UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie

Zobacz wyniki ankiety: Jaką piosenkę Michael'a Jacksona najbardziej lubicie? (przykłady):

Głosujących
45. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Black or White

3 6.67%
  • Do You Remember The Time

0 0%
  • Billie Jean

11 24.44%
  • Smooth Criminal

4 8.89%
  • Thriller

8 17.78%
  • Bad

1 2.22%
  • Heal The World

3 6.67%
  • You Rock My World

1 2.22%
  • Beat it

5 11.11%
  • inna

9 20.00%

Wątek: Michael Jackson - Król Popu

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 40 z 46
  1. #21 Odp: Michael Jackson - Król Popu 
    el Wymiataczos Awatar Mister
    Ale popatrzcie jakie odszkodowanie wypłacił rodzinie molestowanych przez niego dzieci. To są ogromne pieniądze, dla niego raczej też, bo to nie była nie mała suma, a on nie był nie wiadomo jak bogatą gwiazdą, ale majątek spory miał. Więc, jakby nie molestował to by raczej się bronił i próbował się uniewinnić, starać się o to.
    Odpowiedz z cytatem  

2. #22 Odp: Michael Jackson - Król Popu 
    Moderator Awatar cozabezczelny
    Cytat Zamieszczone przez bolusman Zobacz posta
    pomysl dla jakiego rodzica zaplata jest wynagrodzeniem za zgwalcenie dziecka?... NAPEWNO go chcieli wyłudzic... Michael nie byl pedofilem, ani gejem widzialem setki filmow z nim i mozna tylko zaobserwowac ze zachowywal sie troche jak dziecko tzn Neverland jego dom stał sie jego utraconym dziecinstwem.
    Jego na pewno nie chcieli wyłudzic a jego pieniadze jak juz ;D
    w Ameryce sa takie czuby, ze za kase to wszystko oddadza..
    No to jak byl 'dzieckiem' to skad wiesz, ze nie chcial sie pobawic z 'kolegami' w doktora? ;D
    Odpowiedz z cytatem  

3. #23 Odp: Michael Jackson - Król Popu 
    Starsza lamka Awatar bolusman
    widzialem filmy ktore byly krecone z ukrycia i mj tak samo sie na nich zachowywala poza tym powiedz mi czy czlowiek moglby sie ukrywac i zachowywac tak jak ty uwazasz przez tak dlugi czas pod ciaglym odstrzalem kamer? raczej nie, predzej czy pozniej musialby zostac zdemaskowan, a on caly czas byl taki sam...
    jak mial sie pokazywac 0.o no to zes wymyslil, akurat on nie udawal, to nawet psycholodzy stwierdzili ze przezywa drugie dziecinstwo czy cos takiego, w kazdym razie ktos, jakis psycholog by uznal ze mj jest niepoczytalnym gejem and pedofilem, bo to mozna wyczytac z zachowania :) a jednak NIC nikt nic nie odkryl a wielu próbowało :)
    Mów sobie dalej i tak ja wierze w to bo są nie zbite dowody ;]

Cytat Zamieszczone przez Yapan87ever Zobacz posta
    Jego na pewno nie chcieli wyłudzic a jego pieniadze jak juz ;D
    w Ameryce sa takie czuby, ze za kase to wszystko oddadza..
    No to jak byl 'dzieckiem' to skad wiesz, ze nie chcial sie pobawic z 'kolegami' w doktora? ;D

czemu? bo on juz wtedy zarabial! on juz wtedy gral w filmach, on juz mial za soba kevina samego w domu i inne seriale i filmy i myslisz ze nie bylo go stac na lego?...
    Ostatnio edytowane przez bolusman ; 01-08-2009 o 13:49
    Wysyłam zaproszenia na lockerz.com, jeżeli ktoś chce to pisać na pw lub na gg: 17306129 :)

http://www.takeagift.pl/4579/polecam
    Odpowiedz z cytatem  

4. #24 Odp: Michael Jackson - Król Popu 
    A to, ze chcial dziecko wyrzucic przez okno to tez byla oznaka 'przezywania ponownego dziecinstwa' ?
    Ja mysle, ze jednak mial cos z glowka... kobiet tez nie mial.. mial jedna zone, ktora sama przyznala, ze MJ nawet sie do niej nie zblizyl... no bo po co jak mial hate pelna dzieciakow :))
    Odpowiedz z cytatem  

