Witam, dotychczas ściągałem empeki z mp3.teledyski.info ale wkurza mnie ten limit 20kb/s ;/ tak samo jest na wkretka.pl oraz innych portalach przwaznie polskich.
Szukam czegoś bez limitu, ponieważ niedługo będę odświeżał moją kolekcję:)
dzięki!!
|
|
Witam, dotychczas ściągałem empeki z mp3.teledyski.info ale wkurza mnie ten limit 20kb/s ;/ tak samo jest na wkretka.pl oraz innych portalach przwaznie polskich.
Szukam czegoś bez limitu, ponieważ niedługo będę odświeżał moją kolekcję:)
dzięki!!
Poleciłbym Ci odsiebie.com nie ma limitów, ogólnie ściąga się szybko (zależy od twojego neta).

neta mam szybkiego 15mb+ ale na odsiebie.com to chyba mało mp3?
ooo wow az po 3mb/s leci:D dzięki.
Wystarczy wpisać w wyszukiwarce nazwe utworu, którego szukasz i przekonasz się czy jest taki na odsiebie.

Jakoś u mnie ściąga po 120kbps na necie 1 mb/s.
Macie coś jeszcze popularnego? By mi się przydało.
Można też wejść na wrzuta.pl a potem na zwrzuc.pl. Dla mnie to jest jednak męczące. ;p
Czemu koniecznie przez strony innternetowe? Równie szybko mozna zassac z np. P2P

A co dokładnie polecasz?

Ale tam jest ten okrutny limit 20kb/s. A co myślicie o Oggole.pl - wyszukiwarka mp3 ?
Można też na wrzucie brac utwory tyle że prościej ściągac na zrzuta.eu :)
I jeszcze bestmp3.com coś takiego ;p
BearShare :) Dawno, dawno temu sciagalem mp3 w wp.pl (...) nie mam pojecia czy teraz jest to jeszcze mozliwe i jakies sa limity ;D

Siema
Chcialbym wam pokazac jak latwo scigac z wrzuta.pl bo juz nie da sie modyfikowac linku :P
Mamy Link Wrzuta.pl - Daniele Mondello @ Qlimax 2003
Wchodzimy na Sciagnik. Pobieranie z wrzuty, ściąganie z wrzuta.pl i wklejamy link w pierwsze pole o nazwie " WKLEJ ADRES PLIKU NA WRZUCIE" i dajemy POBIERZ i czekamy chwile , pojawia nam sie Zielony napis Pobierz klikamy i sie sciaga :P :)
| « Fajne Tytułkiii :p | Techno, electro, - fajne nutki » |