UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie

Wątek: 2Pac , Król Rapu

Strona 1 z 4 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 67
  1. #1 2Pac , Król Rapu 
    Banned
    To ma być Temat poświęcone 2Pacowi w tym temacie mają być opinie na temat jego, jego mzyki, linki do jego muzyki, zdjecia.

Króto o 2Pacu

2pac 'Tupac' Amaru Shakur urodził się w NY , 16 czerwca 1971 r.
    Zginoł 13 wrzesnia 1996 Podczas 2 Zamachu na jego życie zginoł

Podstawowe Pytanie

Czy lubileś 2Paca, jego Rap ?

(Moja wypowiedz)

Tak jestem jego Fanem. To był najbardziej utalętowany Raper jaki sie wg urodził na Ziemi i zaden 50 cent ani Eminem , nie mogą sie z nim rownac. Najbardziej mi sie w nim podobało to ,ze Chciał wyleczyć wszystkich z rasizmu Chciał zjednochc Czarnych i Białych.

Jeden z jego klipów
    Odpowiedz z cytatem  

2. #2 Odp: 2Pac , Król Rapu 
    Tata Neo i Taza Awatar bluSkay.aka
    Widze, że ten temat tyle stoi i taka cisza w nim ;]
    Jakby nie patrzec też jestem fanem 2Paca, uwielbiam jego wszystkie płyty. Zawsze pisał o czymś z sensem. Nie wywyższał sie jak niektóre czarne typki, którym zależy tylko na szmalu...jednak DeathRow zrobiło swoje i niestety go już nie ma lecz myśle, że gdyby do dziś żył to by już nie miał takiej renomy jak teraz. Dajmy na przykład takiego Eminema, co sie z nim teraz dzieje ?? Ale trzeba przyznac, że jak na tamte lata był po prostu najlepszy. Jeszcze weźmy pod uwage jego odzwierciedlenie - nasz Magik :)
    Odpowiedz z cytatem  

3. #3 Odp: 2Pac , Król Rapu 
    Banned
    Sprzedał wiecej płyt niz Michael Jackson :D
    Odpowiedz z cytatem  

4. #4 Odp: 2Pac , Król Rapu 
    Banned
    co jak co ale królem bym go nie nazwał.

Cytat Zamieszczone przez chcesz BANA?! Zobacz posta
    Jeszcze weźmy pod uwage jego odzwierciedlenie - nasz Magik :)
    MAGIK NIE BYŁ DOBRYM MC, ZAPAMIĘTAJCIE TO SOBIE RAZ NA ZAWSZE, TO ŻE SKOCZYŁ PRZEZ OKNO, BO BYŁ ĆPUNEM, NIE UPOWAŻNIA GO DO NOSZENIA MIANA 'KRÓLA' I INNYCH PSEUDO PSEUDONIMÓW I WYBAWICIELI RAPU W POLSCE.
    Odpowiedz z cytatem  

5. #5 Odp: 2Pac , Król Rapu 
    FLoo może dla Ciebie jest on zwykłym cpunem, który tylko "nagrywał" ...ale spójrzmy prawdzie w oczy, jak na tamte lata robił zajebisty rap, prosty przekaz, oldschool jednym słowem - coś świetnego ;]
    Tylko dlaczego tyle osób go słucha i uważa za autorytet ?
    Odpowiedz z cytatem  

6. #6 Odp: 2Pac , Król Rapu 
    Banned
    FLoo może dla Ciebie jest on zwykłym cpunem, który tylko "nagrywał" ...ale spójrzmy prawdzie w oczy, jak na tamte lata robił zajebisty rap, prosty przekaz, oldschool jednym słowem - coś świetnego ;]
    Uff w końcu jakiś konkret. Ok, na tamte lata był KIMŚ, teraz wielu podziemnych jak i mainstream'owych raperów zjada do dupą.

Tylko dlaczego tyle osób go słucha i uważa za autorytet ?
    Może dlatego że to wbrew pozorom dość komercyjna postać. Po tym co zrobił dużo się o nim mówiło i mówi. Dla wielu gimbusów świat zarysowały jego czyny, stał się dla nich jakimś Bożkiem, chuj wie czym, przez to co zrobił. Dlatego jest moda na Magika, ale jak pogadasz z osobami które tkwią w tej zajawce od X czasu i powiesz im że Magik jest dla Ciebie guru i w ogóle 'oh' i 'ah', to zostaniesz wyśmiany. Osoba która stawia sobie Magika, na najwyżej półce, jest po prostu zaślepiona jego osobą i nie ma pojęcia o niczym innym co wiąże się z rapem. Tą samą zajawkę można zacząć dostrzegać na przykładzie Ostrego - guru wielu gimnazjalistów, którzy nie widzą po za nim i jego twórczością świata.

Zresztą jak kogoś kto jest ćpunem i skacze przez okno można nazwać autorytetem?

