Tak jak w temacie. Wg mnie Peja nie potrafi zrobić dobrego tekstu tylko kurwienie co chwilę, więc za to go nie lubię.
|
|
Tak jak w temacie. Wg mnie Peja nie potrafi zrobić dobrego tekstu tylko kurwienie co chwilę, więc za to go nie lubię.
Wiadomo że wiele wniósł dla sceny rapowej w polsce, ale to co wyprawia teraz, te wszystkie niepotrzebne dissy i zaczepki, nie stawiają go w dobrym świetle. Peja kiedyś > Peja teraz.
Jestem tego samego zdania co FLoo. Jego stare kawałki to było coś ;) Owszem ma pare kawałków fajnych, ale bardziej jarają mnie bity niż jego tekst :)
Powolutku gaśnie, a te dissy/zaczepki są po ty by społeczeństwo o nim nie zapomniało ;) Chciał rozgłos ? To ma, tylko szkoda, że w tak negatywny sposób.
Całkowicie popieram FLoo, mam takie same zdanie na Jego temat. Teraz komercja, ale ponoć ma być na grudzień nowy album "Reedukacja" z Decksem, niby mają być oldschoolowe kawałki, na co bardzo liczę. Słuchać jego piosenek ? Tylko album 'Zwykła codzienność' i 'Na legalu?' oraz pojedyncze ciekawe kawałki, których jest dużo. Mam nadzieję, że Peja powróci do takiego rapu jak choćby z roku 1997-2003. Pomimo tego, dalej uważam go za najlepszego rapera, niech tylko powróci do tamtych czasów, a dla mnie już będzie top1 4ever ;)
Ostatnio edytowane przez FrEaK ; 18-06-2010 o 21:37

Peja? Kiedyś > dziś.
Peja w tej chwili to zerowiec, kiedyś może...
Po Zielonej Gorze on i jego fani pokazali zbyt wiele zenady ;-)
Mi jego kawałki nie podobały się nigdy, bity jak i słowa takie sobie... Fakt kiedyś mu to lepiej wychodziło....
Obecnie Peja nagrywa dla dresów, nic więcej
według mnie peja zabardzo sie lansuje tym całym "SLU" .....
np w teledyskach sie buja z nimi i wgl ... gankstera zgrywa a do 15 latka
na koncercie jakos zejsc nie chciał a taki to człowiek "honoru" ^ ^
Nie lubie go .....
ale niektóre piosenki ma fajne . . .
| « Radio Music is power | Najsmutniejsze piosenki jakie znacie. » |