Ale popatrzcie jakie odszkodowanie wypłacił rodzinie molestowanych przez niego dzieci. To są ogromne pieniądze, dla niego raczej też, bo to nie była nie mała suma, a on nie był nie wiadomo jak bogatą gwiazdą, ale majątek spory miał. Więc, jakby nie molestował to by raczej się bronił i próbował się uniewinnić, starać się o to.
pomysl dla jakiego rodzica zaplata jest wynagrodzeniem za zgwalcenie dziecka?... NAPEWNO go chcieli wyłudzic... Michael nie byl pedofilem, ani gejem widzialem setki filmow z nim i mozna tylko zaobserwowac ze zachowywal sie troche jak dziecko tzn Neverland jego dom stał sie jego utraconym dziecinstwem.
Jego na pewno nie chcieli wyłudzic a jego pieniadze jak juz ;D
w Ameryce sa takie czuby, ze za kase to wszystko oddadza..
No to jak byl 'dzieckiem' to skad wiesz, ze nie chcial sie pobawic z 'kolegami' w doktora? ;D
widzialem filmy ktore byly krecone z ukrycia i mj tak samo sie na nich zachowywala poza tym powiedz mi czy czlowiek moglby sie ukrywac i zachowywac tak jak ty uwazasz przez tak dlugi czas pod ciaglym odstrzalem kamer? raczej nie, predzej czy pozniej musialby zostac zdemaskowan, a on caly czas byl taki sam...
jak mial sie pokazywac 0.o no to zes wymyslil, akurat on nie udawal, to nawet psycholodzy stwierdzili ze przezywa drugie dziecinstwo czy cos takiego, w kazdym razie ktos, jakis psycholog by uznal ze mj jest niepoczytalnym gejem and pedofilem, bo to mozna wyczytac z zachowania :) a jednak NIC nikt nic nie odkryl a wielu próbowało :)
Mów sobie dalej i tak ja wierze w to bo są nie zbite dowody ;]
Cytat:
Napisał Yapan87ever
Jego na pewno nie chcieli wyłudzic a jego pieniadze jak juz ;D
w Ameryce sa takie czuby, ze za kase to wszystko oddadza..
No to jak byl 'dzieckiem' to skad wiesz, ze nie chcial sie pobawic z 'kolegami' w doktora? ;D
czemu? bo on juz wtedy zarabial! on juz wtedy gral w filmach, on juz mial za soba kevina samego w domu i inne seriale i filmy i myslisz ze nie bylo go stac na lego?...
Wysyłam zaproszenia na lockerz.com, jeżeli ktoś chce to pisać na pw lub na gg: 17306129 :)
A to, ze chcial dziecko wyrzucic przez okno to tez byla oznaka 'przezywania ponownego dziecinstwa' ?
Ja mysle, ze jednak mial cos z glowka... kobiet tez nie mial.. mial jedna zone, ktora sama przyznala, ze MJ nawet sie do niej nie zblizyl... no bo po co jak mial hate pelna dzieciakow :))
hahahaha wyrzucil?!?!!?! on go nie chcial wyrzucic -.- jakbys ogladal nagranie zza jego plecow kiedy to robil to fani prosili go o pokazanie dziecka a on dbal o ochrone dzieci dlatego zaslonil mu twarz i wystawil za balkon i MOCNO go trzymal MOCNO a fani musieli go dluuuuuuuuuuugo prosic zeby pokazac jego dziecko a co do zblizenia to co ona mogla sie przyznawac jak ona chyba zostala zaplodniona invitro? a jak nawet nie zostala to on ma 4 dzieci kocyk - najmlodszy, tam tamta dziewczynka, chlopczyk i jeszcze jedno dziecko ktore ma teraz 25 lat nie pamietam imion 3 ostatnich :P, a poza tym ten chlopak 25 letni mial sie poddac badaniom dna i pamietam imie Omer jest podobno synem MJ tu masz artykuł : PUDELEK - Tata Michaela: "TAK, OMER TO JEGO SYN!!"
a i tak mial 1 zone ale blanket czyli kocyk jest z innej matki
Ostatnio edytowane przez bolusman ; 01-08-2009 o 14:00.
Po co mu invitro, nie mogl tego w naturalny sposob zrobic? jednak dlaczegos nie mogl... (bo nie gustowal w kobietach) teraz po jego smierci dopiero wyszlo na jaw, ze spotykal sie z jakims kelnerem przebieral sie w damskie rzeczy zeby nikt go nie rozpoznal bo szedl spobie podymac kelnera :)) skad wiesz co on chcial z tym dzieckiem zrobic? siedziales wtedy w jego psychice?
hhahahah po 1 to jest plotka tez o tym czytalem i to nie jest potwierdzone a po drugie mysla ze invitro poniewaz ojciec bil go po jadrach kiedy on okazywal zmeczenie na probach Jacksons 5 juz to mowilem... mogles sie domyslic dlaczego
btw invitro, bicie po jajkach i kelner to sa przypuszczenia wiec nie mozemy ich brac na serio w 100%
Nie byłem nigdy wielkim fanem Michael'a muszę sie przyznać ,dopiero po jego śmierci zdałem sobie sprawę że była to jedna z największych gwiazd XX wieku . Najbardziej podoba mi sie Thriller najlepsza według mnie z jego piosenek . Inne też są fajne ,ale ta jakoś mi sie w pamięci zapisała.
Co prawda nie jestem oddana fanka MJ ale lubie czasem posluchac jego utworow, a co do jego zycia i postepowania mysle ze kazdy powinien pierw ocenic samego sieby by potem oceniach innych, nikt tak naprawde nie wie jakie bylo jego zycie, ale za jego wklad w historie muzyki i dobre utwory nalezy mu sie jak najbardziesz uszanowanie. Tak uwazam ja, ale kazdy ma swoje zdanie na ten temat.
Ja nie wierzę w to, że molestował on dzieci. To absurd! Sam miał dzieci i na pewno by nie chciał by im stało się coś takiego o co go oskarżano. Przede wszystkim każdy powinien zapamiętać go jako artystę, wspaniałego showmana, geniusza. Ma piękne piosenki i świetnie tańczył. TO on a nie "ten co się molestował dzieci".
Ja nigdy tracków Jacksona nie słuchałem i nie byłem jego fanem. Pewnie, dla rozwoju muzyki pop zrobił na pewno wiele, ale tak jak już tu napisał FLoo - to że mu nie udowodniono molestowania, nie oznaczało że go nie było, wiele osób oskarżało, coś w tym faktycznie musiało być. A do tej całej globalnej akcji "kochamy majkela" po tym jak ten koleś umarł to po prostu śmiech. Opisy na GG: "MJ [*]", foty na nk a i tak mało kto z tego grona słuchał jego tracków i znał gościa tylko z wieczornego wydania "Wiadomości". Do tego w mediach ukazywali zdjęcia z tego pogrzebu i niektórzy zaszlochani, jeden wielki teatr. N/C
może warto muzykę od twórcy oddzielić. nigdy nie dowiadywałam się specjalnie szczegółów na temat MJ, ale potrafię docenić jego muzykę i jego teledyski, które moim zdaniem do historii muzyki przejdą!
Michael Jackson - Michael (2010) 320kbps - .nItIsH.
Release Date: 14 December, 2010
http://lh6.ggpht.com/_tlRX3mWGSR8/TN6niEznLXI/AAAAAAAAAY0/qd58r_zz1oQ/s576/MICHAEL-COVER-1024x1016.jpg
http://i13.fastpic.ru/big/2010/1209/dd/f485424b7f5aa71e8c31f153d0674ddd.jpg
Artist: Michael Jackson
Title: Michael
Date of Realise: 2010
Genre: Pop, R&B
Total Tracks: 10
Format: FLAC
Quality: lossless
Total Time: 41:41 min
http://img577.imageshack.us/img577/7786/1291646039michaeljackso.jpg
Label: Epic | MP3 | VBR | 10 Tracks | 61 MB
Genre: Pop
Tracklist
01. Hold My Hand (Duet with Akon)
02. Hollywood Tonight
03. Keep Your Head Up
Michael Jackson - This Is It (OST) 2CD 2009
http://files.gadu-gadu.pl/michael-jacksons-this-is-it-0396f9b058895a1896a9e383c5ee762b7927e974.jpg
TRACKLIST:
Disc 1/2:
01. Wanna Be Startin' Somethin' 6:03
Michael Jackson: Historia króla popu /The Michael Jackson Story (2002) *DVDRip.XViD* Lektor PL
http://www.fototube.pl/pictures/mj3.jpg
Tytuł: Michael Jackson: Historia króla popu
Tytuł oryginału: Man in the Mirror: The Michael Jackson Story
Reżyser: Allan Moyle
Scenariusz: Claudia...
Michael Jackson a Live in Pop
http://english.pravda.ru/img/idb/jackson-2.jpg
Size: 351 MB
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Albo
Filmy fantasy i science-fiction
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u