Pewnie cały pokój ma w plakatach :DTak go zawzięcie bronisz, plakat sobie nad łóżkiem powieś ;]
|
|
Pewnie cały pokój ma w plakatach :DTak go zawzięcie bronisz, plakat sobie nad łóżkiem powieś ;]
Sam 1 powiedziałeś ,ze 2Pac to lamus , nie ważne kogo sie obraża Mame czy tate , czy kolege , zawsze to jest obraza.Jak bym chciał się pożalić jeszcze tutaj, to bym napisał, że mnie po takim czymś na forum nie byłoby już od wczorajszego wieczora, no ale spoko, nie wymagajmy obiektywizmu od moderacji.
Prawda to ,ze 2Pac zyskał wiecej Fanów po śmierci ,ale 75 milionów płyt sprzedanych to , nie jest nic ;o
A Eazy-E Tez umarł i co jest taki sławny ?
To samo jak bym ci rodzine obrażał ?Jest różnica czy obrażam osobę z którą dyskutuje (tak jak Ty mnie) czy 2pac'a. Z nim nie dykutuję i jak go obrażam to ma ku temu powody i argumenty. Ty mnie obrażasz, bo pienią Ci się usta, jak ktoś wyzwie Twojego guru.
Bo z tego wynika , ze jak nie znasz mozesz obrażac ,ale jak dyskutujesz to nie mozesz . Tak Floo :O ?
p.S Floo ty caly czas odwracasz temat , to ma byc o 2Pacu i jego muzie !
Ostatnio edytowane przez #T-Pain ; 22-06-2010 o 02:02
Nie , ale mama nie uczyła ,ze sie nie obraza ? A przedewszystkim tych co sie nei zna ?
P.S Poraz kolejny ci prosze ,abys nie zbaczał z tematu.
Podajemy Swoje top5 nut Paca :D
Ostatnio edytowane przez #T-Pain ; 22-06-2010 o 02:54
| « Poszukuje albumow eminema! | Obsessionfm.pl - To radio Cie wciagnie. » |