No offence.
    Ostatnio edytowane przez FLoo ; 14-06-2010 o 11:46
    Odpowiedz z cytatem  

7. #7 Odp: 2Pac , Król Rapu 
    Lamka

Najlepszy raper jaki kol wiek był i istnieje dziś na tej ziemi . Szkoda że tak skończył się jego żywot.
    Odpowiedz z cytatem  

8. #8 Odp: 2Pac , Król Rapu 
    Banned
    Nie gadamy o Magiku
    co jak co ale królem bym go nie nazwał.
    No to kto był wiekszym autorytetem ? Kto był The Best w G-Rapie ? No słucham ? Floo ..
    Odpowiedz z cytatem  

9. #9 Odp: 2Pac , Król Rapu 
    Banned
    Cytat Zamieszczone przez #T-Pain Zobacz posta
    No to kto był wiekszym autorytetem ? Kto był The Best w G-Rapie ? No słucham ? Floo ..
    2pac feat. Magik
    Odpowiedz z cytatem  

10. #10 Odp: 2Pac , Król Rapu 
    el Wymiataczos Awatar interp_zerojeden
    To ma być Temat poświęcone 2Pacowi w tym temacie mają być opinie na temat jego, jego mzyki, linki do jego muzyki, zdjecia.

Króto o 2Pacu

2pac 'Tupac' Amaru Shakur urodził się w NY , 16 czerwca 1971 r.
    Zginoł 13 wrzesnia 1996 Podczas 2 Zamachu na jego życie zginoł

Podstawowe Pytanie

Czy lubileś 2Paca, jego Rap ?

(Moja wypowiedz)

Tak jestem jego Fanem. To był najbardziej utalętowany Raper jaki sie wg urodził na Ziemi i zaden 50 cent ani Eminem , nie mogą sie z nim rownac. Najbardziej mi sie w nim podobało to ,ze Chciał wyleczyć wszystkich z rasizmu Chciał zjednochc Czarnych i Białych.

Jeden z jego klipów
    Admini mają 18 lat albo dysortografię...

MAGIK NIE BYŁ DOBRYM MC, ZAPAMIĘTAJCIE TO SOBIE RAZ NA ZAWSZE, TO ŻE SKOCZYŁ PRZEZ OKNO, BO BYŁ ĆPUNEM, NIE UPOWAŻNIA GO DO NOSZENIA MIANA 'KRÓLA' I INNYCH PSEUDO PSEUDONIMÓW I WYBAWICIELI RAPU W POLSCE.
    Szanuje twoje zdanie, ale chciałbym ci tylko powiedzieć że w jego słowach był i jest przekaz... A kto go bije? Firma? HG? Jak się ludzie napchają gównem to może zejdą na ziemię i zrobią coś normalnego, jak już usłyszałem firmę to mówię koniec... Ale po chwili przypomniałem sobię o Peji, ale oglądam nowe klipy i także jest minusem, jedynie teraz dobry może być ostry ewentualnie DGE...
    Ostatnio edytowane przez interp_zerojeden ; 16-06-2010 o 12:56
    "Zawsze piękniejszą odpowiedź dostanie, kto zada piękniejsze pytanie".
    lamaczdesek || Mój profil YT
    Odpowiedz z cytatem  

11. #11 Odp: 2Pac , Król Rapu 
    Banned
    Cytat Zamieszczone przez PaWcIo12345 Zobacz posta
    Szanuje twoje zdanie, ale chciałbym ci tylko powiedzieć że w jego słowach był i jest przekaz... A kto go bije? Firma? HG? Jak się ludzie napchają gównem to może zejdą na ziemię i zrobią coś normalnego, jak już usłyszałem firmę to mówię koniec... Ale po chwili przypomniałem sobię o Peji, ale oglądam nowe klipy i także jest minusem, jedynie teraz dobry może być ostry ewentualnie DGE...
    No sorry jak dla Ciebie podziemie i mainstream składa się jedynie z Magika (jako tego dobrego z przekazem) i Pei, Firmy i HG (jako tych złych) to nie mamy o czym rozmawiać. Poszerz swoją wiedzę co do wykonawców w Polsce, dopiero potem pisz.
    Odpowiedz z cytatem  

12. #12 Odp: 2Pac , Król Rapu 
    Co jak co ale 2Pac na tamte swoje lata był królem i jest uważany nawet do dziś :)
    Nikt tego nie zmieni, zdania są podzielone, dla innych jest on autorytetem, dla innych zwykłym raperem, który nagrał troche tracków i po prostu zginął...
    To samo tyczy sie nawet Magika i troche mnie śmieszy to, że upodabniacie dzisiejszych raperów do oldschool'owców. Rap sie zmienia, niektórzy żyją rapem z dawnych lat, bo jest on dla nich lepszy i prostszy w przekazie, a inni wolą nowoczesny rap (że tak go nazwe).

Pozdrawiam.
    Odpowiedz z cytatem  

13. #13 Odp: 2Pac , Król Rapu 
    Lamka Awatar multiwitamina1g
    2pac , jeden z lepszych raperów na świecie , praktycznie wszyscy znają jego kawałki.