5. #25 Odp: Michael Jackson - Król Popu 
    hahahaha wyrzucil?!?!!?! on go nie chcial wyrzucic -.- jakbys ogladal nagranie zza jego plecow kiedy to robil to fani prosili go o pokazanie dziecka a on dbal o ochrone dzieci dlatego zaslonil mu twarz i wystawil za balkon i MOCNO go trzymal MOCNO a fani musieli go dluuuuuuuuuuugo prosic zeby pokazac jego dziecko a co do zblizenia to co ona mogla sie przyznawac jak ona chyba zostala zaplodniona invitro? a jak nawet nie zostala to on ma 4 dzieci kocyk - najmlodszy, tam tamta dziewczynka, chlopczyk i jeszcze jedno dziecko ktore ma teraz 25 lat nie pamietam imion 3 ostatnich :P, a poza tym ten chlopak 25 letni mial sie poddac badaniom dna i pamietam imie Omer jest podobno synem MJ tu masz artykuł :
    PUDELEK - Tata Michaela: "TAK, OMER TO JEGO SYN!!"

a i tak mial 1 zone ale blanket czyli kocyk jest z innej matki
    Ostatnio edytowane przez bolusman ; 01-08-2009 o 14:00
    Wysyłam zaproszenia na lockerz.com, jeżeli ktoś chce to pisać na pw lub na gg: 17306129 :)

Odpowiedz z cytatem  

6. #26 Odp: Michael Jackson - Król Popu 
    Po co mu invitro, nie mogl tego w naturalny sposob zrobic? jednak dlaczegos nie mogl... (bo nie gustowal w kobietach) teraz po jego smierci dopiero wyszlo na jaw, ze spotykal sie z jakims kelnerem przebieral sie w damskie rzeczy zeby nikt go nie rozpoznal bo szedl spobie podymac kelnera :)) skad wiesz co on chcial z tym dzieckiem zrobic? siedziales wtedy w jego psychice?
    Odpowiedz z cytatem  

7. #27 Odp: Michael Jackson - Król Popu 
    hhahahah po 1 to jest plotka tez o tym czytalem i to nie jest potwierdzone a po drugie mysla ze invitro poniewaz ojciec bil go po jadrach kiedy on okazywal zmeczenie na probach Jacksons 5 juz to mowilem... mogles sie domyslic dlaczego

btw invitro, bicie po jajkach i kelner to sa przypuszczenia wiec nie mozemy ich brac na serio w 100%

Odpowiedz z cytatem  

8. #28 Odp: Michael Jackson - Król Popu 
    Kelner sam sie wypowiadal wiec wydawaloby sie, ze to prawdziwe informacje...
    sugerujesz, ze ojciec go wykastrowal? hahah tego jeszcze nie slyszalem...
    btw invitro, bicie po jajkach i kelner to sa przypuszczenia wiec nie mozemy ich brac na serio w 100%
    na serio tez nie mozesz brac tego, ze byl normalny ;D
    Odpowiedz z cytatem  

9. #29 Odp: Michael Jackson - Król Popu 
    Spamer Awatar muzyk1
    wychowywałem się z Michaelem Jacksonem i byłem w 1997 roku na koncercie którego nigdy nie zapomne. Było super!!
    Odpowiedz z cytatem  

10. #30 Odp: Michael Jackson - Król Popu 
    Spamer Awatar RaNa
    Nie byłem nigdy wielkim fanem Michael'a muszę sie przyznać ,dopiero po jego śmierci zdałem sobie sprawę że była to jedna z największych gwiazd XX wieku . Najbardziej podoba mi sie Thriller najlepsza według mnie z jego piosenek . Inne też są fajne ,ale ta jakoś mi sie w pamięci zapisała.
    Odpowiedz z cytatem  

11. #31 Odp: Michael Jackson - Król Popu 
    Cytat Zamieszczone przez yapan87ever Zobacz posta
    kelner sam sie wypowiadal wiec wydawaloby sie, ze to prawdziwe informacje...
    Sugerujesz, ze ojciec go wykastrowal? Hahah tego jeszcze nie slyszalem...

