Zdziwisz się - kto. Zdziwisz się - skąd? A ja Ci życzę wesołych świąt. Pomyślisz sobie - to jakaś bajka. A ja Ci życzę smacznego jajka. Czy jestem szczery? - nie miej obawy, bo również życzę miłej zabawy.
I czego tam sobie chcecie a przy okazji ...
|
|
Zdziwisz się - kto. Zdziwisz się - skąd? A ja Ci życzę wesołych świąt. Pomyślisz sobie - to jakaś bajka. A ja Ci życzę smacznego jajka. Czy jestem szczery? - nie miej obawy, bo również życzę miłej zabawy.
I czego tam sobie chcecie a przy okazji ...

:D Nawzajem :D
Radosnych świąt, spędzonych w rodzinnym gronie życzę Wam ;*
W imieniu swoim chciałbym Wam życzyćWesołych Świąt!
Dużych jajek i wypasionych zajączków :)
100 litrów wody za koszulą :)
Wszystkiego najlepszego na Święta i po nich :)
Pomyślności, zdrowia, miłości i całej masy szczęścia :)
Dziękuję! Nawzajem `DreSzCzyk #!:)
Hehhe filmik niezły szkoda kurczaczka ;] dzięki Tobie i rodzince też wszystkiego najlepszego.

Dziękuję, nawzajem.:) Przyłączam się do życzeń.
Merry Christmas !
Żeby jajca były wielkie :)

hehe taa, no to tego, bogatego Mikołaja ;]

Hahah XD Nie chciałbym jutro zjeść takich jajek podczas śniadania Wielkanocnego.;-D
Ja też. Dziękuję za życzenia i wzajemnie :)
W poniedziałek lany już zajączek zalany. Kury z nim tańcują, jajka mu malują. Kogut wciąga kreskę - podkręca imprezkę. Cała sala się już buja, dj zagra Alleluja. Dwa kurczaki w koszu siedzą trochę fetki sobie jedzą. Baran w szopie zioło pali, chyba zaraz się przewali. Ksiądz za stołem już się buja, Wesołego Alleluja! Ksiądz pijany "wielka fala" znów dzieciakom maca jaja, Rydzyk firmę swą rozwinoł dziś handluje kokainą. Na to wszystkie mochereczki już wcigają dziś kreseczki. Rydzyk łapy już zaciera będą zgony jak cholera. A,że świąt to dzień wspaniały szkoda czasu na zawały.
wesołych i mokrego dyngusa życzę wszystkim ;))
| « amx na kompie | Małe Fps » |