Witam, na windows 7 - przy najlepszych ustawieniach kart i cs'a mam 50 fps na steam (wszystko wyłaczne) dziala sam cs - steam offline
wiec jesli zainstaluje teraz XP i bede miec na 1 kompie win 7 i xp to jak bede grał na xp to bede mial wiecej fpsow?
need kontretna odpowiedz
witam chcialem sie spytac czy PES 6 pujdzie na tym kompie czyli czy bd sie dalo grac bez jakis wiekszyc zacinek , komp dosyc stary ;d
Grafa: Intel 82845G/GL/GE/PE/GV Graphics Controller 64 mb
Intel Celeron CPU 2.00GHz 2.02GHz, 768mb RAM
Windows XP Professional SP3
Witam mam internet z UPC 15mb/s połączony przez router. Mam zewnętrzne IP i wszystko robione według poradników do robienia serverów przez HldsUpdateTool mam tą konsole wszystko pięknie ładnie lecz inni nie mogą się podłączyć pod serwer. Żaden program nie blokuje serwera. Wiecie może co muszę zrobić...
AMD Athlon x2 7750 Black Edition Dual Core 2.7GHz
Gigabyte GA-MA74GM-S2
3 GB ram DDR2 Dual 800Mhz
ATI Radeon HD 4650 128bit 512 MB firmy MSI DVI PCI-Express
to by bylo tyle....sadze że poleci na medium bez zacinek??
witam posiadam server na linuxie i mam 1 server włoczony gungame a drugi ma buc zwykły odpalam komendom
./srcds_run -console -game cstrike +set dedicated 2 +port 27011 +ip 61.110.72.14 +map de_dust +maxplayers 24 -autoupdate
1 działa a 2 po odpaleniu nie widac go
Witam. Niedawno robielm formata i postanowilem ponownie zainstalować CS-a... ale co zauważyłem... kiedy biegne sobie na luzie po mapce mam 30 FPS, natomiast kiedy wyskocze zza rogu i strzelam FPS-y spadaja do 10 i mniej co jest efektem "skakania" gry. Na mapkach takich jak aim_awp, na ktorych...
mam 2 konta steam. Sa 2 foldery jeden dla jednego użytkownika z grą CS i 2 folder z 2 użytkownikiem ktory tez ma swoja gre (ta samą) ale z innymi ustawieniami itp.
Niestety steam gdy wlaczam gre z poziomu tych 2 uzytkownikow nierozroznia tego tzn niewlacza ustawien w csie dla danego uzytkownika a...
mam server ale nie jest na stronce tylko u kolegi on ma sklep komp.
i nie wiem jak zamienic silniki gry na non-steam
( to link jak zamienac na ftp )
Przerobienie serwera Steam na Nonsteam - opis + screeny
( ale nie ma jak na kompie a skriny jak som...
Prosze was o pomoc
ściagnołem jakis plik nie wiem ktory to był ale wiem że jest keylogger
Gosciu do mnie napisał zbym mu pomogl i zmianil haslo na steamie, nie moglem sie zalogować i chcialem sie zalogowac spowortem na swoim ale mialem key logga od niego i mi zajebal konto i akurat antywir...
Prosze was o pomoc
ściagnołem jakis plik nie wiem ktory to był ale wiem że jest keylogger
Gosciu do mnie napisał zbym mu pomogl i zmianil haslo na steamie, nie moglem sie zalogować i chcialem sie zalogowac spowortem na swoim ale mialem key logga od niego i mi zajebal konto i akurat antywir...
OffTopic - Counter Strike
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u