Na serio tez nie mozesz brac tego, ze byl normalny ;d

-.-

...

Odpowiedz z cytatem  

12. #32 Odp: Michael Jackson - Król Popu 
    Banned
    to byl w miare spoko koles i mial nawet spoko muze tylko mial sztuczny nos i to troche choojowo wygladalo ale byl dobry w tym co robil ;]
    Odpowiedz z cytatem  

13. #33 Odp: Michael Jackson - Król Popu 
    Cytat Zamieszczone przez kuca Zobacz posta
    to byl w miare spoko koles i mial nawet spoko muze tylko mial sztuczny nos i to troche choojowo wygladalo ale byl dobry w tym co robil ;]

sztuczny? pewnie myslisz ze doklejany -.-

zrobil sobie 2 operacje nosa bo:

1 mial komplesky ze wyglada jak ojciec bo mial taaaaaaki duzy nochal *
    2 wyciagal wyzsze dzwieki

* a mial kompleksy bo nie chcial byc taki jak ojciec, poniewaz ojciec sie nad nim znedzal, bil itd itd nie fajna sprawa

Odpowiedz z cytatem  

14. #34 Odp: Michael Jackson - Król Popu 
    Lamka Awatar sam99
    Co prawda nie jestem oddana fanka MJ ale lubie czasem posluchac jego utworow, a co do jego zycia i postepowania mysle ze kazdy powinien pierw ocenic samego sieby by potem oceniach innych, nikt tak naprawde nie wie jakie bylo jego zycie, ale za jego wklad w historie muzyki i dobre utwory nalezy mu sie jak najbardziesz uszanowanie. Tak uwazam ja, ale kazdy ma swoje zdanie na ten temat.
    Odpowiedz z cytatem  

15. #35 Odp: Michael Jackson - Król Popu 
    Mądra dziewczyna z Ciebie, ile masz lat? xD

A tak na serio, to masz rację

btw cos na temat :D :

Ostatnio edytowane przez bolusman ; 05-08-2009 o 06:11

Odpowiedz z cytatem  

16. #36 Odp: Michael Jackson - Król Popu 
    Lamka
    Ja nie wierzę w to, że molestował on dzieci. To absurd! Sam miał dzieci i na pewno by nie chciał by im stało się coś takiego o co go oskarżano. Przede wszystkim każdy powinien zapamiętać go jako artystę, wspaniałego showmana, geniusza. Ma piękne piosenki i świetnie tańczył. TO on a nie "ten co się molestował dzieci".
    Odpowiedz z cytatem  

17. #37 Odp: Michael Jackson - Król Popu 
    Lamka
    Nie lubiłem Jacksona i teraz Go nie lubie.
    Odpowiedz z cytatem  

18. #38 Odp: Michael Jackson - Król Popu 
    Każdy ma swoje zdanie, chociaż ja swojego nie zmienię ;P

Odpowiedz z cytatem  

19. #39 Odp: Michael Jackson - Król Popu 
    młodszy pro
    Ja nigdy tracków Jacksona nie słuchałem i nie byłem jego fanem. Pewnie, dla rozwoju muzyki pop zrobił na pewno wiele, ale tak jak już tu napisał FLoo - to że mu nie udowodniono molestowania, nie oznaczało że go nie było, wiele osób oskarżało, coś w tym faktycznie musiało być. A do tej całej globalnej akcji "kochamy majkela" po tym jak ten koleś umarł to po prostu śmiech. Opisy na GG: "MJ [*]", foty na nk a i tak mało kto z tego grona słuchał jego tracków i znał gościa tylko z wieczornego wydania "Wiadomości". Do tego w mediach ukazywali zdjęcia z tego pogrzebu i niektórzy zaszlochani, jeden wielki teatr. N/C
    Odpowiedz z cytatem  

20. #40 Odp: Michael Jackson - Król Popu 
    Lamka
    może warto muzykę od twórcy oddzielić. nigdy nie dowiadywałam się specjalnie szczegółów na temat MJ, ale potrafię docenić jego muzykę i jego teledyski, które moim zdaniem do historii muzyki przejdą!
    Odpowiedz z cytatem  

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni