Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > OffTopic - Counter Strike

OffTopic - Counter Strike - Tutaj cała reszta która się nie kwalifikuje do grup powyżej - typowy offtopic o Counter Strike i tylko Counter Strike!

Tagi tematu darmowy kanał TS2:

, ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 904
Narzędzia wątku

darmowy kanał TS2

bleiddwn is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam
mam dzis do zaoferowania darmowe kanały TS2 na prywatnym serwerze
wystarczy wejsc na forum na stronie http://reload-team.pl lub napisać na xf bleiddwn

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Darmowy Deagle
Chcialem zrobic plugin ze na poczatku pierwszej(po rundzie z rozgrzewka) rundy CT i TT dostaje darmowego deagla probowalem skeic kilka kodow ale mi cos nie wyszlo(w pluginie musi byc w event z restartem bo na serwerze mam pierwsza runde rozgrzewke z nozem) /* Plugin generated by AMXX-Studio */ ...
Pisanie pluginów AMXX
Darmowy Steam
Czytalem na wielu portalach o darmowym Steam . A z powodu mojego zbanowanego konta steam probuje pobrac darmowego steama ale mam problem nie moge pobrac poniewaz linki sa uszkodzone . Ma ktos moze linka ktory nie jest uszkodziony ?
Dodatki do Steam'a
Darmowy ts
dfffd
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
Darmowy kanał ventrilo
Witam szukam kanału ventrilo dla klanu. Jeśli ktoś może za sponsorować ten kanał proszę o kontakt na gg 10733944
OffTopic - Counter Strike
Darmowy kanał TS2 dla klanu
Masz klan chcesz mieć swuj kanał na TS2 przydatny na spary i ligi! pisz na gg 13183275! IP serwera 91.121.178.153:8770
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Darmowy kanał Ventrilo
Witam. Czy ma ktoś z was serwer Ventrilo na którym można założyć za darmo kanał dla klanu? Jeśli macie to podajcie IP. Odwdzięcze się ;]
Darmowy szablon
Portal Szablony.eTurnieje.pl postanowił wypuścić darmowy szablon. Nie jest on rewelacyjny, ale też różni się od reszty więcej infromacji na Szablony.eTurnieje.pl :: Szablony dla Ciebie
Archiwum forum
Darmowy TS!
Witam, mam do zaoferowania 2 kanały team-speak po 7 slotów. Jeżeli jest ktoś zainteresowany to proszę pisać na GG: 6209935. Radzę się pospieszyć są tylko 2 kanały! Pozdrawiam fuqET
Archiwum forum
Darmowy Kanał Team Speak
Witam. Jestem administratorem Serwisu www.GTAMulti.info. I chciałbym Wam zaproponować Darmowe Kanały TeamSpeak dla Klanów. Kanały mają od czasu do czasu awarie. (Wina Serwera) O kanały proszę pisać na numer gadu-gadu: 7708099 . (Nawet jeśli niedostępny!) Pozdrawiam.
Archiwum forum
Darmowy Kanał TS 2
XT Gaming ma do zaoferowania darmowy kanał TS, dla aktywnych klanów Counter-Strike NonSteam. Jedyne czego chcemy to żeby na TS'ie był "ruch", bo wtedy łatwiej umowić jakiegos spara czy cos. Adress IP: spk002.screamspeak.com:11417 Password: toklanu Pytania kierować do Trix lub anthRax

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz