Mam takie małe zapytanie do kiedy macie zamiar czekać z zapisami bo nie wiem czy przelewać dolary na to konto.Jeszcze tak wyjdzie ze nie będzie odpowiedniej ilości drużyn.?
O właśnie ja chyba rozreklamuje wasz turniej w tym tygodniu wpłaciłem hajs w grudniu a potwierdzenie dałem do zeskanowania qplowi dziś może wreszcie mi da na meila -.- i wtedy zacznę spamować ludziom żeby się zapisywali na WPG.
ta liga chyba nigdy nie wystartuje, polowa clanow które sie zapisały pewnie juz sie rozleciały. Za duże wpisowe, ja sie nawet dziwie pukawka sponsorem ggear a takie wpisowe : O
ta liga chyba nigdy nie wystartuje, polowa clanow które sie zapisały pewnie juz sie rozleciały. Za duże wpisowe, ja sie nawet dziwie pukawka sponsorem ggear a takie wpisowe : O
Tu nie zapisują się nonsteamowe klany... tylko poważne, które nie rozlatują się po 2-3 miesiącach -,-
Bać się śmierci jest tym samym, co mieć się za mądrego, nim nie będąc. - Sokrates
Spoko wytrzymamy :) a ja co chwile nowym klanom polecam
..nie będę nwoego tematu robił - SZUKAM BANA zhakowali mi maila gg i tam kilka kont na forach - dopisz te gg tam w temacie 19575266 i maila lordzergadis@gmail.com
jestem pełen podziwu jak wiaderko reklamuje turniej!! Dajcie mi też taką radę może mi się przyda :D totalne 0 ze strony wiaderka na temat reklamy jedynie co to tak naprawdę się dowiedziałem od znajomego, i chyba ale nie jestem pewien na pukawka.pl ....
Start Menu 7 Pro 3.67
http://epikz.net/i/btgnr.jpg
Start Menu 7 Pro 3.67 | 6.99 MB
Start Menu 7 - the best software to replace the standard Windows Start Menu ever made. Before creating Start Menu 7 program, I've spent a lot of time to understand how a human brain works with visual...
http://999freesoft.com/wp-content/uploads/2010/12/852673750.jpeg
Guy Kawasaki - The Art of the Start
English | 43mn 11s | 320 x 240 | AVI XVID 1346 Kbps | MP3 128 Kbps | 415 MB
Genre: eLearning
“A new product, a new service, a new company, a new division, a new anything--where...
Start Serwer 29.04.10 - Poszukujemy Adminów
Na początku chciałem powiedzieć coś o mnie (H@)
Mam 28 lat , nazywam się Michał prowadziłem nie jeden serwer gier.
Gwarantuje ! : Dobra zabawe , Ogarnietych adminów , Miłą akmosfere.
Co nas wyróżnia ?
: Autorskie Pluginy , Tzw anty...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Darmowe gry online - Start Drive Zagraj za darmo w grę Start Drive
Krótki opis: Wyścigi motocyklowe. Dotrzyj do wszystkich punktów kontrolnych, zanim upłynie czas.
http://forum.wiaderko.com/swf/a/a73-Start-Drive.swf
Free download Start++ 0.8.1 | Pobierz za darmo Start++ 0.8.1
Aplikacja poszerza możliwości domyślnego menu start. Cechy: program jest całkowicie za darmo; program po wpisaniu dowolnego słowa pozwala otworzyć domyślną przeglądarkę; aplikacja potrafi podać aktualne informacje na temat aktualnej...
W którymś temacie seba podawał taki fajny programik pod windowsa AC-Start. Chodzi o to że jak server padł to on automatycznie go restartował. tylko tutaj problem.... jak stawiam serva przez ten program to server jest tylko na 6 slotów...