UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie

Wątek: Tede vs. Peja [beef]

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5
Pokaż wyniki od 81 do 94 z 94
  1. #81 Odp: Tede vs. Peja [beef] 
    Moderator Awatar FrEaK
    A ja myślę, że Peja jednak odpowie, ale to i tak nie będzie kto wie co, ten Hiphop vs. Peja by Parias to tylko same rymy, jedynie coś tam Eldo fajnie nawinął. To się będzie ciągnąć jeszcze z 2- max 4 miesiące, w końcu odechce im się wzajemnego dissowania, bo przez to nie powstaje Hip-Hop tylko zupełnie coś innego...
    Odpowiedz z cytatem  

2. #82 Odp: Tede vs. Peja [beef] 
    Tata Neo i Taza Awatar bluSkay.aka
    To oczywiste, że Rysiek odpowie, to jest nieuniknione...jeśli tak sie stanie, to Parias ponownie odpowie i powtórzy sie sytuacja beefu Tede vs Peja ;)
    To troche żenujące, ale dobrze, że chociaż ten Parias pociśnie Peji, bo za bardzo chce rozgłosu chyba.
    Odpowiedz z cytatem  

3. #83 Odp: Tede vs. Peja [beef] 
    młodszy pro
    Jednak jest beef między Parias a Peją. Oto odpowiedź na kawałek "Hip Hop vs Peja".

Odpowiedz z cytatem  

4. #84 Odp: Tede vs. Peja [beef] 
    forumowy wyjadacz Awatar beRRo
    Tede ładnie dostaje po dupce...
    Odpowiedz z cytatem  

5. #85 Odp: Tede vs. Peja [beef] 
    Lamka
    Tede dostaje po dupce? :D hehe argumenty jakies masz? Ja zauwazylem tylko spinanie i śmieszne wyzwiska ze strony Pei. Może bit lepiej wchodzi w ucho u Pei, ale nie podoba mi się zaden z jego kawałków. Nie lubie ani jednego ani drugiego, ale dla mnie the winner is Tede. A Parias ładnie pojechał, Peja też, ale czuć przesłanie w słowach Parias'u , a w Pei nie bardzo...
    Odpowiedz z cytatem  

6. #86 Odp: Tede vs. Peja [beef] 
    Lamka
    Czekam na odpowiedź Parias.... Peja już upada.
    Odpowiedz z cytatem  

7. #87 Odp: Tede vs. Peja [beef] 
    Lamka
    h0ney nie wiem, czemu ale może dla tego, że taki jest faktyczny stan rzeczy. Jak czytam twoje posty mam wrażenie, że sam nie masz więcej niż 14-16 lat? Może i osobno każdy jak by nie było nastopnego ma jakiś sens, ale całość.... Przepraszam, ale masz mega burdel w głowie i sam nie wiesz, o co chodzi. Najpierw ze ten rozjechał tego potem ze za nikim nie jesteś i jeszcze ten tekst z 12-18 letni gówniarze słuchający hip-hopu <załamka> skoro dla ciebie człowiek mający 18 lat to gówniarz to przepraszam ty już jakiś profesor hip-hopu jesteś?? Chyba w swoim gimnazjum. Sam ma troszkę, ponad 18 ale nie uważałbym kogoś, kto ma 18 za gówniarza. Owszem można by zacząć robić coś przeciw tym stukniętym 12 latkom bez rodziców z fajką w gębie. ALE TO, ŻE ONI TAK WYGLĄDAJĄ TO NIE JEST WINA HIP HOPU. To tak jak by powiedzieć, że gry książki i telewizja zabijają ludzi:/. HH był jak ja miałem 12 lat był jak miałem 16 i 18 też i jest też teraz i co jestem pożądanym człowiekiem. Więc taka prośba na przód do każdego, kto będzie chciał się wypowiedzieć. Jeżeli chcecie to proszę bardzo. Ale wyraźcie jasno i precyzyjnie swoje subiektywne zdanie, jeżeli nie macie Bladego pojęcia, o co tak naprawdę chodzi. I wracając jeszcze do ciebie to PFK to jest Jak Mozart muzyki klasycznej tym, PFK jest dla Kultury hip-hopu w Polsce. Chociaż oni, jako jedyni z bardzo nie licznych w tym kraju nie robili HH, lecz coś, co nazwano Psycho-Rapem. Więc to też inna półka i porównywanie ich do Peji czy kogo kol wiek innego to obraza całej ich twórczości. No to by chyba było na tyle w twojej sprawie. Jak coś ci nie pasuje chętnie to przedyskutuje? A co do mojej opinii na ten temat to uważam, iż Pejsa mimo tego, że pojechał z kur... itd. i itp. To jest przed Tede i to Rychu wygra ten pojedynek. A dlaczego bo chyba, jako jeden naprawdę z nie licznych, Hip Hopowców w Polsce się nie sprzedał ( NR 1 to oczywiście kochane 3W na zawsze ponad wszystko nigdy nie zależne, ale to historia na inna opowieść:)). I bardzo proszę tu nie mylić tego, o co mi chodzi, czyli komercyjnego sprzedania sie, bo nie ma kasy od tego, co Peja osiągnął, czyli po prostu zarobienia pieniędzy na dobrej muzie, którą robi. To jest jego pasja hobby cel życia, ale tak, że praca, i to, że sie dorobił nie świadczy o nim źle a wręcz przeciwnie, że ma wielu fanów i dobra muzę. OK to tyle kończę już. I DLA MNIE TO PEJA JEST ZWYCIĘSCĄ TEJ BITWY SORKI, ALE TEDE TO GNIOT NA KASE.
    Odpowiedz z cytatem  

8. #88 Odp: Tede vs. Peja [beef] 
    Spamer Awatar manian16
    Cytat Zamieszczone przez maolat67 Zobacz posta
    Czekam na odpowiedź Parias.... Peja już upada.
    Parias nie odpowie .. sami to potwierdzili ...
    My Mama used to tell me if u can't find somethin to live for, you best find somethin to die for !
    Odpowiedz z cytatem  

9. #89 Odp: Tede vs. Peja [beef] 
    Starsza lamka Awatar DreSo
    Cytat Zamieszczone przez Canney Zobacz posta
    SORKI, ALE TEDE TO GNIOT NA KASE.
    No i co ty się wiekiem wywyższasz skoro mówisz że Tede to tylko robi wszystko dla pieniędzy...cytujesz peje a peji źlę się nie powodzi i jego reprezentowanie biedy to jest tylko intelektualne bo sam nie jest na pewno biedniejszy od Tede.A on prowadzi program w tvn(który z resztą bardzo lubię).Hip Hop na świecie to nie musi być ubogie międlenie jęzorem na jednym z biednych osiedli pomiędzy blokami.Popatrz na 50 cent'a , 2pac'a (+) ,eazy itp. oni mogą być biedni w tapecie na pulpit, a tak naprawdę mają forsę-kupę forsy!
    Odpowiedz z cytatem  

10. #90 Odp: Tede vs. Peja [beef] 
    Lamka

Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
    Odpowiedz z cytatem  

11. #91 Odp: Tede vs. Peja [beef] 
    Spamer Awatar manian16
    My Mama used to tell me if u can't find somethin to live for, you best find somethin to die for !
    Odpowiedz z cytatem  

12. #92 Odp: Tede vs. Peja [beef] 
    młodszy pro
    Chujowe to. Kolejna osoba podłącza się pod pretekstem zaczepki, tak jak mówiłem. Tak naprawdę ten track to tylko kolejne powtórzenie tego co rapował Tede i Parias. W szczególności rozbawił mnie wers "Ty się sam pogubiłeś jak dziwka w tańcu". Przecież to było gwoździem do trumny Żuroma w "Czystym Nokaucie" w 2008. Kserowanie, kserowanie, kserowanie... Żurom nie istnieje technicznie jako raper i momentami pisze beznadziejne wersy ("kto spotyka w mieście Peje, ten się z niego strasznie śmieje"). Dwa lata od beefu minęły, a jego nawijka nadal nie pokrywa się z bitem. Czy do gry wróci za to Tede? Bo tylko on potrafił odpowiedzieć Pei i to była sprawa między nimi dwoma a inni dołączali się na okrętkę, byleby się zareklamować (wyjątek stanowi Parias, który odpowiadał na "Peja vs HIPHOP").
    Ostatnio edytowane przez Drill ; 19-05-2010 o 21:35
    Odpowiedz z cytatem  

13. #93 Odp: Tede vs. Peja [beef] 
    V.I.P. Awatar Ganimadeus
    Ujowe jak nieszczęście tyle można o tym powiedzieć ;]
    Odpowiedz z cytatem  

14. #94 Odp: Tede vs. Peja [beef] 
    Moderator Awatar FrEaK
    Cytat Zamieszczone przez Drill Zobacz posta
    Chujowe to. Kolejna osoba podłącza się pod pretekstem zaczepki, tak jak mówiłem. Tak naprawdę ten track to tylko kolejne powtórzenie tego co rapował Tede i Parias. W szczególności rozbawił mnie wers "Ty się sam pogubiłeś jak dziwka w tańcu". Przecież to było gwoździem do trumny Żuroma w "Czystym Nokaucie" w 2008. Kserowanie, kserowanie, kserowanie... Żurom nie istnieje technicznie jako raper i momentami pisze beznadziejne wersy ("kto spotyka w mieście Peje, ten się z niego strasznie śmieje"). Dwa lata od beefu minęły, a jego nawijka nadal nie pokrywa się z bitem. Czy do gry wróci za to Tede? Bo tylko on potrafił odpowiedzieć Pei i to była sprawa między nimi dwoma a inni dołączali się na okrętkę, byleby się zareklamować (wyjątek stanowi Parias, który odpowiadał na "Peja vs HIPHOP").
    Dokładnie, przecież "Czysty nokaut" to chyba najlepszy diss z tych wszystkich przez Peję nawiniętych. Wszystko składa się do kupy, porządne brzmienie. A Żurom oczywiście nie daje za wygraną, chyba będzie przepraszał 2 raz :)
    Odpowiedz z cytatem  

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5