Film pt. Wscieklosc cos pieknego !
filmy online
|
|
Hm, może 'Wszystko Gra' z Scarlet Johanson, albo jakiś Park Jurajski ?
Również polecam 'Jumpera' i film 'Inni'.
Polecam film: "9 kompania"
– rosyjski film wojenny z 2005 roku w reżyserii Fiodora Bondarczuka. Opowiadający o rekrutach Armii Radzieckiej walczących w czasie wojny w Afganistanie.
Teksanska masakra pila mechaniczna, Lsnienie, Nocny pociag z miechem, Hostel - horrory
Job, ostatnia szara komorka moge polecic komedie
Dzien swira, Symetria > dramat
swego czasu w wypożyczalni enki był film Jule& Julia - naprawdę bardzo fajny film, przymierzam się tez do przeczytania książki . Meryl Streep zagrała super z resztą co tu mówić jedna z lepszych aktorek. W kinie na Brulesce byłam - jak oglądać to tylko w kinie . nigdy nie lubiłam Kryśki, ale głos to ona ma.
- Supersamiec
- Totalny Kataklizm
- wszystkie części American Pie
- Skrzydlate Świnie
- Zielona Mila
- 300
- Gladiator
- Pracownik Miesiąca
- Jestem na TAK
Najlepiej obejrzeć jakąś komedie( nie koniecznie Polską).
Według Mnie to
Piła 4
Piła 5
Piła 6
oraz
Taxi 3 - Będzie w telewizji, TVP 1, TVP 2 czy coś takiego, wczoraj była reklama.
Nigdy nie byłem miłośnikiem kina.
Bardzo lubie oglą dać filmy z Jeamsem Bondem.
Ale najbardziej polecam komedie ''Wielki Stach'' ang. ''Big Stan''
sherlock holmes, incepcja, Hellboy, Transformers to by tak z grubsza było na tyle
porachunki, przekret, fight club, ojciec chrzestny, scarface dla mnie to takie perelki, ktore kilkarazy ogladalem, pierwsze dwa filmy szczegolnie polecam
Z ostatnio obejrzanych polecam film Lektor- Kate Winslet zasłużyła na Oscara, oraz W chmurach- film z Georgem Clooneyem, którego bardzo lubię więc oczywiście musiałam obejrzeć. Jeżeli ktoś jeszcze nie widział, to film jest teraz dostępny w N VOD. Może nie jest to film wybitny, ale jest to dobre kino i bardzo na czasie.
Z tego co widzę to wolisz jakieś komedie, więc polecam filmy:
Wielka włóczęga
Skrzydełko czy nóżka
Kiler
Maksymalnie zwariowane filmy:
Jaś Fasola: Nadciąga totalny kataklizm
Borat: Podpatrzone w Ameryce, aby Kazachstan rósł w siłę, a ludzie żyli dostatniej
I oczywiście wielkie parodie:
Szklanką po łapkach
Ściągany
Naga Broń
polecam Sierociniec na nFilmie można go teraz zobaczyć , jak lecimy z horrorami to jeszcze Piła VII na nvod. Oj mozna sie pobać.
Ja proponowałbym coś z akcji:Po prostu walcz.Z komedii tak jak wyżej:Nie zadzieraj z fryzjerem.Ze seriali Skazany na śmierć(Polecam all sezony;])..Z przygodowych all części Skarb Narodów.
Ja polecam film pod tytułem "Incepcja" - świetny film dający do myślenia w dodatku ma zrobione doskonałe efekty specjalne :)
Pamięć... jest nawet dosyć fajny,ale wolę np.realniejsze typu Przesłuchanie z Krystyną Jandą.Film ciekawy i dobrze zrobiony. Ewentualnie film Masz na imie Justine- o handlowaniu dziewczynami do domów publicznych.
| « Co ostatnio oglądałeś ?? | Jak zarobić żeby się nie narobić ?? To proste. » |