Szukam jakiegoś dobrego horroru, takiego zeby walic w majty. Linki obojetnie z czego
|
|
Szukam jakiegoś dobrego horroru, takiego zeby walic w majty. Linki obojetnie z czego

Rec,Kwarantanna - jedyne filmy słuszne uwagi nie polecam ci filmów typu, Oszukać Przeznaczenie 4 bo to jest jednym słowem dno nie dosyć że jest to kontynuacja ostatnich części to film można przewidzieć gołym okiem wydarzenia w tym filmie.Bym powiedział że różni się tylko tym że są inne akcje oraz, że na końcu filmu giną wszyscy.
Kwarantanna / Quarantine (2008) Lektor PL Download
O Filmie: Kwarantanna
Reporterka telewizyjna Angela Vidal (Jennifer Carpenter) i operator kamery (Steve Harris) zostają przydzieleni do spędzenia nocnej zmiany z jednostką straży pożarnej Los Angeles. Wraz za rutynowym wezwaniem wyjeżdżają do niewielkiego budynku mieszkalnego, w którym jest już policja, a z jednego z mieszkań dochodzą mrożące krew w żyłach krzyki. Jak się wkrótce dowiadują, jedna z mieszkanek została zakażona czymś nieznanym. Kiedy kilku brutalnie zaatakowanych mieszkańców usiłuje wydostać się z budynku wraz z ekipą telewizyjną, okazuje się, że departament kontroli chorób zakaźnych właśnie objął budynek kwarantanną. Dostęp do telefonów, Internetu, telewizji i telefonów komórkowych został odcięty, a funkcjonariusze nie przekazują żadnych informacji zamkniętym wewnątrz. Kiedy kwarantanna zostaje ostatecznie zniesiona, jedynym dowodem na to, co się wydarzyło jest taśma z nagraniem ekipy telewizyjnej.
Jeśli lubisz filmy typu "blair witch project" to ten na pewno ci się spodoba.
@EDIT takiego horroru nie znajdziesz że będzie walił, w majty jak to napisałeś.Kwarantanna jest to horror, co trzyma w napięciu do ostatniej chwili oraz jest kilka fajnych akcji to odemnie na temat tego filmu.Wybór należy do ciebie.
Ostatnio edytowane przez Charakterystyczny Styl <3 ; 11-09-2009 o 21:07
Oglądałem 'REC' i jak dla mnie to tam nic nie było strasznego :))
Polecam starszy film "Zemsta po latach" ;]]

a ja polecam film Nieznajomi(The Strangers)
opis:
Liv Tyler w przerażającej historii opartej na faktach. Film bije rekordy amerykańskiego Box Office.
Młoda, zakochana para postanawia spędzić trochę czasu sam na sam w uroczym, położonym na odludziu domku. Jeszcze tej samej nocy rozlegnie się pukanie do drzwi. Zaciszne pustkowie stanie się przekleństwem dla ofiar, a błogosławieństwem dla napastników...
Film, który po 3 tygodniach zarobił w stanach 45 milionów dolarów, a w weekend premierowy wyprzedził takie hity jak Iron Man i Opowieści z Narni. Książę Kaspian. Genialny, oparty na autentycznych wydarzeniach, przyprawiający o gęsią skórkę scenariusz oraz groza płynąca z ekranu zafascynowały Amerykę.
Pomimo kiepskiej oceny na filmwebie, nie wiem dlaczego z resztą.. Jak najbardziej polecam.
'Klątwa' wszystkie czesci tylko ze japońskie
ja też polecam "Nieznajomych" oglądam mnóstwo horrorów, ale takiego jak ten to już dano nie widziałem, jest świetny pod względem budowania napicia, końcówka za to jest tania, ale film jak najbardziej polecam.
"Mort un dimanche de pluie"
"Tras el cristal"
"Audition"
"Orphan"
cd jak sobie przypomne, aler w/w polecam z czystym sumieniem jako wieloletni milosnik horrorow
tureckie:
"D@bbe"
"Semum"
oraz "Gen"
szczegolnie ten pierwszy, ogladajcie wylacznie bedac sami w domu, przy zgaszonym swietle. Efekt murowany co wlasnorecznie potwierdzam :D
[lang=en]silent hill, the orphan, and 1408 are some of my favorite horror movies!
DVDBESTONLINE[/lang]
No horror REC też oglądałem i niebyło tam nic innego tylko cały czas krzyk xD Ale polecam Zab i Pazur [ Horror o kanibalaach itd. xD ]
---------- Post dodany 02-03-2010 o godzinie 19:38 ----------
A i polecam też OBCY tam jest pare częsci nie jest taki az straszny ale nawet fajny xD
Ja polecam :
The Descent
Wrong Turn 1,2,3
Hellraiser -wszystkie czesci,a jest ich 8
ostatnio ogladalem Lęk spodobal mi sie nawet ale bardziej podobal mi sie film pt. Sierota. To nie był według mnie horror tylko raczej taki dramat ale polecam
[lang=en]I have watched it from the moviewatchlist.com it is very good movie.[/lang]
| « [Premiera][Zapowiedź] Alicja w Krainie Czarów - Film | Film z PENA » |