R.I.P[*]
    Odpowiedz z cytatem  

14. #14 Odp: 2Pac , Król Rapu 
    el Wymiataczos Awatar interp_zerojeden
    Cytat Zamieszczone przez FLoo Zobacz posta
    No sorry jak dla Ciebie podziemie i mainstream składa się jedynie z Magika (jako tego dobrego z przekazem) i Pei, Firmy i HG (jako tych złych) to nie mamy o czym rozmawiać. Poszerz swoją wiedzę co do wykonawców w Polsce, dopiero potem pisz.
    Nie mówię że są źli, w niektórych piosenkach mają przekaz... Ale połowa z nich je*** policje :-)

Ale przejdźmy do samego 2paca, słyszeliście o tym że podobno żyje i ukrywa się pod pseudonimem Blac Haze? Co o tym sądzicie?
    "Zawsze piękniejszą odpowiedź dostanie, kto zada piękniejsze pytanie".
    lamaczdesek || Mój profil YT
    Odpowiedz z cytatem  

15. #15 Odp: 2Pac , Król Rapu 
    Dla mnie to zwykła, tania tandeta. Chore mas media i plotki teraz robią chaos w okół tej sprawy. 2Pac zmarł i są na to dowody, gdyby to co napisałeś było prawdą, sądze, że media by to z pewnością wykorzystały.
    Blac Haze w ogóle nie jeste podobny do niego i ma inną barwe głosu...
    Odpowiedz z cytatem  

16. #16 Odp: 2Pac , Król Rapu 
    Banned
    Nie mówię że są źli, w niektórych piosenkach mają przekaz... Ale połowa z nich je*** policje :-)
    Nie o to chodzi. Oni są gówniani, ale między nimi, a MAgikiem, jest jeszcze wielu dobrych raperów. Dlatego jak ktoś pisze że Magik jest zajebisty, a Firma gówniana, to brzmi to tak jak by pomiędzy nimi nikogo nie było a jest wielu raperów.
    Ale przejdźmy do samego 2paca, słyszeliście o tym że podobno żyje i ukrywa się pod pseudonimem Blac Haze? Co o tym sądzicie?
    Michael Jackson też.
    Odpowiedz z cytatem  

17. #17 Odp: 2Pac , Król Rapu 
    Banned
    Floo , to to tak sie znasz , jak ja na zbieraniu grzybów :D

Ja sam wierze ,ze 2Pac żyje i jest na kubie jest bardzo wiele dowodów

Np w jednej piosęce wzieli zrobili backmasking i cytuje słowa "Ja żyje a mój czarnuch umarł w szpitalu" wiele jest tego :D

Tu sa dowody na to ,że on zyje
    Wrzuta.pl - Tupac żyje - dowody (1)

Wrzuta.pl - Tupac żyje - dowody (2)

Wrzuta.pl - Tupac żyje - dowody (3)

Loooknijcie to sobie :] Looknijcie ..
    Odpowiedz z cytatem  

18. #18 Odp: 2Pac , Król Rapu 
    Lamka Awatar multiwitamina1g

Np w jednej piosęce wzieli zrobili backmasking i cytuje słowa "Ja żyje a mój czarnuch umarł w szpitalu" wiele jest tego :D

haha kolejna osoba który wierzy w jakieś plotki , jest tysiąc filmików że 2pac żyje tylko nigdy tego nie poparto żadnymi "konkretnymi dowodami". Tak Samo Michael Jackson Żyje i mieszka u mnie w domu , chyba zaraz zrobię filmik i wrzucę na yt , że on ożył , ludzie dajcie spokój.
    Odpowiedz z cytatem  

19. #19 Odp: 2Pac , Król Rapu 
    Moderator Awatar bakul. <3
    FLoo jednak ma rację. 2Paca nie można nazwać 'królem rapu'. Dlaczego? Napewno już w tamtych czasach byli lepsi raperzy od niego, ale z tą różnicą, że działali w szerokim podziemiu. Tak samo odnośnie Magika. Naprawdę jest wielu lepszych raperów od niego. Wiele osób nazywa Magika i 2Paca mianem najlepszych. Jest to błędne, bo zauważyłem od paru lat pewien mechanizm. Działa on tak - ktoś jest gwiazdą, umiera i nagle już staje się najlepszym z najlepszych. Ten system nie sprawdza się wobec Michaela Jacksona, bo jego kariera trwała naście lat i już za życia stał się 'Krolem Popu'. A oni? Magika zaczęli uważać za najlepszego, bo na tamte czasy był dobry, ale napewno niesłyszeli innych artystów, którzy nie byli tak popularni jak on. Tak samo pewnie było z 2Pac'iem.
    Odpowiedz z cytatem  

20. #20 Odp: 2Pac , Król Rapu 
    Banned

serio tak nisko upadłeś że w to wierzysz?
    Odpowiedz z cytatem  

Strona 1 z 4 1 2 3 4 OstatniOstatni