tematu Kanały Ventrilo i Team speek 2 dla stron/ klanów za darmo!:

, , , , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: jak mozna miec dwa vt na raz

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1446
Narzędzia wątku

Kanały Ventrilo i Team speek 2 dla stron/ klanów za darmo!

mahomet91 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Witam!

Pragnę poinformować Cię że rozdajemy kanały Ventrilo oraz team Speek 2!

Sponsior kanałów: www.skclan.pl

kanały Ventrilo:
W zamian za serwery oczekujemy:

-reklamę na stronie
-miejsce w sponsorach
-news
-rejestracja graczy na stronie
-minimum 100 unikow dziennie (stat4u wymagane)

Twój klan spełnia te wymagania?? napisz na gg:
7158730
lub
3802938

Kanały Team Speek 2!

W zamian za serwery oczekujemy:

-reklamę na stronie
-miejsce w sponsorach
-news
-rejestracja graczy na stronie!
-minimum 100 unikow dziennie (stat4u wymagane)

Twój klan spełnia te wymagania?? napisz na gg:
10909032 !

Odp: Kanały Ventrilo i Team speek 2 dla stron/ klanów za darmo!

Wojt206 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Nie oplaca sie. Jest duzo serwerow gdzie mozna miec kanal za darmo nie trzeba nic reklamowac.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
kanały team speak 3 za darmo
Jeśli chcesz kanał to pisz na gg: 22915364 nazwę kanału, podkanały oraz hasło. Z pewnością szybko swój kanał otrzymasz. Kanały mają nieograniczoną ilość slotów. Dane: IP: 91.210.130.15 PORT: 9988 ilość slotów: 256
Archiwum forum
Team Speek i Ventrillo
Team Speek i Ventrillo Fajne programiki sa to jedne z najlepszych komunikatorów VoIP do komunikacji między graczami bądź zwykłymi użytkownikami komputerów. Świetnie się sprawdzają kiedy trzeba ... Team speek - Ventrillo - zapraszam do pobierania Linki z tego postu zostały usunięte z...
Użytkowe
Prośba o kanał na Ventrilo
1. Nazwa kanału:Dezerter 2. Hasło do kanału:OPEK 3. Ilość podkanałów:3 4. Nazwy podkanałów:1-Mix 1; 2-Afk; 3-Prywatny 5. Kontakt GG:1490378 6. Kanał będzie służył mi do:Cs;WoW
Archiwum forum
[OFERTA] Tworzenie stron za darmo
Witam robię za darmo strony dla osób które nie mają strony dla klanu cs lub strona pod serer cs-a lub inne + wgranie szablonu . Oferta jest darmowa chętnych proszę o kontakt przez GG ; 125987274
Prośby i oferty od/dla webmasterów
Kanały ventrilo za darmo!!! 2.1.4
Smak Skilla :: Strona Główna Wystarczy złożyć podanie i już ma się swój Chanel:)
Archiwum forum
Sponsoring domen dla klanów i stron !!!
Domena .pl za sms Sponsoruje domeny dla klanów i sieci serwerów. Wymagania: - Minimum 200 (wyjatkowo) unikalnych odwiedzin dziennie. - Minimalnie 150 zarejestrowanych użytkowników. - Nasz baner w widocznym miejscu na stronie. - Info o naszej stronie w newsie lub w temacie.
Tworzenie - projektowanie stron www
Zrobie 'n' stron dla klanów [CS i nie tylko]
Witam. Zauważyłem, że jest tu dużo zleceń na strony www . Chciałem zaoferować całemu forum zrobienie 'n' stron. Oczywiście podchodzę do tego bardzo poważnie i profesjonalnie. Grafikę robię sam , cały kod piszę we Flash'u i wstawiam do pliku HTML. Siedzę w tym od 5 lat, więc można mi zaufać....
Prośby i oferty od/dla webmasterów
Wykonam strone klanową za darmo
Witam ;) mogę zrobić stronę klanową (www) za Darmo Niczego w zamian nie chce jak tylko kliknąć pomógł Zamówienia proszę składać tutaj (w tym wątku) Ps. Do moderatorów jeśli to zły dział to proszę mnie nie karać szukałem dobry dział ale nie znalazłem oferuje : 1 Stworzenie strony :
Archiwum forum
Team speek
Jeden gracz przez teamspeeka poszczał teksty zrobione w Ivonie. Zaintrygowało mnie to i chcę się dowiedzieć jak on to zrobił...
Instalacja gry i podstawy
Jak założyć stronę klanową za darmo?
Tutaj opiszę jak założyć stronę klanową na darmowym hostingu yoyo.pl opierającą się o CSMa o nazwie NukedKlan - jest to najlepszy CMS do obsługi strony klanowej gry online. YoYo.pl jest obecnie jednym z najlepszych darmowych hostingów. Jedynie "opłatą" jest wyświetlanie reklam na Twojej...
Archiwum forum

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz