Mam takie małe zapytanie do kiedy macie zamiar czekać z zapisami bo nie wiem czy przelewać dolary na to konto.Jeszcze tak wyjdzie ze nie będzie odpowiedniej ilości drużyn.?
|
|
Mam takie małe zapytanie do kiedy macie zamiar czekać z zapisami bo nie wiem czy przelewać dolary na to konto.Jeszcze tak wyjdzie ze nie będzie odpowiedniej ilości drużyn.?
Wysyłaj..
Już kilkanaście drużyn się zapisało ;]
Tak, czytaj dokładnie to co jest na temat wpg, sz.b wytaźnie napisał, ze ruszamy gdy będą 32 składy.

Chciałem się upewnić bo plotki chodziły ze może bedzie 16 drużyn.Dzieki za info
Im więcej tym lepiej 32 drużyny jak będą to będzie z kim walczyć :)
na pewno nie zaczniemy przed świętami. na razie czekamy - reklamujcie turniej to więcej teamów się zapisze i będzie jeszcze lepsza zabawa.
O właśnie ja chyba rozreklamuje wasz turniej w tym tygodniu wpłaciłem hajs w grudniu a potwierdzenie dałem do zeskanowania qplowi dziś może wreszcie mi da na meila -.- i wtedy zacznę spamować ludziom żeby się zapisywali na WPG.
to spamuj, bo nigdy nie zaczniemy :(
nie no mam nadzieję, że do 16 dobijemy z zespołami i jazda!
Napisałem do 300 osób kilku nastu się zainteresowało i powiedziało że zapiszą swoje klany, no to teraz już tylko czekam.
ta liga chyba nigdy nie wystartuje, polowa clanow które sie zapisały pewnie juz sie rozleciały. Za duże wpisowe, ja sie nawet dziwie pukawka sponsorem ggear a takie wpisowe : O
NO to jakoś mało tych poważnych gamingów sie zapisało.
Spoko wytrzymamy :) a ja co chwile nowym klanom polecam
..nie będę nwoego tematu robił - SZUKAM BANA zhakowali mi maila gg i tam kilka kont na forach - dopisz te gg tam w temacie 19575266 i maila lordzergadis@gmail.com
Widze dadas ze swoimi X laskami już zapisany czas namawiać resztę
Witam :)
Chciałbym się zapytać czy jeszcze szukacie teamów do turnieju ?
nie wiem czy czekacie na 16 - 32 teamów
proszę o odpowiedz
odpisałem CI na PW ale i tu napiszę. czekamy na 16 teamów.
jestem pełen podziwu jak wiaderko reklamuje turniej!! Dajcie mi też taką radę może mi się przyda :D totalne 0 ze strony wiaderka na temat reklamy jedynie co to tak naprawdę się dowiedziałem od znajomego, i chyba ale nie jestem pewien na pukawka.pl ....
| « Liczba graczy | Rezygnacja PGA » |