Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > OffTopic - Counter Strike

OffTopic - Counter Strike - Tutaj cała reszta która się nie kwalifikuje do grup powyżej - typowy offtopic o Counter Strike i tylko Counter Strike!

Tagi tematu Eswc .cfg:

,

Popularne odwołania do tej strony: cs eswc gui 2.1, eswc cfg, cs 1.6 cfg aim, eswc 2010 gui, cfg headshot cs 1.6, cfg cs 2010, eswc 2010 config, cfg eswc 2010, eswc config, eswc 2008 cfg, descargar eswc config, télécharger eswc gui 2.2, modele headshot tv, config eswc, cfg jak aim do cs, eswc 2010 gui download, descargar cfg aim cs 1.6, cfg cs 1.6 aim download, configs eswc, telecharger gui.cfg cs 1.6, eswc models cs 1.6, eswc 2010 counter strike 1.6 rules, config cs 1.6 eswc, cfg korea counter strike, configs cs 2010

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 6988
Narzędzia wątku

Eswc .cfg

jajcorz is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Wita wszystkich moim małym problemem jest żądza wiedzy

Otóż szukałem na Google wszelkich informacji o configu konfigurowanym na ESWC ale nie znalazłem może źle szukałem, ale chodzi oto że moje pytania to:

Jak wygląda config na ESWC, jakie musi być rate sensivity czy cl_dynamiccrosfire musi być 1, no i jeszcze zastanawia mnie wielkość celownika, też jest ustalona czy gracz może ustawić sobie dogodną dla niego

Tak w skrócie mówiąc to chodzi mi oto by grac na takich ustawieniach jakie są wymagane na ESWC

Za odp z góry Big THX

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
ESWC LIVE?
Witam chciałym się dowiedzieć czy istnieje możliwość obserwowania ESWC na LIVE? Istnieją jakieś media aby udostępnić przekaz LIVE ONLINE?
OffTopic - Counter Strike
FragMovie z ESWC Polska 2010
http://cybersport.pl/img/small_ico/ESWC.jpg Dosyć niedawno organizatorzy polskich finałów ESWC 2010 na platformie Counter Strike 1.6 udostępnili dema z rozgrywek. Akcje gracze na pewno cieszyły się wielkim powodzeniem, gdyż w internecie już kilka dni po ich ujawnieniu pojawił się pierwszy...
Informacje ze świata gamingu
Eswc 2010 w tv-cs
Witam. Czy eswc 2010 na platformie cs 1.6 lub css będzie można oglądać na jakimś kanale polskim (...) lub zagranicznym? Mam antene hot bird. Slyszalem cos o rosyjskim kanale co to pokaze, ale nie wiem czy to w polsce lapie. Prosze o jakies info.
Problem Trackmania Nations ESWC
Mam problem z wyborem modelu samochodu ktorego sciognolem ze stronki Trackmania Carpark • 3D Models • Nadeo StadiumCar , przy wyborze wyskakuje mi taki blad
Problemy techniczne z grami
ESWC 2010 POLAND.CS by G9
Witam przedstawiam filmik z ESWC 2010 Polskiego LANA online :D na szybko zrobiony pokaz fragów mojej produkcji zapraszam do oglądania i oceny :D YouTube - ESWC 2010 POLAND.CS by G9
Gotowe filmiki CS do obejrzenia i oceny
ESWC sprzedane
http://www.esports.pl/static/main_page/news/33139/ESWC-sprzedane.jpg Electronic Sports World Cup, jedna z bardziej prestiżowych imprez esportowych na świecie została sprzedana. Nowy właściciel tej firmy, korporacja VALOSC chce kontynuować dzieło wcześniejszego właściciela, czyli Games-Services....
fnatic wygrywa ESWC Masters
http://www.esports.pl/static/main_page/news/32495/fnatic-wygrywa-ESWC-Masters.jpg uż niedługo, bo od godziny trzeciej w nocy rozgrywać się będą pojedynki w ramach półfinałów ESWC Masters of Cheonan. Do tego etapu dobrnęły Mousesports, alchemists oraz dwie szwedzkie ekipy – SK Gaming i fnatic. Po...
ex-MYM nie zagra w ESWC Masters
http://www.esports.pl/static/main_page/news/32286/ex-MYM-nie-zagra-w-ESWC-Masters.jpg Serwis myMYM donosi, że była polska dywizja Counter-Strike organizacji MeetYourMakers nie pojedzie do Cheonan na turniej LAN-owy ESWC Masters 2009. Panowie nadal nie mogą znaleźć nowej organizacji, która tak jak...
ESWC 2008 San Jose
ma ktos modele postaci,broni itp z tych mistrzostw? i czy teraz na takich sie gra??? HeadShot.pl - HSTV.pl - Headshot TV
Eswc 2008
Witam. Krótki filmik prezentujący najciekawsze akcje z ESWC 2008. ESWC_2008.wmv - FileFront.com
Gotowe filmiki CS do obejrzenia i oceny

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz